Hoe werkt de afsprakenmodule?

Wil je een afspraak maken? Dat kan via de website van Simplybook.it. Je komt in deze boekingsmodule via onder staande pagina’s:

Als dit niet goed werkt, kun je ook deze pagina openen: tijs.simplybook.it.

Zo werkt de afsprakenmodule:

  • Selecteer de behandeling die je wilt boeken.
  • Kies of je vooraf wilt betalen (o.a. Paypal) of dat je later betaalt (o.a. Ideal).
  • Daarna vul je jouw gegevens in.
  • Heb je al eerder weleens een afspraak gemaakt? Klik dan op “remind password” en je ontvangt een mailtje, zodat je een (nieuw) wachtwoord kunt aanmaken.
  • Na het maken van de reservering ontvang je direct een bevestiging via e-mail. 

Hier vindt je een uitgebreide uitleg, waarin je stap-voor-stap kunt zien hoe het werkt.

Uitgebreide uitleg

Hieronder zie je stap voor stap hoe je een afspraak maakt.

1. Locatie kiezen

Kies eerst de locatie waar je een afspraak wilt maken:

Utrecht

Amsterdam

Nijmegen

Den Haag

Als je omlaag scrolt krijg je het volgende te zien. Klik op ” Allow” om cookies van derden toe te staan en de boekingsmodule te openen. Of klik op “Book in new tab” als je de boekingspagina in een apart tabblad wilt openen. Je kunt eventueel een andere taal kiezen voordat je doorgaat.

2. Behandeling selecteren

Kies een behandeling. De prijs staat er direct bij vermeld. Om de boeking overzichtelijk te houden, staat niet elke specifieke behandeling in het overzicht. Wil je bijvoorbeeld een sportmassage of Esalen massage, dan kies je voor Ontspanningsmassage. Klik op “Select” om door te gaan.

3. Extra’s selecteren

Op de volgende pagina kun je er eventueel voor kiezen om de behandeling met bijv. een half uur te verlengen, of om opgehaald te worden van het station of de sessie op locatie te laten plaatsvinden. Ook een retraite is mogelijk. Vink de extra’s aan en klik op “Volgende”.

4. Datum en tijdstip selecteren

Selecteer en datum en daaronder zie je de tijden dat ik beschikbaar ben op die dag. Afhankelijk van de duur van de behandeling kun je wel of niet een tijdslot selecteren. Klik op het gewenste tijdstip om door te gaan.

5. Account aanmaken of inloggen

Op de volgende pagina kun je kiezen tussen “Aanmelden” of “Inschrijven en verder gaan”.

Heb je al eerder een boeking gemaakt, dan vul je e-mail adres in en het wachtwoord dat je eerder hebt aangemaakt.

Weet je het wachtwoord niet meer? Klik dan op “Herinner wachtwoord” en controleer je mailbox. In de e-mail klik je op de link om naar je Klantprofiel te gaan en een nieuw wachtwoord aan te maken. Klik op “Bewaar”

Als je nog niet eerder een afspraak hebt gemaakt, kies je voor “Inschrijven en verder gaan”. Daar vul je je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Als je alles hebt ingevuld en akkoord gaat met de voorwaarden, is je inschrijving gereed. 

6. Overzicht en akkoord

Op de volgende pagina wordt gevraagd, om je details te verifiëren. Je ziet de gekozen behandeling, jouw klantgegevens, de locatie van de behandeling en de kosten. Je kunt aanvullend een aantal vragen beantwoorden, zodat ik weet wat de reden is van je afspraak en hoe het met je gezondheid gesteld is. Het beantwoorden van deze vragen is niet verplicht. Klik op “Boek” om de boeking te bevestigen.

6. Direct betalen of later betalen

Daarna kun je ervoor kiezen, om gelijk te betalen of later te betalen.

Als je direct via Ideal wilt betalen, kies je voor “Mollie”. Je komt dan in de “Ideal” betaalmodule. Je kunt ook via Paypal betalen.

Je kunt ook kiezen voor ” Betaal later”, dan is je boeking direct gereed. Je ontvangt dan automatisch een e-mail met de bevestiging.

In betaalmodule van Mollie kies je voor Ideal, Apple Pay of creditcard.

Kies je voor Ideal, dan selecteer je jouw bank en word je doorgestuurd naar de betalingsapplicatie van je bank. Zorg ervoor dat je de betaling direct voltooit, anders komt je reservering te vervallen.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.