Vrouwen en massage

De meeste vrouwen hebben andere wensen en behoeften bij een massage dan veel mannen. Alleen kracht en druk wordt als onprettig ervaren. De afwisseling tussen stevigheid en zachte aanraking voelt voor vrouwen vaak aangenamer.

Massage vrouw

Moet ik volledig uit de kleren?
Je kunt je onderbroek aan houden, maar een BH is erg onhandig tijdens een massage. Je lichaam wordt afgedekt met handdoeken en evt. een dekentje.
Hoewel veel vrouwen graag door een man gemasseerd willen worden, ervaren ze soms onzekerheid wanneer men uit de kleren gaat. Soms moet je even een drempel over om je lichaam uit handen te geven en los te durven laten. Dat is logisch, want niet alle mannen luisteren goed naar wat jij wilt. Door persoonlijke aandacht ontstaat een sfeer van rust en vertrouwen, waarbij er alle tijd en aandacht is voor jou . Door een liefdevolle en veilige bedding met diep respect voor jouw vrouw-zijn kun je energetisch zakken en je overgeven aan mijn handen.

Hou je rekening met mijn specifieke wensen?
Elke massage is volledig op maat. Als masseur stem ik mij af op de speciale wensen van iemand en hou ik rekening met de lichaamsbouw, de spiermassa en de huidstructuur. Veel vrouwen voelen schroom om te zeggen wat ze wel en niet fijn vinden. Toch is dit heel belangrijk, dus ik zal je tijdens de sessie uitnodigen om aan te even wat je lekker vind of niet. Ik kan namelijk wel je lichaam lezen (door bijv. te voelen waar spanningen en kou zijn) maar niet je gedachten lezen.

massage-female

Samen gaan we op zoek naar de aanraking en behandeling die helemaal bij jou past. Zodat jij je volledig in overgave kunt ontspannen en jouw schoonheid weer van binnenuit kunt ervaren.

Hoe ga je om met pijn en emoties?
Als je meer gaat voelen, voel je genot maar soms ook emoties, die opgeslagen waren in je zenuwcellen. Door aanraking kun je je bewust worden van die oude gevoelens van pijn, schaamte of stress. Tegelijk ervaar je de warmte, liefdevolle aandacht en jouw stralende zelf, waarmee de pijn kan oplossen en je nog meer kunt genieten.

Massage-For-Women

Je ervaart de verbondenheid met jezelf en je omgeving. Alles mag er zijn. Je gaat je weer één voelen met je lichaam en geest. Door de aanraking ga je jouw eigen lichaam beter voelen, ook op onbekende plekken. zo maak je een reis naar wie je ten diepste bent. Na de massage ervaar je meer energie, ontspanning en een beter humeur. Je straalt als een kind met een blos op je wangenen voelt je 10 jaar jonger.

 

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Een gedachte over “Vrouwen en massage”

  1. Tijs heeft me laten ervaren, dat ik met mijn lichaam energie kan geven aan een ander. Ik kwam eerst alleen voor een ontspannende massage. Maar gaandeweg heeft hij me iets nieuws laten ontdekken. Dat ik met mijn uitstraling en met mijn lijf waardevol kan zijn voor een ander, door mijn unieke energie te laten stromen. Hij liet me ook ervaren hoe het is om me echt open te stellen voor een ander. Door dieper te ademen en me over te geven aan zijn handen, kon ik de energie van een ander lichaam bij mij laten binnenkomen. Energie was tot nu toe een vaag begrip voor me, maar nu heb ik aan den lijve ervaren wat het kan betekenen om levensenergie tussen een man en een vrouw toe laten stromen. Dat wil ik ook graag met mijn partner gaan ervaren, de sensatie die een aanraking geeft en van waaruit ik me met de ander kan verbinden. En de rust die dit teweegbrengt in mijzelf. Een soort thuiskomen in mijn vrouwelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.