Workshop en meetup tickets

Bij deelname aan een workshop of Meetup kun je kiezen voor ter plekke contant betalen, tevoren een los kaartje kopen of je kunt een strippenkaart kopen.

Losse deelname

Losse tickets voor workshops koop je op Hipsy.

Heb je je via Meetup opgegeven? Klik dan hieronder voor de aankoop van jouw losse ticket à € 30,00 via Stripe. Daarmee kun je deelnemen aan workshops van de Meetup-groepen “Embodied”, “EarthWisdom” of “MeninTouchNL”.

Afwijkende tarieven

Sommige workshops hebben een afwijkend tarief, bijvoorbeeld workshops die niet ’s avonds maar de hele middag duren. En voor studenten, vluchtelingen en jong-volwassenen gelden kortingstarieven. Koop in dat geval jouw losse ticket hieronder en vul zelf het bedrag in.

Strippenkaart

https://hipsy.nl/neptunus-wellbeing

Wil je vaker deelnemen aan een workshop en korting krijgen? Koop dan via Hipsy een strippenkaart voor 6 bijeenkomsten. Of klik hieronder voor de aankoop van jouw strippenkaart via Stripe. Daarmee kun je deelnemen aan workshops van de Meetup-groepen “Embodied”, “EarthWisdom” of “MeninTouchNL”.

Dag- of weekend workshops

Klik hieronder voor betaling van je dag- of weekend workshop. Het bedrag is aanpasbaar, controleer dus goed of je het juiste bedrag hebt ingevuld.

Je ticket voor een dag- of weekend workshop kun je ook kopen via Hipsy.

https://hipsy.nl/neptunus-wellbeing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.