Polariteitsmassage

Met polariteitsmassage breng ik je lichaam weer in balans. Koude en geblokkeerde plekken worden weer warm en gaan weer stromen. Plaatsen met veel spanning en hitte worden geneutraliseerd.

Bij polariteitsmassage maak ik gebruik van de levensenergie die tussen twee polen stroomt.  Je herkent energieblokkades door fysieke klachten, zoals rugklachten, een stijve nek en spanning. Bij deze blokkades stroomt energie moeizaam, wordt het verspild aan energievreters of het zoekt een omweg.

Als masseur breng ik de tegengestelde punten met elkaar in verbinding. Dit is een subtiele manier om beter in je lijf te komen en de helende levensenergie toe te laten.

Polariteitsmassage is het levenswerk van de in Oostenrijk geboren natuurarts en chiropractor  Dr. Randolph Stone (1890-1981), die polariteitsmassage als methode heeft ontwikkeld. Bij Dr. Randolph Stone’s polarity therapy wordt gewerkt met het magnetisch veld van het lichaam.

Recentelijk ben ik een paar keer gemasseerd in zijn praktijkruimte aan huis. Tijs is een bijzonder aardige, open man met een zeer prettige massagetouch. Je merkt dat hij ervaring heeft waardoor je je gauw bij hem op je gemak voelt. Deze keer heb ik een polariteitsmassage ontvangen, die een diepe indruk bij me heeft achtergelaten. Hij werkte heel subtiel, maar nog dagen daarna kon ik het effect voelen. Ik was veel energieker en meer in balans. Al met al een zeer prettige massage ervaring (Willem V).

Het magnetisch veld heeft net als electriciteit positief geladen, negatief geladen en neutrale polen, waarbij er energie stroomt van positief naar negatief, net zoals bij het magnetisch veld van de aarde. Niet alleen je het fysieke lichaam wordt erdoor beïnvloed, ook je gevoelswereld en gedachten zijn in wisselwerking met deze polen.

Een polariteitsmassage brengt je tot rust en meer in balans. Het kan zowel gekleed als op de blote huid toegepast worden.

Een gedachte over “Polariteitsmassage”

  1. Ik ben een paar dagen geleden bij Tijs geweest voor een heerlijke ontspannings- en polariteitsmassage, en moet eerlijk zeggen dat dit een echt goeie professionele massage was, geen aai of streel werk. Bijzonder is de aandacht, warmte en liefde van je aanraking. Zeker een bijzondere ervaring en een aanrader voor iedereen die van een goeie massage houdt. Ik waardeer ook jouw mooie schone massageruimte en fijn dat er ook gelegenheid is om te douchen. Ook handig dat parkeren bij de praktijkruimte gratis is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.