Retraites

Wil je wat tijd voor jezelf hebben, alleen of met je partner? Tijd om te ontspannen, opnieuw contact met jezelf te maken en jezelf op te laden? Onder de naam “Embodied” bied ik je graag een individuele retraite aan. Kies de mix van activiteiten en behandelingen die aansluit op jouw behoeften. Ik help je ook om overnachting te regelen, als je dat wilt.

Embodied retraites

Bij Embodied kun je kiezen uit individuele retraites, die bestaan uit een mooie mix van behandelingen in combinatie met activiteiten. Dit kan op maat worden aangepast, afhankelijk van jouw behoeften en doelen voor je individuele retraite.

  1. Ontspan lichaam en geest
  2. Bevrijd je sensualiteit
  3. Ontdek je ware zelf
  4. Versterk je mannelijkheid

Voor slechts € 45,00 extra boek je naast je behandeling een ‘mindfulness’ activiteit met lunch of lichte avondmaaltijd. Dit maakt jouw retraitedag compleet. Denk daarbij aan een geleide meditatie, een bewegingsmeditatie, een ‘mindful’ wandeling of een sportieve bootcamp.

Voor €40 extra boek je een overnachting met ontbijt. Zo ben je er echt even uit, heb je alle tijd voor jezelf en maak je van jouw bewuste uitstapje een bijzondere en complete meerdaagse ervaring.

In de

In de boekingsmodule kies je na selectie van de behandeling voor “Add-ons”.