Over Tijs Breuer

Ik ben Tijs Breuer, life-coach, masseur en bodyworker. Ik ben 48 jaar, vrijgezel, vader en ik woon in Tienhoven (Utrecht) aan de Maarsseveense plassen. Hieronder lees je meer over mijn opleidingen en ervaring. 

Als masseur ben ik klassiek geschoold, maar werk ook met diverse moderne massagevormen en -technieken. Mijn belangrijkste uitgangspunt is aanwezigheid, rust en aandacht. Daarbij wissel ik stevigheid en zachtheid af, afgestemd op jouw behoeften. Plekken met spanning pak ik aan en ik werk aan het vrijmaken van blokkades. Daardoor krijg je meer energie en voel je dat alles gaat stromen. Mijn uitgangspunt: Genieten mag! 

“Als kind had ik al aanleg en belangstelling voor massage, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Mijn moeder oefende massages op mij tijdens haar “gestalt” opleiding. Haar partner was meditatie-leraar, met hem heb ik uren gemediteerd. Hij leerde mij transformatiewerk, waaronder technieken als rebirthing en verbonden lichtmeditatie. Mijn vader was als organisatie-adviseur één van de eersten die zich bezig hield met leiderschapscoaching. Tijdens mijn studie Milieukunde deed ik vrijwilligerswerk bij een centrum voor massage en persoonlijke ontwikkeling en volgde ik cursussen meditatie, ademwerk, voetreflex- en shiatsu-massage.”

In de periode 2013-2014 ben ik me in mijn carrière als interim manager meer gaan richten op coaching. Ik volgde de ICM Coachingsopleiding en daarna de tweejarige Opleiding Essentiecoaching. Ik merkte hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten. Bewustzijn en aandacht voor het lichaam werd voor mij een waardevolle ingang om mensen meer in contact te laten komen met zichzelf. 

Bij Ben Van Brugge in Antwerpen (Vlaamse School voor Massage en Ontspanning) leerde ik in 2014 de basis voor ontspanningsmassages. Bij André Broos (Touch Massage Amsterdam) volgde ik in de winter van 2014 en voorjaar van 2015 de basis- en vervolgcursus (TD1 en TD2) klassieke Zweedse massage. Toen ik regelmatiger ging masseren, merkte ik hoeveel plezier mij dit gaf en hoe werkzaam de energie van mijn handen is en hoe blij en energiek iedereen is na het geven van een behandeling.

Kort daarna nam ik deel aan de verdiepingscursussen Ontspannings-, Integratieve en Polariteitsmassage bij Robin van Wees (OMB Academie voor Ontspanning, Massage en Bewustwording).

In 2015 volgde ik de geaccrediteerde opleiding tot Wellness-masseur bij Anand met o.a. Raymond Besems (de opleiding is erkend door BMS, CRKBO, BATC, KTNO, LVNG en VBAG). Ook leerde ik de “Méthode AMAS” bij Aristos Bouïus in Montcombroux les Mines, Frankrijk.

in september 2017 mijn certificaat voor “Alchemy of Touch massage en bodywork” bij Tapesh Paradiso en Anouk Hornman (Alchemy of Touch Academy) op Ibiza.

In de periode van november 2017 tot februari 2018 volgde ik de trainingen Deep Muscular Techniques, Extremiteiten massage, werken met magnesium, manuele wervelcorrecties, tenniselleboog behandeling bij Alex van de Bilt en de training Cross Fiber Friction Techniques bij Mercedes Anwar (Van de Bilt Massage- en Opleidingsinstituut).

In 2017 heb ik me bekwaamd in tantra bij The New Tantra  waarna ik in 2018 in opleiding ging bij Armin Heining met o.a. de trainingen “Tantra Energy Masseur” en “Tantra Ecstasy Masseur” (Institut für MEDITATION & TANTRA) in Berlijn.

In het voorjaar van 2018 volgde ik de Kum-nye Tantra leer bij Ivar Mol en Monique Sleumer (Dharma Lotus, o.a. in retraitecentrum Ekãyano (Viel-Saint-Remy, Frankrijk).

 

 

In 2019 heb ik nascholingen gevolgd in rouwverwerking en stervensbegeleiding (Après la Vie Academie), wandelcoaching (Atma Instituut) en HBO Medische Basiskennis (NCOI). 

In 2019 ben ik gestart met de opleiding Myofascia Energetic Release(MER) van Roland Engelbracht en Mariëlle Spronck. MER is een diepe weefsel massage gericht op het ontspannen van verkrampte delen in je spierbindweefsel en het verbeteren van je lichaamshouding.

3 gedachten over “Over Tijs Breuer”

  1. De behandeling was indrukwekkend en spannend. De dagen erna ging ik door verschillende emoties heen. Wat bleefwas het gevoel van warmte, rust, zelfliefde en erkenning van mijzelf.

  2. Dag Tys ,
    Alsnog met Cees Braat , graag geef ik mij op voor de mannen massage op vrijdag 10 mei 19.30 bij Sebastiaan in Amsterdam – ik hoop dat er nog plaatst is voor mij en zie je bevestiging graag tegemoet . De bijdrage zal ik die avond aan je overdragen . Met vriendelijke groet Cees Braat – Alphen ad Rijn –
    0620065277

  3. Deze week heb ik voor de eerste keer een individuele massage bij Tijs gehad. Dat gebeurt integer en fijn. Het was een ontdekkingsreis door mijn lijf. Dat doet een mens goed. Ik kijk uit naar de volgende behandeling.
    Johan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.