Werken vanuit tantrische traditie

Adem- en energiewerk is gebaseerd op een combinatie van moderne wetenschappelijke inzichten en eeuwenoude Oosterse tradities uit de tantra. Tantra (Sanskriet: तन्त्र) is een esoterische vorm van yoga die zich vanaf ruim 1000 jaar geleden op het Indiase subcontinent ontwikkelde. Omdat in die traditie liefde, intimiteit en seksualiteit wordt gezien als waardevol, wordt tantra vaak geassociëerd met seks. Daarom ben ik voorzichtig geworden met het gebruik van de term “tantra”. Nadat ik problemen ondervond met instanties, heb ik een deel van mijn website aangepast.

Ben je op zoek naar meer achtergrondinformatie over tantra, dan kun je op het beschermde deel van deze website terecht. Je vindt er meer informatie over tantrische tradities, behandelingen, rituelen en technieken die jou kunnen helpen om meer in de ervaring te leven, om oordelen los te laten, om intens contact op hartsniveau te ervaren, en de schoonheid van het leven te zien. Daar hoort ook bij, dat we onze seksuele energie leren waarderen als onderdeel van de levenskracht.

Toegang met wachtwoord

Om op het beschermde deel van de website te komen, kun je hieronder een willekeurig bedrag doneren. Je ontvangt dan direct een wachtwoord om in te loggen.

Je kunt ook een e-mail sturen aan info@neptunus-wellbeing.nl of een Whatsapp bericht sturen. Schrijf daarin wat jij onder tantra verstaat en vraag om het wachtwoord.

Vanuit de startpagina over tantra kom je op alle pagina’s over dit thema op het beschermde deel van de website.

Enkele veelbezochte pagina’s:

  1. Heilige intimiteit
  2. Mindful masturbatie
  3. Kamasutra
  4. Energiecirkels
  5. Knuffelbehandeling