Vierhandenmassage

Een vierhanden massage is een bijzondere ervaring. Je lichaam wordt op meerdere plekken tegelijk aangeraakt. Je wordt gestrekt, afwisselend zacht strelend aangeraakt, dan weer stevig los gekneed. Je zintuigen gaan open en je gedachten kunnen niet meer volgen wat er allemaal gebeurd. Zo kom je helemaal in de overgave, in het moment.  

Go with the flow

Veel massage salons hanteren een vaste opbouw voor een vier handen massage, zoals een zgn. signature massage. Wij zorgen weliswaar voor een bepaalde structuur in de opbouw van de massage. Maar tegelijk kiezen we er bewust voor, om meer intuïtief en meditatief te werken. We stemmen ons af op ons eigen lichaam en dat van jou. Daarna volgen we de impulsen die uit onszelf ontstaan. Zo benutten we de wijsheid van ons eigen lichaam en onze intuïtie. 

Ondertussen stemmen we af op elkaar als masseurs, waardoor er een gesynchroniseerde flow ontstaat. Daarbij zijn weinig woorden nodig. Doordat we elkaar goed kennen gaat de afstemming vanzelf, zodat je de aanraking als een geheel ervaart. Bepaalde aanrakingen, strijkingen en strekkingen zijn alleen mogelijk met een vierhanden massage. Dat maakt zo’n massage een unieke beleving.

Henk: “Ik vond de massage heerlijk, vooral de balans tussen de verschillende elementen. Ik voelde me binnen een paar minuten volledig op mijn gemak bij jullie, en kon me volledig aan jullie overgeven. Voor mij is dat niet zo vanzelfsprekend. Ik kon helemaal mezelf zijn. De wijze van aanraken, knuffelen, strelen en bijvoorbeeld het vasthouden van mijn hand waren voor mij ook intensieve momenten van acceptatie, liefde en warmte.”

Tijs Breuer

Tijs heeft een eigen energetische, sensuele en aandachtige stijl bij het geven van vierhanden massages. Hij doet dit o.a. samen met Franscis Trepels (Amsterdam / Utrecht), Jean Smeets (Nijmegen) en Mischa van Dullemen (Amsterdam). Zij hebben ieder hun eigen stijl en met elk van hen heeft Tijs ruime ervaring in het geven van vierhanden massages. Zie ook onder “Samenwerking“.

Franscis Trepels en Tijs Breuer

Aanraken en werkelijk geraakt worden. Het is een eerste levensbehoefte. Door liefdevolle aanraking word je teruggegeven aan jezelf. Kom je thuis en ben je gegrond, gecentreerd en vol vertrouwen kun je de hele wereld aan. Doordat Franscis en Tijs goed op elkaar ingespeeld zijn, wordt deze 4 handen massage een intense en unieke belevenis.

Franscis is een intuïtieve masseur die luistert en reageert op wat de ontvanger op dat moment nodig heeft. Het is een talent van Franscis om jou in een relatief korte tijd diep te laten ontspannen. Je voelt je snel op je gemak en veilig. Zijn massages zijn een belevenis. Vooral omdat je liefdevol en aandachtig wordt aangeraakt. En hoe vaak gebeurt dat in jouw leven?  

Franscis en Tijs geven verschillende soorten vierhandenmassages, van verstild tot tantrisch, van ontspannend tot sensueel-erotisch. Tijdens een vierhanden tantramassage met Franscis en Tijs gaan we niet op zoek naar je pijnlijke plekken, maar zoek en vinden we jouw pretplekken. Wat geeft jou plezier? Waar en hoe wil jij aangeraakt worden? Waar word jij blij en vrolijk van?

Jean Smeets en Tijs Breuer

Jean en Tijs geven een ontspannende, niet-erotische massage waarbij al je zintuigen worden geprikkeld, door een afwisseling van zacht, stevig, strekkingen, sensueel en kietelend. Als je hoofd het eenmaal heeft opgegeven om te volgen wat er gebeurt, ervaar je een diepe innerlijke rust. Geleidelijk worden al je zintuigen wakker en ga je steeds meer voelen. Steeds wordt het hele lichaam van alle kanten aangeraakt.

Jean is Shiatsu masseur en volgde de jaartraining Authentic Eros en een sportmassage opleiding. Zijn stevige aanraking geeft rust en houvast. En met zijn gevoelige handen kan hij ook heel subtiel masseren, waardoor de tintelingen door je lijf gaan. Net als Tijs wisselt Jean het tempo, maar zorgt hij ook voor voldoende rust. De vierhanden massage verloopt door de zorgvuldige afstemming heel synchroon. Je voelt dat beide masseurs goed op elkaar ingespeeld zijn.

Prijzen

Een vierhanden massage kost € 60 per 60 minuten, bovenop de reguliere massage prijzen. Een vierhanden ontspanningsmassage van 90 minuten kost dus € 180,00 en een vierhanden tantra massage van 90 minuten kost € 210,00. De reden voor deze relatief hoge prijzen t.o.v. een normale massage is, dat er twee masseurs voor jou aan het werk zijn.

Voor het maken van een afspraak voor een vierhanden massage kun je gebruik maken van de afsprakenmodule. Seleteer eerst of je een ontspanningsmassage, tantra massage of diepgaande behandeling wilt. Kies daarna bij Diensten Add-on: vierhanden- of duomassage. Daarna selecteer je een datum en tijdstip.