Massagedans workshops

Komende data:

  • 21 sept 2024 in Utrecht.
  • 12 okt 2024 in Amsterdam
  • 8 Nov 2024 in Elst
  • 14 dec 2024 in Utrecht

Elke maand organiseren Hans Roothaert en Tijs Breuer een workshop “Massagedans” voor mannen. Er zijn ook maandelijks “paarse” massagedans workshops, waar zowel vrouwen als mannen welkom zijn, begeleid door Hans en Irene.

Massagedans is een intieme, verstilde dans waarin we elkaar met ons hele lichaam liefdevol strelen en masseren. Bij massagedans wisselen beweging, dans, aanraking en massage elkaar af in speelse combinaties. 

Praktische informatie

Prijs: € 30 (betaal contant bij binnenkomst).
Korting: € 20 (studenten studenten, vluchtelingen, minimuminkomen).

Voorbereiden / Wat mee te nemen: Douche en knip je nagels vooraf. Neem een ​​sarong / grote omslagdoek / strandlaken mee. En jouw eigen massageolie als je allergiënt hebt. Als je geen sarong hebt, zorgen wij ervoor dus je hoeft niets mee te nemen.

Tijden
Deur open: 19.00 uur
Starttijd: 19.30 uur
Eindtijd: 23.00 uur

Adres in Utrecht: Awananda, Kanaalweg 84, Utrecht

Adres in Elst: Reethsestraat 15; 6662 PJ Elst (Gld)

Opgave: op Meetup via onderstaande link (klik op de afbeelding).

Mannenavonden

De mannen-avonden zijn “clothing-optional”, met of zonder onderkleding, met gelijkgestemden. We verwachten een open houding en seksuele geaardheid speelt geen rol. Het intense lichaamscontact heeft vaak een erotische lading, vooral wanneer er ook olie wordt gebruikt bij body-to-body massage. Het kan zijn dat later op de middag ook genitaliën worden aangeraakt maar er worden geen seksuele handeling verricht. Je wordt nergens toe gedwongen en alle aanrakingen zijn gebaseerd op wederzijdse toestemming. De opbouw van de avond zorgt voor een warme, gemoedelijke en veilige setting. Er wordt zo min mogelijk gepraat zodat we helemaal in de overgave kunnen komen. Elke oefening is een uitnodiging om iets te ervaren. Je bent altijd vrij om daaraan deel te nemen of om even pauze te nemen.

Paarse massagedans

De “paarse” massagedans is een gemengde avond voor vrouwen en mannen, met een biseksueel tintje. Je beweegt, danst en masseert met elke deelnemer, er worden dus geen man-vrouw koppels gevormd zoals bij veel andere massagedans bijeenkomsten.

Paars is de kleur voor biseksualiteit. We richten ons echter niet alleen tot biseksuelen. De opzet is dat deelnemers zich zonder voorkeur voor een geslacht met elkaar kunnen verbinden en dit ook fijn vinden. Paars staat wat ons betreft ook voor no-nonsense en speelsheid. We willen graag dat alle deelnemers afwisselend actief en passief zijn, initiatief nemen en kunnen ontvangen, gaan spelen met hun mannelijke en hun vrouwelijke energie. De dans zal in de loop van de avond van actief naar meer verstild gaan, waarbij het contact maken met je hele lijf gestimuleerd zal worden. Elke avond heeft een speels karakter, waar je veel verschillende ontmoetingen zult hebben en zowel zult geven als ontvangen. We willen je vragen om zo weinig mogelijk te praten tijdens de avond. We starten met een sarong aan. Je kunt daarbij zelf kiezen wat je daarbij nog aanhoudt.

Locatie Elst
De meeste massagedans avonden zijn in de privé sfeer, in de woning van Hans, Leo en Irene in Elst (Gld). Deze plek is gemakkelijk te bereiken via de afslag Elst aan de A15. Voor het parkeren wel graag even jullie aandacht. Bij ons huis hebben we een aantal parkeerplekken op het grind. Degenen die blijven slapen kunnen daar parkeren. Dubbel parkeren is handig, zodat we zoveel mogelijk auto’s op eigen terrein hebben. De parkeerplaatsen van de buren houden we natuurlijk vrij.
Wanneer je na afloop weer naar huis gaat of wanneer het verder vol is kun je langs de weg parkeren. We wonen in het buitengebied en de weg is smal. Dus graag zoveel mogelijk in de berm parkeren en aan aan de linkerkant (gezien vanaf de kant dat je de straat inkomt vanaf de snelweg). Even voorbij ons huis zijn er aan de linkerkant twee stukken die verhard zijn, net voor en net na de witte paaltjes. Die plekken zijn ook handig. Je kunt er ook voor kiezen je auto in de zijstraat te zetten en het laatste stukje te lopen. Die zijstraat heet het Peppelstuk. Ook daar graag de auto’s allemaal aan één kant.

Wat neem je mee: Makkelijk zittende losse kleding en/of een omslagdoek, een badlaken en eventueel je eigen massage-olie. Korte nagels en een fris gedoucht lichaam worden gewaardeerd. Voor de rest hoef je niets voor te bereiden of mee te nemen. Er is koffie, thee en fris; lekkere hapjes om te delen worden gewaardeerd.

Spelregels: We nodigen je uit om niet alleen bij 1 persoon te blijven, maar je met iedereen te verbinden, in 2-tallen of met meerderen. Stellen worden uitgenodigd om elkaar los te laten. Verder vinden we het belangrijk dat iedereen onvoorwaardelijk open voor elkaar staat, ongeacht geslacht, uiterlijk en leeftijd. Doe alleen datgene wat goed voor jou voelt. Geef verder duidelijk aan, wat jouw grenzen en wensen zijn en stem je af op de gegeven signalen. Iedereen is weer anders, dus stem je elke keer weer opnieuw af, zorg vooral dat je eerste aanraking zacht en teder is. Verder is het belangrijk dat je met volledige aandacht samen bent, zonder doel. Er worden geen seksuele handelingen verricht (dus geen penetratie, ook niet met vingers). Het is geen probleem als je opgewonden raakt, maar we doen hier niets mee. We willen je erop wijzen dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen welzijn en daden. Wij houden ons hiervoor niet aansprakelijk. Natuurlijk kom je goed verzorgd naar de avond. Wij gaan ervan uit dat je vrij bent van onbehandelde of overdraagbare ziektes. Mocht je hierover twijfelen neem dan hierin je verantwoordelijkheid door niet te komen. Ook is het belangrijk dat je regelmatig je handen wast tijdens de massagedans. Dit geldt zeker (ook) na eventuele aanraking van geslachtsdelen ter voorkoming van verspreiding van mogelijke SOA’s. Als je meedoet, wordt je geacht te voldoen aan de gestelde voorwaarden, op de hoogte te zijn van de volledige informatie en conformeer je je aan dit massage-dans concept.

Overnachten
Bij de massagedans avonden in zowel Elst als in Tienhoven is het mogelijk om na afloop te blijven slapen. Er zijn een beperkt aantal slaapplekken. Geef dit daarom graag van te voren aan, zodat we de plekken in orde hebben. We hebben matrassen met beddengoed, maar je mag natuurlijk gerust je eigen beddengoed/kussen meenemen. De bijdrage voor overnachting met ontbijt is normaal € 50,00, maar voor deelnemers van Massagedans geldt een vrijwillige bijdrage van min. € 15,00. We ontbijten tussen 8:00 uur en 9:30 uur. Na het ontbijt nemen we afscheid van elkaar.

Annulering: Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, neem dan spoedig contact op met mij via sms / whatsapp op onderstaand telefoonnummer. De annuleringsregeling is van toepassing. Meld je dus bijtijds af als je onverwacht verhinderd bent.

Vragen
Met vragen en opmerkingen kun je altijd bij ons terecht. We horen graag wat er fijn was en ook waar het beter zou kunnen. En mocht je speciale wensen / verlangens hebben, maak dat kenbaar aan ons. Wie weet kunnen we er iets leuks of verrassends mee doen voor de hele groep.

Meer info? Tijs Breuer +31626174884 en Hans Roothaert +31613805413, kijk op de website of stuur een mailtje naar mannen.massage.dans@gmail.com

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.