Massages in Utrecht

Voor een goede massage hoef je niet ver te reizen als je in de provincie Utrecht of het Gooi woont. Net buiten de Noordring (Zuilense Ring, N230) van Utrecht vind je de praktijk van Neptunus Well-being, aan de Maarsseveense Plassen. Tijs Breuer verzorgt er  massages, lichaamswerk en coaching. In chalet nummer 69 van het Zwaluwpark is zowel het woonadres als de praktijkruimte gevestigd. Werktijden: maandagavonden van 18:00 tot 22:30 uur en dinsdag t/m zaterdag van 8:00 tot 22:30 uur. Op deze tijden is hij in principe ook in Amsterdam beschikbaar. Andere dagen is hij in Nijmegen of Den Haag.

Praktijk Neptunus Well-being (tevens woonadres van Tijs Breuer)

Adres: Westbroekse Binnenweg 56 ac 69; 3612 AJ  Tienhoven (Utrecht)

Navigatie: Westbroekse Binnenweg 56a; 3612 AJ Tienhoven (Ut).

In chalet nummer 69 in het Zwaluwpark is een praktijkruimte ingericht waar massage behandelingen worden gegeven. Coaching geprekken worden in de woonkamer van Tijs Breuer gevoerd.

Kom je met de auto? Parkeer dan in de berm langs de weg (niet op het privé parkeerterrein!), dan het autovrije Zwaluwpark in lopen. Doorlopen tot het einde, daar buigt het pad naar links. Na de bocht is het eerste zwarte / lichtblauwe houten huisje rechts door het tuinhek en aanbellen bij de blauwe voordeur van huisje nummer 69.

Alternatief: het huisje “Land van Dromen” 

Adres: Westbroekse Binnenweg 20; 3612 AH Tienhoven (Utrecht)

In het dorp Molenpolder, halverwege tussen Maarssen en Tienhoven, vlakbij saunacomplex SpaSereen en het strand van de Maarsseveense Plassen. Parkeren is gratis, direct voor de deur.

Openbaar vervoer
Wie met een reguliere buslijn naar Land van Dromen wil komen, zal vanuit verschillende bushaltes nog een wandeling van ongeveer 20 minuten moeten maken.

Een goed alternatief is de Regiotaxi Utrecht. Ook een vorm van openbaar vervoer en niet duur. De regiotaxi kan tot een uur voor vertrek besteld worden. Bel 088 002 54 00. Of neem de OV-fiets vanaf station Utrecht Overvecht (20 min), Maarssen (25 min) of Utrecht Centraal (30 min).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.