Vierhanden massage

Een vierhanden massage is een bijzondere ervaring. Je lichaam wordt op meerdere plekken tegelijk aangeraakt. Je wordt gestrekt, afwisselend zacht strelend aangeraakt, dan weer stevig los gekneed. Je zintuigen gaan open en je gedachten kunnen niet meer volgen wat er allemaal gebeurd. Zo kom je helemaal in de overgave, in het moment.  

Go with the flow

Veel massage salons hanteren een vaste opbouw voor een vier handen massage, zoals een zgn. signature massage. Wij zorgen weliswaar voor een bepaalde structuur in de opbouw van de massage. Maar tegelijk kiezen we er bewust voor, om meer intuïtief en meditatief te werken. We stemmen ons af op ons eigen lichaam en dat van jou. Daarna volgen we de impulsen die uit onszelf ontstaan. Zo benutten we de wijsheid van ons eigen lichaam en onze intuïtie.  Ondertussen stemmen we af op elkaar als masseurs, waardoor er een gesynchroniseerde flow ontstaat. Daarbij zijn weinig woorden nodig. Doordat we elkaar goed kennen gaat de afstemming vanzelf, zodat je de aanraking als een geheel ervaart. Bepaalde aanrakingen, strijkingen en strekkingen zijn alleen mogelijk met een vierhanden massage. Dat maakt zo’n massage een unieke beleving.

Henk: “Ik vond de massage heerlijk, vooral de balans tussen de verschillende elementen. Ik voelde me binnen een paar minuten volledig op mijn gemak bij jullie, en kon me volledig aan jullie overgeven. Voor mij is dat niet zo vanzelfsprekend. Ik kon helemaal mezelf zijn. De wijze van aanraken, knuffelen, strelen en bijvoorbeeld het vasthouden van mijn hand waren voor mij ook intensieve momenten van acceptatie, liefde en warmte.”

Tijs Breuer

Tijs geeft vierhanden massages met Jean Smeets, Dennis Coenraad (Utrecht) en Mischa van Dullemen (Amsterdam) . Zij hebben ieder hun eigen stijl en met elk van hen heeft Tijs ruime ervaring in het geven van vierhanden massages. Hieronder lees je meer over Jean Smeets en Dennis Coenraad. Onder Samenwerking lees je meer over Mischa van Dullemen.

Jean Smeets

Jean is Shiatsu masseur en heeft tijdens de jaartraining Authentic Eros veel ervaring opgedaan met sensualiteit. Zijn stevige aanraking geeft rust en houvast. En met zijn gevoelige handen kan hij ook heel subtiel masseren, waardoor de tintelingen door je lijf gaan. Net als Tijs wisselt Jean het tempo, maar zorgt hij ook voor voldoende rust. De vierhanden massage verloopt door de zorgvuldige afstemming heel synchroon. Je voelt dat beide masseurs goed op elkaar ingespeeld zijn.

Jean en Tijs geven een massage waarbij al je zintuigen worden geprikkeld, door een afwisseling van zacht, stevig, strekkingen, sensueel en kietelend. Daarbij zal je op momenten opgewonden worden en op andere momenten een diepe innerlijke rust ervaren. Geleidelijk worden al je zintuigen wakker en ga je steeds meer voelen. Net als bij een tantra massage werken we ook op een mat op de grond en we activeren je levensenergie. Een vierhanden massage is minder op seksuele energie gericht dan een tantra massage. Als je wilt, worden je gevoelige gebieden niet vermeden, maar daarop ligt niet de focus. Steeds wordt het hele lichaam van alle kanten aangeraakt.

Dennis Coenraad

Dennis heeft net als Tijs veel ervaring met tantra. Als trainer bij “De kracht van seksualiteit” heeft hij een open mind ontwikkeld tegenover alle vormen van lust, fantasie, behoeften en verlangen. De kracht van het ervaren van seksuele vrijheid en volledige acceptatie van alles in  jou is heel bevrijdend. Dit kan een onverwachte kracht in je los maken. Naast deze enerverende momenten is er ook ruimte voor ademhaling en verstilling. De klankschalen, rituelen en de liefdevolle aanwezigheid dragen bij aan een gevoel van acceptatie.

Je maakt tijdens een vierhanden massage met Dennis en Tijs een reis door jouw innerlijke landschap. Dennis werkt daarbij aan de verbinding tussen het denken, het voelen en het lichaam, tussen instinct en intuïtie, tussen seksualiteit en spiritualiteit.  Hij luistert naar wat gezegd wil worden onder de angst en onzekerheid. Zijn handen tasten af wat het lichaam vertellen wil, met trom en klankschaal. Door gezien te worden nodigt hij je uit om tot jezelf te komen.

Prijzen

Een vierhanden massage kost €60 per 60 minuten, bovenop de reguliere massage prijzen. Een vierhanden ontspanningsmassage van 90 minuten kost dus €170 en een vierhanden tantra massage van 90 minuten kost €200. De reden voor deze relatief hoge prijs t.o.v. een normale massage is, dat er twee masseurs voor jou aan het werk zijn.

Voor het maken van een afspraak kun je geen gebruik maken van de afsprakenmodule. Stuur een bericht naar Tijs Breuer, zodat een datum en tijd geprikt kan worden waarop beide masseurs beschikbaar zijn.