Leren masseren

Regelmatig organiseert Tijs Breuer workshops om te leren masseren, maar ook rond thema’s als contact, aanraking, mindfulness en tantra.

Massage leren en oefenen

Maandelijks worden er massage-meetups georganiseerd in Utrecht. De massage meetups zijn bijeenkomsten met een workshop-achtig karakter. Je leert bepaalde massage stijlen en -technieken en er is gelegenheid om massages uit te wisselen. De avonden hebben iedere keer een ander thema. Doorgaans zijn er 4 massagerondes. deels met voordoen en oefenen, deels wat vrijer en meer intuïtief.

In Tienhoven (Utrecht) zijn er massagebijeenkomsten voor mannen en gemengde workshops. In Amsterdam en Nijmegen zijn er op onregelmatige basis ook workshops, meestal voor mannen. Ook is er een actieve jongerengroep (YoungMeninTouchNL).

Geplande bijeenkomsten in 2022

 • DI 18-01-2022 – Massage Learn & Exchange in Tienhoven (Utrecht)
 • DI 15-02-2022 – Massage Learn & Exchange in Tienhoven (Utrecht)
 • DI 15-03-2022 – Massage Learn & Exchange in Tienhoven (Utrecht)
 • DI 19-04-2022 – Massage Learn & Exchange in Tienhoven (Utrecht)
 • DI 17-05-2022 – Massage Learn & Exchange in Tienhoven (Utrecht)
 • DI 21-06-2021 – Massage Learn & Exchange in Tienhoven (Utrecht)

Combinatie van yoga en massage

In een nieuwe serie meetups in Amsterdam onderzoeken we verschillende vormen van yoga en bewegingsleer in combinatie met creatieve vormen van massage, contactimprovisatie en aanraking. Beweging helpt je in je lichaam te duiken, waardoor op een speelse manier meer lichaamsbewustzijn ontstaat, kracht, flexibiliteit en mobiliteit toeneemt. We werken met cross-disciplinaire bewegingsvormen, geïnspireerd door yoga, vechtsporten, dans en ademwerk. Dit zal helpen om ons lichaam beter te begrijpen en je natuurlijke stroom te vinden.

Met speelse aanraking zullen we op een veilige en bewuste manier verbinding maken met onszelf en elkaar. We kunnen met onze handen communiceren om verschillende lichaamssensaties te creëren. De creativiteit komt van binnenuit. In elk deel van je lichaam zijn er verschillende gevoelenslagen: spanning, plezier, angst, verlangen, enz. Deze gevoelens creëren een impuls tot beweging. We gebruiken deze beweging om elkaar aan te raken en sensualiteit te creëren. De focus in deze meetup zal niet liggen op erotische of seksuele energie, maar op je zintuigen.

Kosten

De kosten van deze meetups zijn € 25,00 euro per avond. Je kunt tevoren een ticket kopen of ter plaatse contant betalen. Ook kun je een strippenkaart kopen: 7 avonden voor € 140,00.

Je hoeft verder niets mee te nemen. Massage-olie, textiel, drinken en versnaperingen zijn  inbegrepen.

Aanmelding

Aanmelding verloopt via de site van Meetup. Je moet je dus even registreren voor dit platform. Vervolgens kun je je gemakkelijk aanmelden voor de aangekondigde evenementen. Heb je je eenmaal aangemeld op Meetup.com, dan ontvang je updates van de eerstvolgende massage-avonden in je mailbox. Je kunt zelf de instellingen wijzigen zodat je geen of minder e-mails ontvangt.

Hieronder zie je de link naar de meetup groepen.

Buurtmeditaties en gemengde meetups rondom massage en mindfulness:

https://www.meetup.com/embodied

Mannengroep voor massage, aanraking en mindfulness:

https://www.meetup.com/MeninTouchNL

Meetup tickets

Voor deelname aan de Meetups kun je kiezen voor ter plekke contant betalen, of hier tevoren een los kaartje kopen. Wil je vaker deelnemen aan een Meetup en korting krijgen? Koop dan een strippenkaart voor 7 bijeenkomsten.

Een gedachte over “Leren masseren”

 1. Nooit zo een heerlijke massage gehad van Tijs tijdens een van zijn meetup bijeenkomsten!
  Verstilling, vertraging met deskundige aandacht en betrokkenheid. De ziel kan vrij stromen – meditatief en helend.
  Dank je voor de wijze waarop je de avonden begeleidt en zorgt voor een vertrouwde sfeer met diepgang.
  Sebastian

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.