Praktijk in Den Haag

Voor een goede masseur, lichaamswerker of life-coach in Den Haag hoef je niet verder te zoeken. Tijs Breuer (Neptunus Well-being) heeft een praktijkruimte in centrum Wajid in het Zeeheldenkwartier van Den Haag, waar hij regelmatig op donderdag beschikbaar is. In de agenda onderaan deze pagina zie je, op welke tijden hij beschikbaar is of al afspraken heeft ingepland in Den Haag.

Wajid Osho Meditatie Centrum

Adres:
Prins Hendrikplein 1
2518 JA Den Haag

Stichting Wajid Osho Meditatie Centrum bestaat sinds 1983 en richt zich op persoonlijke groei en bewustzijnsverdieping. Er zijn activiteiten en therapeuten die gebruik maken van diverse stromingen in de humanistische psychologie, mindfulness en wegen tot zelfkennis en zelfontplooiing.

Bereikbaarheid

Wajid is goed bereikbaar (2 minuten loopafstand) met tramlijn 16, die rijdt via treinstation Den Haag CS en Den Haag HS. Uitstaphalte is Van Speijkstraat. Randstadrail 3 rijdt vanaf Zoetermeer Centrum West, via Den Haag CS naar Loosduinen. Uitstappen bij de halte Elandstraat. Vanaf deze halte is het 7 minuten lopen. HTM Bus 24 rijdt vanaf station Den Haag Mariahoeve, via Den Haag CS naar Kijkduin. Uitstappen bij halte Laan van Meerdervoort, vanwaar het 5 minuten lopen is.

Parkeren

Rondom Wajid is het betaald parkeren. Op 10 minuten loopafstand kan er in de avonden en weekenden gratis geparkeerd worden in de ambassadewijk. De navigator instellen op Andries Bickerweg, Tobias Asserlaan, Jacob Catslaan of Buitenrustweg. Let goed op want er zijn gereserveerde plaatsen voor de ambassades. Op en rond het Koningsplein kun je dagelijks tot 18.00 uur gratis parkeren. Vanaf het Koningsplein is het circa 10 minuten lopen naar Wajid. Ook in de 1e Sweelinckstraat kun je overdag gratis terecht. Controleer altijd ter plaatse wat er staat aangegeven over parkeren, want het parkeerbeleid van de gemeente Den Haag verandert regelmatig!

Plattegrond

Agenda in Den Haag (alleen op donderdagen beschikbaar)

Maak een afspraak in Den Haag