Praktijk in Utrecht

Voor een goede masseur, lichaamswerker of life-coach in of bij Utrecht hoef je niet verder te zoeken. Tijs Breuer (Neptunus Well-being) heeft een praktijkruimte in aan huis in Tienhoven (Utrecht), waar hij bijna dagelijks beschikbaar is. Je vindt de praktijk aan huis net buiten de Noordring (Zuilense Ring, N230) van Utrecht, aan de Maarsseveense Plassen. In chalet nummer 69 van het Zwaluwpark is zowel het woonadres als de praktijkruimte gevestigd. Tijs is daar beschikbaar op de volgende dagen:

  • Maandag om de week van 8:00 tot 22:00 uur.
  • Elke dinsdag van 8:00 tot 22:00 uur.
  • Elke woensdag van 8:00 tot 12:00 uur en om de week ook van 12:00 tot 22:00 uur.
  • Elke donderdag van 8:00 tot 22:00 uur.
  • Elke zondag van 8:00 tot 22:00 uur.

In de agenda onderaan deze pagina zie je, op welke tijden hij beschikbaar is of al afspraken heeft ingepland in Tienhoven (Utrecht).

Praktijk Neptunus Well-being (tevens woonadres van Tijs Breuer)

Adres: Westbroekse Binnenweg 56 ac 69; 3612 AJ  Tienhoven (Utrecht)

Navigatie: Westbroekse Binnenweg 56; 3612 AJ Tienhoven (Ut).

In chalet nummer 69 in het Zwaluwpark is een praktijkruimte ingericht waar massage behandelingen worden gegeven. Coaching geprekken worden in de woonkamer van Tijs Breuer gevoerd.

Kom je met de auto? Parkeer dan in de berm langs de weg (niet op het privé parkeerterrein!), dan het autovrije Zwaluwpark in lopen. Doorlopen tot het einde, daar buigt het pad naar links. Na de bocht is het eerste zwarte / lichtblauwe houten huisje rechts door het tuinhek en aanbellen bij de blauwe voordeur van huisje nummer 69.

Agenda in Tienhoven (Utrecht)

Alternatief: het huisje “Land van Dromen” 

Adres: Westbroekse Binnenweg 20; 3612 AH Tienhoven (Utrecht)

In het dorp Molenpolder, halverwege tussen Maarssen en Tienhoven, vlakbij saunacomplex SpaSereen en het strand van de Maarsseveense Plassen. Parkeren is gratis, direct voor de deur.

Openbaar vervoer
Wie met een reguliere buslijn naar Land van Dromen wil komen, zal vanuit verschillende bushaltes nog een wandeling van ongeveer 20 minuten moeten maken.

Een goed alternatief is de Regiotaxi Utrecht. Ook een vorm van openbaar vervoer en niet duur. De regiotaxi kan tot een uur voor vertrek besteld worden. Bel 088 002 54 00. Of neem de OV-fiets vanaf station Utrecht Overvecht (20 min), Maarssen (25 min) of Utrecht Centraal (30 min).

Agenda in Tienhoven (Utrecht)

Maak een afspraak in Tienhoven (Utrecht)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.