Coaching

Coaching is het creatieve proces waarbij de cliënt als partner wordt geïnspireerd en uitgedaagd om tot zijn of haar maximale persoonlijke en professionele potentieel te komen.

Er zijn allerlei vormen van coaching, soms meer werkgerelateerd, soms meer gericht op je persoonlijk leven of de relatie met je partner. Kies dus een coaching vorm die bij jou past. Verderop staan een paar voorbeelden van coaching beschreven, die je wellicht kunnen aanspreken.

Tijs Breuer is o.a. opgeleid voor verschillende coachingvormen, o.a.

Afspraak

Ben je geïnteresseerd in een coaching traject? Dan kun je een afspraak maken voor een intakegesprek.

Kwaliteitsborging

Tijs Breuer is voor zijn coaching werkzaamheden erkend en geregistreerd bij STiR. STiR is een onafhankelijk beroepsregister van professioneel begeleiders, zoals coaches, teamcoaches, organisatiecoaches en supervisoren. Als opdrachtgever kan je het StiR register gebruiken om een goed opgeleide professioneel begeleider te vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften. In de STiR gedragscode staat beschreven wat jij als opdrachtgever of cliënt mag verwachten als je met Tijs Breuer gaat werken. Heb je een klacht over de dienstverlening? Raadpleeg dan het StiR Klachtreglement.

Het kwaliteitskeur STiR geldt uitdrukkelijk alléén voor coaching sessies. Voor massage, lichaamswerk en tantra zijn andere vormen van kwaliteitsborging van toepassing.

Leiderschaps- en organisatiecoaching

Zoek je als leidinggevende naar andere manieren om jouw leiderschap vorm te geven? Wil je dat jouw team meer enthousiasme uitstraalt, meer verantwoordelijkheid neemt, meer oog heeft voor de klant en voor het resultaat? Tijs denkt met je mee en luistert naar jouw dilemma’s. Hij nodigt je uit tot zelfreflectie over jouw rol, en helpt je om zelf stappen te zetten, waarbij je het voortouw neemt en een voorbeeld bent voor jouw medewerkers. Laat je inspireren om tot een andere aanpak te komen in jouw organisatie.

Essentiecoaching

Essentiecoaching helpt om bewuster keuzes te maken die er toe doen. Je vindt nieuwe zingeving en motivatie om dichter bij jezelf te komen. Ik nodig jou uit om stil te staan bij dat wat er is, hier en nu. Dit ‘direct ervaren’ zorgt ervoor dat je anders tegen je eigen leven aan gaat kijken. Door je gevoel en je lichaam serieus te nemen, kom je tot de kern van wat echt belangrijk voor je is. Dan gebeuren er mooie dingen. Je komt thuis bij jezelf.

Wandelcoaching

Buiten ervaar je alles anders. Tijs Breuer werkt met een reflectief georiënteerde vorm van wandelcoaching. De omgeving wordt als inspiratie- en hulpbron gebruikt. Er wordt niet alleen gewandeld en gepraat, maar er wordt voortdurend gereflecteerd op de omgeving. Daarbij wordt alles benut wat we tegen komen. Ook wordt beweging en je zintuigen gebruikt om te reflecteren op je innerlijke processen. Deze vorm van persoonlijke begeleiding is door Peter Krijger is ontwikkeld, samen met andere docenten van het Atma Instituut.

Maak gerust een afspraak voor een intakegesprek.

4 gedachtes over “Coaching”

  1. Ik ben blij dat ik Tijs heb gevonden. Eindelijk een levenscoach die begrijpt waar ik tegenaan loop en die me weet aan te sporen, de juiste stappen te zetten om mijn leven weer zinvol, energiek en inspirerend te maken.

  2. Dank je wel Tijs, voor onze leerzame gesprekken van de laatste drie maanden. Na een lange tijd van depressie ervaar ik nu weer dat iedere dag van het leven inderdaad een uniek geschenk is. Zo kan ik dat nu eindelijk zien. Ik sta nu weer open in het leven, dankzij jouw aanmoediging heb ik nieuwe vrienden leren kennen. Ik voel me veel ontspannender in het gezelschap van anderen. Er is iets fundamenteels in mij geraakt, alsof ik minder weerstand heb tegen het leven en tegen contacten met andere mensen. De laatste sessie voelde als een soort afsluiting van mijn oude leven, al blijf ik van binnen toch ook wel dezelfde persoon. Maar de reis die ik nu afleg is goed en verrijkend.

  3. Tijs gaf mij de ervaring dat ik mijzelf kan accepteren zoals ik ben, dat ook ik er ben. Dat klinkt heel eenvoudig en logisch, maar het heeft me diep geraakt. Het was de eerste stap naar meer durf in mijn leven. Van daaruit leer ik om niet meer buiten mijzelf te zijn, maar in mijzelf. Dat ik voel wat zich afspeelt in mijzelf en daarmee in contact kan blijven, ook als ik in contact met anderen ben. Die zelfwaardering zorgt dat ik me niet in de ander verlies en ik meer een totaal mens ben, meer compleet. Dank daarvoor. Ik heb bewondering voor de manier waarop Tijs heel voorzichtig mijzelf steeds meer laat openstellen, zonder iets te forceren. Zijn voorzichtige en openhartige benadering is de mooiste uitnodiging om te zijn wie ik ben.

  4. Dank je wel Tijs, niet alleen voor de goede gesprekken, maar juist ook voor de stiltes die je liet vallen, waarin ik kon voelen wie ik echt ben. Jouw luisterende oor, jouw oprechte belangstelling en nieuwsgierigheid zonder oordelen, dat alles was een verademing voor me. Een warm bad waarin ik mezelf recht in de ogen durfde te kijken en mezelf wist te confronteren met de cirkeltjes waarin ik aan het ronddraaien was. Dat heb ik nu eindelijk kunnen doorbreken. Er is een zware last van me afgevallen en het leven voelt weer lichter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.