Energiewerk voor mannen

Of je nu een hetero-, homo- of biseksuele man bent, we hebben allemaal weleens behoefte aan een intense ervaring van je lichaam. Tijdens een energetische massage voor mannen ervaar je jouw lichaamssensaties en jouw levensenergie. Je voelt jouw sensualiteit, jouw genot, jouw potentie om samen te smelten met het moment. Een energetische massage helpt je om dieper in contact te komen met je ware zelf.

Ook als je een relatie hebt en je wilt daarin met je partner meer intimiteit ervaren, is adem- en energiewerk zeker iets voor jou. Wellicht is er routine ontstaan bij de intimiteit en zou je daarin weer meer speelsheid en genot willen ervaren. Je kunt die ontdekkingstocht eerst alleen ervaren, in een veilige discrete omgeving als mannen onder elkaar. Je kunt er ook voor kiezen om samen met je (vrouwelijke of mannelijke partner) een sessie te boeken, indien gewenst bij jullie thuis.

Adem- en energiewerk kan ervoor zorgen dat je intenser de intimiteit met jezelf en de ander kunt ervaren. Veel hetero mannen ervaren een geremdheid in bed, omdat ze steeds op de ander zijn gericht. Bij veel vrijgezelle homo’s ontstaat een gevoel van gemis door de vluchtigheid en oppervlakkigheid van intieme contacten. Tijdens de intimiteit doet het hart niet mee en je vermijdt het aangaan van diepere verbinding. Mannen die al wat langer in een relatie zijn ervaren vaak dat het lichamelijke verlangen naar elkaar steeds minder wordt. De intimiteit en passie neemt af en soms verplaatsen de intieme contacten zich naar buiten de relatie. Wat overblijft is een gevoel van maatjes in plaats van geliefden.

Sinds begin 2018 is Tijs Breuer gecertificeerd als GAY-TANTRA®  energy masseur bij Armin Heining. Ook heeft hij de training voor GAY-TANTRA®  extasy masseur bij hem gevolgd, waarbij de focus lag op diepgaande behandelingen met o.a. energiewerk, Energiecirkels en Kamasutra-houdingen. Tijs blijft zich ook in 2021 ontwikkelen op het gebied van Gay-tantra als deelnemer van “The Biggest Tantra Energy-Sex Program” (23rd Training in Desire, Love & Ecstasy 2020-2022).

Adem- en energiewerk aanbod

Heb je nog geen ervaring met adem- en energiewerk? Dan is het aan te raden om eerst een sensuele energie massage te ontvangen. Hierbij hoef je geen speciale adem- of ontspanningstechnieken te kennen en kun je gewoon ervaren hoe het is om sensueel aangeraakt te worden. We raken vertrouwd met elkaar en er ontstaat een veilige sfeer om jezelf verder te verkennen. Ik bied jou alleen of met je partner aansluitend, in vervolgbehandelingen, een scala aan ervaringen. Deze ervaringen helpen jou in je persoonlijke proces, om het contact met jouw eigen lichaam en de ander te versterken.

 • Uitgebreide energetische massage

Door een combinatie van ademhalingsoefeningen, zachte en stevige aanraking ervaar je meer sensualiteit. De intensiteit neemt toe door stimulatie van de erogene zones en andere gevoelige delen van je lichaam, waardoor je een innerlijke reis maakt met een opeenvolging van genotsensaties in je lichaam. Je ervaart van binnen een gevoel van compleetheid en diepe stilte.

 • Bekkenbodem massage met helende werking.

Een vertraagde, intieme en afgestemde aanraking van het bekkengebied, waarbij je anale spieren worden gemasseerd en je prostaat zowel inwendig als uitwendig wordt gestimuleerd. De  ademhalingsoefeningen werken daarbij als een versterker van je gevoel, waarbij je oude pijn en schaamte kunt loslaten en gevoelens van overgave en genot volledig kunt toelaten.

 • Helende en verdiepende energetische massage (de-armoring)

We verkennen samen de gespannen plekken in je lichaam, waar verhardingen een soort pantser hebben gevormd tegen onverwerkte emoties. Door aanraking en gerichte ademhaling kan je de opgeslagen oude emotionele wonden loslaten. Daarbij komt energie vrij in de vorm van uiteenlopende manifestaties, van subtiele tinteling tot sterke emoties. Dit proces van loslaten activeert jouw (levens) energie, waarna je je vrijer en meer compleet voelt.

Daarnaast bied ik begeleiding van stellen aan, waarbij ik verschillende instructies en oefeningen geef. Je kunt daarbij denken aan ademhalings- en meditatie-oefeningen zoals:

 • Hartademhaling (heart breathing)
 • The Big Draw
 • The Big lock
 • Anus ademhaling
 • Ritueel van de Zintuigen
 • Chakra-energiecentra ademhalingsmeditaties
 • Vuur-adem orgastische meditatie (Fire Breathing Orgasm)

Men in Touch NL – workshops voor mannen

Vanuit de behoefte om samen als mannen onze sensualiteit te ontwikkelen, met aanraking en contactoefeningen, is de Meetup-groep Men in Touch NL ontstaan. Veel reguliere cursussen zijn vaak hetero-normatief, waarbij alle oefeningen in man-vrouw opstellingen worden gedaan. Dit is niet voor elke man even uitnodigend, voor veel homo- en bimannen kan het zelfs een gevoel van uitsluiting geven. Door als mannen onder elkaar te werken, kun je in een veilige setting zowel jouw gevende (mannelijke) als ontvangende (vrouwelijke) aspecten verkennen. Er is ook alle ruimte voor zowel jouw subtiele en meer ondeugende of -schaduwkanten.

28 gedachtes over “Energiewerk voor mannen”

 1. Ik heb afgelopen week mogen genieten van de gay-tantra massage. De beste tantra massage die ik ooit heb ontvangen. Ik ben dankbaar dat ik deze fantastische innerlijke reis mocht maken en ervaren, ik ben diep en emotioneel door geraakt. De tantra bekkenbodem massage heeft een helende werking op mij gehad. Ik kon de oude emotionele wonden loslaten en de positieve sexuele energie laten stromen. Dit allemaal in een veilige omgeving. Ik voel me bevrijd en ik geniet nog na van deze fantastische reis. De stijve rug is door de massage ook weer helemaal oke. De spanningen en stress heb ik losgelaten. Ik spreek zeker weer binnenkort met jou af. Dankjewel Tijs.

 2. Wat een fantastische ervaring heb ik twee dagen geleden beleefd bij Tijs! Ik voel nog steeds het effect in mijn lijf. Vannacht opnieuw heerlijk diep geslapen. Tijs weet wat hij doet, is heel intiem maar stelt ook duidelijke grenzen, om te voorkomen dat het te seksueel wordt. Ik moet toegeven: wat mij betreft mag hij die grenzen bij mij best eens loslaten. Daar zou ik geen bezwaar tegen hebben.

 3. Ik heb afgelopen maandag mogen genieten van een fantastische tantra-massage van Tijs. Bijzonder hoe Tijs respectvol en intuïtief masseert. Na lang op zoek te zijn geweest naar een goede masseur kan ik zeggen dat ik er een gevonden heb in Tijs.

   1. Ik ben laatst weer bij Tijs geweest en ik voelde mijn hele lichaam stromen en tintelen. Echt een bijzondere ervaring die ik nog niet eerder zo sterk had meegemaakt. Ik werd er emotioneel van. Na afloop heb ik nog de tijd genomen om wat te wandelen rond het meer. Een soort gelukzalig gevoel overviel me, waarbij ik heel tevreden was met mijn eigen lichaam en met mijn leven, alsof alle zorgen van me af vielen. Deze keer is het me ook beter gelukt om dat gevoel vast te houden.

  1. Vorrei provare anche io.Ho sentito belle storie da un collega che ha visitato Tijs. Parla ancora di quella esperienza speciale.
   Ik zou het ook willen proberen. Ik heb goede verhalen gehoord van een collega, die bij Tijs is geweest. Hij praat nog steeds over die bijzondere ervaring.

 4. Kom regelmatig bij Tijs voor een heerlijke sportmassage en kan deze dan ook echt aanraden. Relaxed en ontspannen sfeer en geweldig resultaat, merk na de massage dat dit ook echt een positief effect heeft op mijn prestaties wat ik bij veel massages gemist heb. Misschien ook eens de bekkenbodem massage proberen, lijkt me ook heerlijk.

 5. Ik heb afgelopen week de massage van tijs gehad. Ik heb al een aantal keer vaker mega fijne massages gehad van hem en was nu eens benieuwd naar de tantra. Dit is natuurlijk weer een ander soort massage en ook een nieuwe stap aangezien we beide naakt zijn. Ik kan je niet uitleggen hoe bijzonder dit was. Na een korte tijd was ik al helemaal in het moment, mijzelf en ons samen aan het opgaan. Alles voelde enorm intens maar op een geweldige manier. Natijd kwamen er bij mijzelf ook andere emoties naarboven omdat hiervoor nu de ruimte was. Ik kan niet wachten om dit nog eens te gaan doen. Tijs bedankt, je doet dit heel bijzonder en ook bedankt voor je eigen openheid.

 6. Vond de sessie echt een cadeautje voor mezelf.
  De ademhalingsoefeningen en de liefdevolle aanraking geven mij een rustgevend gevoel, ik mag en kan er zijn, heb intense rust in mezelf mogen ervaren.
  Thijs bedankt en tot binnenkort!

   1. Ik heb goede verhalen gehoord van een vriendin over jouw tantramassages. Zelf wil ik binnenkort ook eens langskomen om dat te mogen ervaren. Ik ben benieuwd naar de gay-tantra massage. Twee mannen samen, dat lijkt me een bijzondere ervaring.

 7. Provo una reazione stupenda quando pratico il tantra con Tijs.
  Mi piacerebbe molto provarlo anche con altri in un gruppo. Sono curioso degli incontri tantra che Tijs organizza.Cerco complicità con altro uomini.

  Ik heb een geweldige reactie als ik tantra beoefen met Tijs. Ik zou het ook graag met anderen willen proberen in een groep. Ik ben nieuwsgierig naar de tantra bijeenkomsten die Tijs organiseert.
  Ik zoek saamhorigheid met andere mannen.

  1. Dear Sergio,
   Thank you for your message through my website. UnfortunatelyI do not speak Italian. But you are very welcome to visit me for a tantra massage. I have a picture at home in Utrecht, in Amsterdam (usually on Fridays), In Nijmegen (usually on Mondays) and in The Hague (from time to time on Thursdays). But I can also visit you where you stay or in your hotel.
   Here is my cell phone number so you can contact me directly by WhatsApp of sms: +31626174884.
   Best regards,
   Tijs

 8. Dag Tijs!
  Bijzonder onder de indruk van de uitermate positieve reacties over jouw massages en inzonderheid de Gay-Tantra. Ben echt op zoek naar iemand die deze helende technieken efficiënt en respectvol ook bij mij zou willen toepassen. Probleem is wel, dat ik in het buitenland woon,.. meerbepaald dicht bij de Spaanse grens in Noord Portugal.
  Kunt u me toevallig niet helpen met eventuele internationale connecties die u misschien ook hebt?
  Hartelijke groet, ❤️❤️

 9. Zo’n ervaring moet fantastisch zijn, maar in deze tijd kan ik dan nog bij u langskomen? En het contact is dat nu, gezien de coronakwestie, beperkt?

  1. Gelukkig zijn alle contactberoepen (nog) steeds toegestaan. Mijn praktijk is dus gewoon open. Het lichamelijk contact is niet beperkt, al ademen we niet in elkaars gezicht. Ik heb uiteraard diverse voorzorgsmaatregelen genomen, die aansluiten op het protocol van de beroepsvereniging. Sinds 30 september zijn daar de volgende maatregelen bijgekomen:
   Er is ventilatie aangebracht in de praktijkruimte.
   Je lichaamstemperatuur wordt bij binnenkomst gemeten.
   Clienten dragen nu ook een mondkapje.

 10. Ik heb vaker tantra massages ontvangen. Maar dit was toch wel de fijnste, meest extatische, mooie ervaring. Je hebt een goddelijk lijf en je aanraking is een genot. Dank je Tijs. Dziękuję Barzo.

 11. Ik heb enkele maanden geleden een tantramassage van Tijs mogen ontvangen. Het was heel bijzonder en extatisch. Tijs voelt je heel goed aan, laat je opstijgen naar een andere wereld en biedt een ervaring die nog maanden nawerkt.

 12. Dear Tijs
  Last time with you was amazing! I never experienced something like that and I could feel the sensations in my body for the whole week. I would like to repeat in the same way.
  Gracias!

 13. Buenas tardes ,soy un sr madurito de barcelona,solitario y sin rel sexual desde hace mucho,soy gay pero poca rxp.Me gustaria iniviarme en el tantra con una sesion.Podria infirmarme de dias horas y ptecio disponibles?Muchas GraciaS
  Manel

  Goedemiddag, ik ben een volwassen man uit Barcelona, ​​eenzaam en lange tijd zonder seksuele relatie, ik ben homo maar weinig rxp. Ik zou mezelf graag willen inwijden in tantra met een sessie. Kunt u de dagen, uren bevestigen? en prijs beschikbaar? Hartelijk dank.
  Manel

  1. Español: Buenas tardes, Manel, gracias por tu mensaje a través de mi web. Me gustaría tratarte e iniciarte en el tantra. Tantra puede ayudarte a sentir más paz y menos soledad dentro de ti mismo y dejar que la energía de la vida sexual fluya más. Mi español no es muy bueno y no vivo en Barcelona sino en Utrecht, Holanda. También tengo salas de práctica en Amsterdam, La Haya y Nijmegen. Vengo a Barcelona de vez en cuando. Puedes reservar una sesión en Amsterdam o puedes visitarme en Utrecht. También puedes pasar la noche conmigo y quedarte para un breve retiro. Luego meditamos juntos y hacemos 1 o más sesiones juntos. Consulta mi calendario para ver la disponibilidad. También puedes encontrar las tarifas en mi web. No dude en enviarme un mensaje de texto o una aplicación con una propuesta de fecha y hora. Saludos cordiales, abrazo,
   Tijs

   English: Good afternoon, Manel, thank you for your message through my website. I would like to treat you and initiate you into tantra. Tantra can help you feel more peace and less loneliness within yourself and let the energy of sexual life flow more. My Spanish is not very good and I don’t live in Barcelona but in Utrecht, the Netherlands. I also have practice rooms in Amsterdam, The Hague and Nijmegen. I come to Barcelona from time to time. You can book a session in Amsterdam or you can visit me in Utrecht. You can also spend the night at my place and stay for a short retreat. Then we meditate together and we can do 1 or more sessions together. Check my calendar to see availability. You can also find the rates on my website. Feel free to text or app me with a proposed date and time. Best regards, hug,
   Tijs

  1. Sorry Tomi, I cannot answer your question. I am based in Utrecht, The Netherlands. Feel free to book an online tantric session with me if you like.

 14. Beste Tijs,
  Via via ben ik verwezen naar de website van Neptunus wellbeing.
  Ik heb totaal geen ervaring met tantra, alleen gelezen, dat het bij velen iets aanraakt wat bevrijding en verrijking kan geven. Natuurlijk doodeng om de eerste stap te zetten. Ik zie op de website zoveel verschillende soorten en zou graag advies willen hebben, waar ik het beste aan doe om mee te beginnen. Kan je me daar bij helpen? Als ik tot een sessie kom, zou Den Haag voor mij de plek zijn, die het makkelijkst te bereiken is.
  Bij voorbaat dank voor info. Groet Jos

  1. Sí, doy varios talleres para hombres. Por ejemplo, una serie de talleres de yoga y masajes en torno a los chakras, los viernes en Ámsterdam. O danza masaje, un viaje sensual de movimiento y tacto, en Nijmegen y Utrecht. Los talleres son en holandés e inglés.

   Ja, ik geef verschillende workshops voor mannen. Bijvoorbeeld een serie yoga- en massageworkshops rondom de chakra’s, op vrijdagen in Amsterdam. Of massagedans, een sensuele reis van beweging en aanraking, in Nijmegen en Utrecht. De workshops zijn Nederlands en Engelstalig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.