Annuleringsregeling

Tijdelijk aangepaste annuleringsvoorwaarden i.v.m. Coronavirus

Sinds 19 maart 2020 reken ik tijdelijk geen annuleringskosten. Dus mocht je om wat voor reden dan ook, op het laatst toch willen annuleren of de afspraak willen verplaatsen, dan kan dit kosteloos. Uiteraard vind ik het prettig om dit zo vroeg mogelijk te horen van je, zodat ik daar in mijn planning rekening mee kan houden.

Mocht je niet komen opdagen zonder je af te melden, dan breng ik wel de gebruikelijke no-show kosten in rekening.

Afspraak annuleren

Het kan voorkomen dat je een afspraak hebt gemaakt voor een behandeling maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kun je de afspraak annuleren. Dit kan via het boekingssysteem, via e-mail, via whatsapp of telefonisch.

Doe je dit minimaal 24 uur van tevoren, dan zijn er geen kosten aan het annuleren verbonden. Voor afspraken die later worden afgezegd wordt 50% annuleringskosten in rekening gebracht. Dit in verband met de gereserveerde ruimte en tijd.

Indien je niet komt opdagen zonder tevoren af te zeggen (no-show), wordt het volledig bedrag (100%) in rekening gebracht.  Je ontvangt via e-mail een factuur voor de annulerings- of no-show kosten.

Verder zijn op alle behandelingen de algemene voorwaarden van Neptunus Well-being van toepassing.

Voor annulering van deelname aan een meetup of workshop geldt een afwijkende regeling. Tot twee dagen tevoren gelden geen annuleringskosten. Meld je je korter dan 48 uur tevoren af, dan wordt 50% annuleringskosten in rekening gebracht. Meld je op de dag zelf af, dan wordt het volledige bedrag (100%) in rekening gebracht.

Een gedachte over “Annuleringsregeling”

  1. Bedankt voor de bijzondere sessie van twee weken terug, Tijs. Het heeft bij mij veel in beweging gebracht en ik wil daar graag een vervolg aan geven. Helaas ben ik nu even geveld door een griepje, daarom zal ik de nieuwe afspraak annuleren. Ik kan niet voorzien wanneer ik wel in de gelegenheid zal zijn, maar ik maak snel een nieuwe afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.