Retraites

Wil je wat tijd voor jezelf hebben, alleen of met je partner? Tijd om te ontspannen, opnieuw contact met jezelf te maken en jezelf op te laden? Ik bied je graag een individuele retraite aan in mijn sfeervolle kleine huisje aan de Maarsseveense Plassen. Kies de mix van activiteiten en behandelingen die aansluit op jouw behoeften.

Overnachting

Blijf je ter plekke te overnachten? Dan kun je kiezen uit jouw eigen privé plekje in de caravan of het logeerbed in het huisje, met wat meer comfort maar minder privacy. In beide gevallen maak ik een ontbijtje voor je en kunnen we wellicht in de ochtend samen starten met een meditatie of wat yoga.

Kies je voor meer comfort en luxe, dan kan ik ook helpen om een overnachting bij een Bed & Breakfast of hotel in de buurt te regelen.

Jouw persoonlijke retraite doel

Het is goed om voor jezelf stil te staan bij jouw doel en intentie voor de individuele retraite. Op basis van jouw doel kunnen we samen een mooie mix van behandelingen en activiteiten samenstellen. Uiteraard blijft er volop tijd over voor jezelf, om in stilte en rust tot jezelf te komen. En het programma kan op elk moment worden aangepast, afhankelijk van jouw individuele behoeften en doelen voor dat moment.

Enkele voorbeelden van mogelijke retraite thema’s:

  1. Ontspan lichaam en geest
  2. Bevrijd je sensualiteit
  3. Ontdek je ware zelf
  4. Versterk je mannelijkheid

Kosten van een retraite

Een retraite hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor € 45,00 boek je naast je behandeling een overnachting met ontbijt bij mij thuis. Zo ben je er echt even uit, heb je alle tijd voor jezelf en maak je van jouw bewuste uitstapje een bijzondere en complete meerdaagse ervaring.

Voor slechts € 45,00 extra boek je daarnaast een ‘mindfulness’ activiteit met lunch of lichte avondmaaltijd. Dit maakt jouw retraitedag compleet. Denk daarbij aan een geleide meditatie, een bewegingsmeditatie, een ‘mindful’ wandeling of een sportieve bootcamp.

In de boekingsmodule kies je na selectie van de behandeling voor “Add-ons”.

Een gedachte over “Retraites”

  1. Die Reise in die Niederlande war anstrengend, aber als ich bei Tijs ankam, fühlte ich mich sofort wohl. Das kleine Häuschen mit den Hühnern ist gewöhnungsbedürftig, aber sehr gemütlich und strahlt innen viel Ruhe aus. Tijs hat eine schöne Energie und er hatte sich genug Zeit genommen, um gemeinsam zu essen, zu meditieren und zu trainieren. Er hat mir auch einige ganz besondere Behandlungen gegeben, die sehr viel in mir ausgelöst haben. Ich wurde immer entspannter und nach drei Tagen war ich vollkommen Zen. Als ich nach Hause kam, konnte ich das gute Gefühl lange bei mir behalten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.