Leiderschapscoaching

Tijs Breuer leert je om op een andere manier naar jezelf als persoon en als leidinggevende te kijken. In de hectiek van alledag laten veel leidinggevenden zich vaak leiden door urgente problemen die opgelost moesten worden. Moment van rust en bezinning zijn dan een verademing. Maar die momenten zijn ook essentieel om jezelf als leider te ontwikkelen

Ben je als leidinggevende bereid om jezelf een spiegel voor te houden en wil je elke werkdag met meer energie de werkdag afsluiten? Dan ben je bij Tijs Breuer aan het goede adres.

Tijs Breuer: “Essentieel bij leiderschapscoaching is dat je steeds terug kunt gaan naar jezelf. Zo leer je te vertrouwen op jouw innerlijk kompas.”

Leiderschap gaat over het geven van inspiratie en motivatie. Maar ook over het uitstralen van rust en innerlijke balans. Een leider is iemand waar je graag dingen voor wilt doen. Ik help jou om meer natuurlijk gezag te verwerven door authentiek te zijn in je intenties, houding en gedrag. Je leert je eigen balans te vinden in uitdagende polariteiten zoals autonomie versus verbinding, dienend versus resultaatgericht leiderschap. Zachte kracht én een stevig anker.

Nadat Tijs Breuer zijn opleiding ICM Coaching en Essentiecoaching had afgerond, volgde hij in 2016 volgde ik de opleiding “Leiderschap vanuit innerlijke focus en essentie” (LIFE). Die opleiding was gericht op het ontdekken, waarderen en volgen van je eigen essentie, als een innerlijk kompas van waaruit je jouw leidinggevende rol vormgeeft.

“Als alle ogen op jou gericht zijn, help ik jou om in roerige situaties in het oog van de storm te staan en daarbij trouw te blijven aan jezelf. Door te werken vanuit je essentie verwerf je een innerlijke zekerheid, rust en creativiteit, waarmee je effectiever met de complexiteit in de externe omgeving kan omgaan.”