Leren masseren

Update: geplande data en prijzen in 2023

Regelmatig organiseert Tijs Breuer workshops om te leren masseren, maar ook rond thema’s als contact, aanraking, mindfulness en tantra.

Massage leren en oefenen

Maandelijks worden er massage-meetups georganiseerd in Utrecht. De ene maand is de bijeenkomst alleen voor mannen, de andere maand is het een gemengde avond voor vrouwen, mannen en andere genders. Ook is er een actieve jongerengroep (YoungMeninTouchNL), waarvoor ik op wisselende locaties massageworkshops organiseer.

De massage meetups zijn bijeenkomsten met een workshop-achtig karakter. Je leert bepaalde massage stijlen en -technieken en er is gelegenheid om massages uit te wisselen. De avonden hebben iedere keer een ander thema. Doorgaans zijn er vier massagerondes. deels met voordoen en oefenen, deels wat vrijer en meer intuïtief.

Geplande bijeenkomsten in Tienhoven (Utrecht) in 2023

 • DI 17-01-2023 – Mannen massage Learn & Exchange
 • DI 21-02-2023 – Gemengde massage Learn & Exchange
 • DI 14-03-2023 – Mannen massage Learn & Exchange
 • DI 18-04-2023 – Gemengde massage Learn & Exchange
 • DI 16-05-2023 – Mannen massage Learn & Exchange
 • DI 20-06-2023 – Gemengde massage Learn & Exchange
 • DI 18-07-2023 – Mannen massage Learn & Exchange
 • DI 15-08-2023 – Gemengde massage Learn & Exchange

Kosten in 2023

De prijs voor deelname is per 1 januari 2023 € 30,00 euro per avond. Je kunt tevoren een ticket kopen of ter plaatse contant betalen. Ook kun je een strippenkaart kopen: 6 avonden voor € 150,00 (€ 30,00 korting ten opzichte van losse tickets).

Aanmelding

Aanmelding verloopt via de site van Meetup. Je moet je dus even registreren voor dit platform. Vervolgens kun je je gemakkelijk aanmelden voor de aangekondigde evenementen. Heb je je eenmaal aangemeld op Meetup.com, dan ontvang je updates van de eerstvolgende massage-avonden in je mailbox. Je kunt zelf de instellingen wijzigen zodat je geen of minder e-mails ontvangt. Je hoeft niets mee te nemen. Massage-olie, textiel, drinken en versnaperingen zijn  inbegrepen.

Gemengde meetups rondom meditatie, massage en mindfulness:

https://www.meetup.com/embodied

Mannengroep voor massage, aanraking en mindfulness:

https://www.meetup.com/MeninTouchNL

Meetup tickets

Voor deelname aan de Meetups kun je kiezen voor ter plekke contant betalen, of hier tevoren een los kaartje kopen. Wil je vaker deelnemen aan een Meetup en korting krijgen? Koop dan een strippenkaart voor 7 bijeenkomsten.

Combinatie van yoga en massage

Massage & Yoga Explorations is een maandelijkse serie meetups in Amsterdam, waarbij wewe verschillende vormen van yoga en bewegingsleer ontdekken in combinatie met creatieve vormen van massage, contactimprovisatie en aanraking. Beweging helpt je in je lichaam te duiken, waardoor op een speelse manier meer lichaamsbewustzijn ontstaat, kracht, flexibiliteit en mobiliteit toeneemt. We werken met cross-disciplinaire bewegingsvormen, geïnspireerd door yoga, vechtsporten, dans en ademwerk. Dit zal helpen om ons lichaam beter te begrijpen en je natuurlijke stroom te vinden.

Met speelse aanraking maken we op een veilige en bewuste manier verbinding met onszelf en elkaar. We kunnen met onze handen communiceren om verschillende lichaamssensaties te creëren. De creativiteit komt van binnenuit. In elk deel van je lichaam zijn er verschillende gevoelenslagen: spanning, plezier, angst, verlangen, enz. Deze gevoelens creëren een impuls tot beweging. We gebruiken deze beweging om elkaar aan te raken en sensualiteit te creëren. De focus in deze meetup zal niet liggen op erotische of seksuele energie, maar op je zintuigen.

Een gedachte over “Leren masseren”

 1. Nooit zo een heerlijke massage gehad van Tijs tijdens een van zijn meetup bijeenkomsten!
  Verstilling, vertraging met deskundige aandacht en betrokkenheid. De ziel kan vrij stromen – meditatief en helend.
  Dank je voor de wijze waarop je de avonden begeleidt en zorgt voor een vertrouwde sfeer met diepgang.
  Sebastian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.