Wandelcoaching

Heb jij behoefte aan een steuntje in de rug? Buiten ervaar je alles anders. De omgeving is een inspiratie- en hulpbron voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens een wandelcoaching sessie wordt er niet alleen gewandeld en gepraat. Er wordt voortdurend gereflecteerd op de omgeving. Daarbij wordt alles benut wat we tegen komen. Ook wordt beweging en je zintuigen gebruikt om te reflecteren op je innerlijke processen.

Reflectief

Tijs Breuer werkt met een reflectief georiënteerde vorm van wandelcoaching. Deze vorm van persoonlijke begeleiding is door Peter Krijger is ontwikkeld, samen met andere docenten van het Atma Instituut.

Coronacrisis

De Coronacrisis stelt iedereen voor nieuwe vraagstukken, die bij jou misschien vragen om een steuntje in de rug. Sociaal isolement vergroot het risico op gezondheidsproblemen, zoals hartaandoeningen, dementie en stress. Het verhoogt je cortisolniveaus en verlaagt je immuniteit. Ook het lange tijd op elkaars lip zitten kan stress veroorzaken, vandaar dat veel koppels juist nu op zoek gaan naar relatiecoaching. Ook het verlies van naasten of het beëindigen van een relatie kan je – soms onverwacht – in een rouwproces doen belanden. Sommigen ervaren nu juist een hoge werkdruk, met risico op burn-out tot gevolg. Zoek dan bijtijds steun om erger te voorkomen.