Yoga & massage workshops in Amsterdam

Tijdens de Yoga & Massage Explorations workshops combineren we partneryoga en massage met speelsheid en creativiteit. Ben je eerder op de Massage & Play Meetup of Movement & Touch Meetup geweest? Dan weet je dat dit geen standaard yoga- of massageles wordt, maar een bijzonder avondje uit met verrassende nieuwe ervaringen. Deze workshops zijn gericht op volwassen gezonde mannen.

Yoga

We starten na een kennismaking met het yoga gedeelte. Alleen en in gelegenheidskoppels werken we spelenderwijs aan meer lichaamsbewustzijn, kracht, lenigheid en mobiliteit. Elke yoga-leraar heeft zijn eigen stijl.

  • Christians vorm van (partner)yoga is geïnspireerd op Vinyasa en Ashtanga. Door samen te werken, creëer je verbinding met elkaar en tegelijk vind je innerlijke rust. Je raakt vertrouwd met elkaars lichaam, zodat je een fijne basis hebt om samen te masseren.
  • Mischa’s speelse en interdisciplinaire vorm van partneryoga is beïnvloed door contact improvisatie, martial arts en dans. In gelegenheidskoppels luister je evenveel naar je eigen lichaam als naar dat van je partner. Je leunt of rust tegen je partner, je steunt en krijgt steun, je stretcht en bouwt samen kracht op.
  • Alfredo werkt met Body Mind Fit yoga. Dit is een structurele balans- en integriteitstraining. Het combineert verschillende technieken, benaderingen en diepgang aangepast in een effectieve houdings- en bewegingstraining.

Massage

Daarna uiten we ons fysiek door middel van verschillende vormen van massage. Tijs begeleidt je bij het samenbrengen van intimiteit en creativiteit. We maken gebruik van onderzoekende, dynamische en speelse vormen van massage. Je communiceert met je handen om verschillende lichaamssensaties te creëren. We wisselen vaak van partner en we masseren elkaar met onze handen, armen of andere lichaamsdelen, met en zonder massageolie. Je voelt je daarna veilig, verbonden en vredig. Je wordt nergens toe gedwongen en alle aanrakingen zijn gebaseerd op wederzijdse toestemming.

Data komende workshops: kijk op Meetup

Meld je aan via Meetup

Praktisch:
Deur open, koffie / thee: 14:00 uur
Starttijd: 14:30 uur
eindtijd: 17:00 uur

Locatie: Heart Center Amsterdam
Adres: Veenendaalplein 147; Amsterdam (Gaasperdam)
Aanmelden: via de groep MeninTouchNL op Meetup.

Kosten: € 25. Kortingsprijs: studenten € 20. Korting 7 x kaart € 140.
Tickets: https://www.neptunus-wellbeing.nl/meetup-tickets/
Paypal: https://www.paypal.me/neptunus
Er geldt een annuleringsregeling, meld je dus bijtijds af als je niet kunt.
Vragen? Tijs Breuer: +31626174884.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Een gedachte over “Yoga & massage workshops in Amsterdam”

  1. Super leuke avond gehad met Tijs en Alfredo. Een hele bijzondere ontdekkende vorm van yoga waarbij je jouw eigen lichaam beter leert kennen. En de creatieve en speelse massagevormen die Tijs elke keer weer weet te verzinnen zijn keer op keer een belevenis vol sensualiteit en plezier. Een top-avond, dank jullie, mannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.