Over Tijs Breuer

De massages op deze site worden gegeven door Tijs Breuer. Op deze pagina lees je meer over Tijs als masseur en body worker. Daarnaast is Tijs ook life-coach en interim manager, zie hiervoor de site: tijsbreuer.nl.

Ik ben klassiek geschoold, maar werk ook met diverse moderne massagevormen en -technieken. Mijn belangrijkste uitgangspunt is aanwezigheid, rust en aandacht. Daarbij wissel ik stevigheid en zachtheid af, afgestemd op jouw behoeften. Plekken met spanning pak ik aan en ik werk aan het vrijmaken van blokkades. Daardoor krijg je meer energie en voel je dat alles gaat stromen. Mijn uitgangspunt: Genieten mag! 

Als kind had ik al aanleg en belangstelling voor massages. Mijn moeder oefende op mij tijdens haar “gestalt” opleiding. En regelmatig vroegen mensen mij om even de nek en schouders los te maken, wat ik graag deed. Tijdens mijn studie Milieukunde deed ik vrijwilligerswerk bij een centrum voor massage en persoonlijke ontwikkeling en volgde ik basis cursussen voetreflex- en shiatsu-massage.

In de periode 2013-2014 ben ik me in mijn carrière als interim manager meer gaan richten op coaching. Ik volgde de ICM Coachingsopleiding en daarna de tweejarige Opleiding Essentiecoaching. Ik merkte hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten. Bewustzijn en aandacht voor het lichaam werd voor mij een waardevolle ingang om mensen meer in contact te laten komen met zichzelf. Ik ging me meer verdiepen in de energetische (chakra’s, meridianen) en fysieke (anatomie) aspecten van het lichaam.

Sinds 2014 heb ik me verschillende massagevormen eigen gemaakt.

Bij Ben Van Brugge in Antwerpen (Vlaamse School voor Massage en Ontspanning) leerde ik eind 2014 de basis voor ontspanningsmassages. Bij André Broos (Touch Massage Amsterdam) volgde ik in de winter van 2014 en voorjaar van 2015 de basis- en vervolgcursus (TD1 en TD2) klassieke Zweedse massage. Toen ik regelmatig oefenmassages gaf, merkte ik hoe werkzaam de energie van mijn handen is en hoe blij en energiek iedereen is na het geven van een behandeling.

Eveneens in het voorjaar van 2015 startte ik met de Massageopleiding gevolgd bij Anand met o.a. Raymond Besems (de opleiding is erkend door BMS, CRKBO, BATC, KTNO, LVNG en VBAG) .

Gelijktijdig nam ik deel aan de verdiepingscursussen Ontspannings-, Integratieve en Polariteitsmassage bij Robin van Wees (OMB Academie voor Ontspanning, Massage en Bewustwording).

In het najaar van 2015 leerde ik de “Méthode AMAS” bij Aristos Bouïus in Montcombroux les Mines, Frankrijk.

Na een intensieve 12-daagse training op Ibiza behaalde ik in september 2017 mijn certificaat voor “Alchemy of Touch massage en bodywork” bij Tapesh Paradiso en Anouk Hornman (Alchemy of Touch Academy).

In de periode van november 2017 tot februari 2018 volgde ik de trainingen Deep Muscular Techniques, Extremiteiten massage, werken met magnesium, manuele wervelcorrecties, tenniselleboog behandeling bij Alex van de Bilt en de training Cross Fiber Friction Techniques bij Mercedes Anwar (Van de Bilt Massage- en Opleidingsinstituut).

Eind 2017 en zomer 2018 heb ik me bekwaamd in verschillende tantra technieken, waaronder  twee intensieve 12-daagse trainingen “Tantra Energy Masseur” en “Tantra Ecstasy Masseur” bij Armin Heining (Institut für MEDITATION & TANTRA) in Berlijn.

In het voorjaar van 2018 volgde ik de Kum-nye Tantra leer bij Ivar Mol en Monique Sleumer (Dharma Lotus, o.a. in retraitecentrum Ekãyano (Viel-Saint-Remy, Frankrijk).

3 gedachten over “Over Tijs Breuer”

  1. De behandeling was indrukwekkend en spannend. De dagen erna ging ik door verschillende emoties heen. Wat bleefwas het gevoel van warmte, rust, zelfliefde en erkenning van mijzelf.

  2. Dag Tys ,
    Alsnog met Cees Braat , graag geef ik mij op voor de mannen massage op vrijdag 10 mei 19.30 bij Sebastiaan in Amsterdam – ik hoop dat er nog plaatst is voor mij en zie je bevestiging graag tegemoet . De bijdrage zal ik die avond aan je overdragen . Met vriendelijke groet Cees Braat – Alphen ad Rijn –
    0620065277

  3. Deze week heb ik voor de eerste keer een individuele massage bij Tijs gehad. Dat gebeurt integer en fijn. Het was een ontdekkingsreis door mijn lijf. Dat doet een mens goed. Ik kijk uit naar de volgende behandeling.
    Johan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.