Coaching

Coaching is het creatieve proces waarbij de cliënt als partner wordt geïnspireerd en uitgedaagd om tot zijn of haar maximale persoonlijke en professionele potentieel te komen. (International Coach Federation)

Kies een coaching vorm die bij jou past. Hieronder staan een paar voorbeelden van coaching beschreven, die je wellicht kunnen aanspreken. Kijk ook in het keuzemenu links.

Essentiecoaching

Essentiecoaching helpt om bewuster keuzes te maken die er toe doen. Je vindt nieuwe zingeving en motivatie om dichter bij jezelf te komen. Ik nodig jou uit om stil te staan bij dat wat er is, hier en nu. Dit ‘direct ervaren’ zorgt ervoor dat je anders tegen je eigen leven aan gaat kijken. Door je gevoel en je lichaam serieus te nemen, kom je tot de kern van wat echt belangrijk voor je is. Dan gebeuren er mooie dingen. Je komt thuis bij jezelf.

Lichaamsgerichte coaching

Bij lichaamsgerichte coaching werkt Tijs met het lichaam (houding, beweging en uiting) als instrument. Via contact met je lichaam kom je in contact met onbewuste en geblokkeerde delen in jezelf. Door direct je lichaam te ervaren word je je bewust van spanning, ontspanning en beweging in je lichaam en kom je ook in contact met emoties. Dit biedt de basis voor transformatie.

Wandelcoaching

Buiten ervaar je alles anders. Tijs Breuer werkt met een reflectief georiënteerde vorm van wandelcoaching. De omgeving wordt als inspiratie- en hulpbron gebruikt. Er wordt niet alleen gewandeld en gepraat, maar er wordt voortdurend gereflecteerd op de omgeving. Daarbij wordt alles benut wat we tegen komen. Ook wordt beweging en je zintuigen gebruikt om te reflecteren op je innerlijke processen. Deze vorm van persoonlijke begeleiding is door Peter Krijger is ontwikkeld, samen met andere docenten van het Atma Instituut.

Leiderschaps- en organisatiecoaching

Zoek je als leidinggevende naar andere manieren om jouw leiderschap vorm te geven? Wil je dat jouw team meer enthousiasme uitstraalt, meer verantwoordelijkheid neemt, meer oog heeft voor de klant en voor het resultaat? Tijs denkt met je mee en luistert naar jouw dilemma’s. Hij nodigt je uit tot zelfreflectie over jouw rol, en helpt je om zelf stappen te zetten, waarbij je het voortouw neemt en een voorbeeld bent voor jouw medewerkers. Laat je inspireren om tot een andere aanpak te komen in jouw organisatie.

Maak gerust een afspraak voor een intake gesprek.

Een gedachte over “Coaching”

  1. Ik ben blij dat ik Tijs heb gevonden. Eindelijk een levenscoach die begrijpt waar ik tegenaan loop en die me weet aan te sporen, de juiste stappen te zetten om mijn leven weer zinvol, energiek en inspirerend te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.