Assessment coaching

Om te (blijven) voldoen aan de eisen van de StiR, heeft Tijs Breuer een assessment laten uitvoeren. Daarmee kunnen de competenties als coach worden getoetst en aangetoond. Deze zogenaamde EVC-procedure is uitgevoerd door Hanno Meyer Consultancy. Hieronder lees je het resultaat. Zie ook het beoordelingscertificaat en beoordelingsresultaat.

Hanno Meyer

De heer Tijs Breuer heeft in het Live-assessment op 1 maart 2022 in ruime mate voldaan aan de gestelde eisen van het Coachprofiel zoals opgesteld door StiR.

Op een rustige uitnodigende manier maakt Tijs contact met de coachee op weet op een mature en professionele wijze de coachee naar zelfinzicht en zelfregie te coachen.

Tijs volgt zeer goed het proces van de coachee en weet zeer snel een vertrouwde veilige leeromgeving te scheppen waarin Tijs zowel een invoelende als nuchtere houding kan aannemen. Hij weet te confronteren met compassie, is congruent in woord en houding. Betrekt de werksituatie op een fluïde manier in het persoonlijke leerproces en helpt de coachee een goed inzicht te krijgen in zichzelf.

Hij volgt het tempo van de coachee, stelt zich oordeelvrij op en geeft door zijn plezierig lichte en luchtige manier van contact maken de coachee hoop, perspectief én concrete handvatten. Zijn levenservaring wordt gevoeld in zijn aanpak als (senior) coach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.