Annuleringsbeleid

Het kan voorkomen dat je een afspraak hebt gemaakt voor een behandeling maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kun je de afspraak annuleren. Dit kan via het boekingssysteem, via e-mail, via whatsapp of telefonisch.

Doe je dit minimaal 24 uur van tevoren, dan zijn er geen kosten aan het annuleren verbonden. Voor afspraken die later worden afgezegd, wordt normaal gesproken 50% annuleringskosten in rekening gebracht. Dit in verband met de gereserveerde ruimte en tijd. Indien je niet komt opdagen zonder tevoren af te zeggen (no-show), wordt het volledig bedrag (100%) in rekening gebracht.  Je ontvangt via e-mail een factuur voor de annulerings- of no-show kosten.

Verder zijn op alle behandelingen de algemene voorwaarden van Neptunus Well-being van toepassing.

Coronacrisis

Vanwege de Coronacrisis zijn sinds 19 maart 2020 t/m 31 maart 2022 voor afzeggingen om gezondheidsredenen geen verplichte annuleringskosten in rekening gebracht. Die regeling is daarna komen te vervallen.

Bij annulering wordt altijd gevraagd om direct een nieuwe afspraak in te plannen. Omdat er kosten zijn gemaakt voor o.a. huur van de praktijkruimte, wordt dan een vrijwillige betaling van annulering gevraagd.

Meetups en dagworkshops

Kun je niet deelnemen? Meld je dan bijtijds af via “Edit RSVP”. Voor annulering van deelname aan een meetup of dagworkshop geldt een afwijkende regeling. Tot twee dagen tevoren gelden geen annuleringskosten. Meld je je korter dan 48 uur tevoren af, dan wordt 50% annuleringskosten in rekening gebracht. Meld je op de dag zelf af of kom je niet opdagen, dan wordt het volledige bedrag (100%) in rekening gebracht.

Weekends en meerdaagse workshops

Bij weekends geldt er een afwijkende annuleringsregeling t.o.v. kortere workshops. Kun je niet deelnemen? Meld je dan bijtijds af via “Edit RSVP”. Voor annulering van deelname gelden tot een week (7 dagen) tevoren geen annuleringskosten. Meld je je korter dan een week tevoren (3-7 dagen tevoren) af, dan worden 50% annuleringskosten in rekening gebracht. Meld je je korter dan 48 uur tevoren af (1-2 dagen tevoren) of kom je niet opdagen, dan wordt het volledige bedrag (100%) in rekening gebracht.

Betaling annuleringskosten

Voor het betalen van annuleringskosten kun je eenvoudig gebruik maken van onderstaande betaallink of QR-code. Je kiest zelf het bedrag en de omschrijving.

Betaallink Plink

Een gedachte over “Annuleringsbeleid”

  1. Bedankt voor de bijzondere sessie van twee weken terug, Tijs. Het heeft bij mij veel in beweging gebracht en ik wil daar graag een vervolg aan geven. Helaas ben ik nu even geveld door een griepje, daarom zal ik de nieuwe afspraak annuleren. Ik kan niet voorzien wanneer ik wel in de gelegenheid zal zijn, maar ik maak snel een nieuwe afspraak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.