Mannenmassage

Aanraking door een man voelt anders aan dan door een vrouw. Een mannelijke masseur heeft warmere handen en meer kracht. Daardoor oefent hij meer druk uit op je huid en onderliggende spieren. Om die reden kiezen veel mannen ervoor om door een man gemasseerd te worden.

Ben ik wel hetero als ik door een man gemasseerd wil worden?

Je bent een heteroseksuele man en wil weleens door een man gemasseerd worden. Is dat een teken dat je misschien homo bent? Nee, dat hoeft helemaal niet. Je zult je verbazen over het grote aantal heteroseksuele mannen dat voor een mannenmassage kiest. Zij kiezen hiervoor omdat een man steviger kan masseren. Voor deze mannen is de massage zelf veelal belangrijker dan een eventueel hoogtepunt. Ze willen een professionele massage, bijvoorbeeld na het sporten of in een stressvolle periode.

Male massage

Hoe herken ik mijn grens en hoe maak ik die kenbaar?

Bij heteromannen ligt de grens van aanraking anders dan bij homomannen en dat is niet meer dan logisch. Als masseur ben ik er continu alert op of iemand zich op zijn gemak voelt of niet. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je het niet prettig vindt als het lichaam van de masseur te dichtbij komt. Dit kan aanvoelen als een overtreding  van jouw persoonlijke ruimte. Voel je altijd vrij om je grenzen aan te geven.

Mannenmassage

Wat als ik erotische gevoelens tijdens de massage ervaar?

De aanraking kan seksuele energie en erotische gevoelens opwekken. Juist doordat de aanraking door een man anders aanvoelt dan door je vrouwelijke partner, kan de massage spannend aanvoelen. En soms kan je een spontane orgasme krijgen. Je hoeft daar niets van te vinden en je hoeft er ook niets mee te doen. Geniet er gewoon van! Mijn massages zijn niet gericht op klaar komen., maar je lichaam kan soms onverwacht reageren. Om genot te ervaren in bijzijn van een andere man kan een bijzondere nieuwe ervaring zijn.  Daar hoef je geen homo of biseksueel voor te zijn.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 51 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

10 gedachtes over “Mannenmassage”

 1. Afgelopen vrijdag heb ik een heerlijke massage ontvangen van Tijs.
  Hij weet de juiste pijnpunten, fysiek en emotioneel, te raken op een zeer professionele en betrokken manier.
  Ik ben nog aan het nagenieten.

  Dank je Tijs.

 2. Vandaag heb ik van van Tijs voor het eerst een eerste klassieke ontspanningsmassage ontvangen. Ik ben vaak gemasseerd maar deze massage was echt bijzonder. Tijs heeft gouden handen, hij is professioneel, toegewijd, zorgvuldig en afgestemd. Tijs is ‘Value for money’. Echt een aanrader!

 3. Ik was toe aan een algehele massage en was nieuwsgierig hoe het zou zijn om door een man gemasseerd te worden. De keuze voor Tijs was een goede. Bij binnenkomst stelde hij me op mijn gemak met een kop thee. Zijn aanraking voelde direct vertrouwd, hij wist snel de plekken op mijn lichaam te vinden waar de boel vast zat. Alles ging weer stromen en ik voelde me 20 jaar jonger. Ook was het prettig dat er geen taboes waren, ook de opwinding door de fijne aanraking mocht komen en gaan. Heerlijk om te geneten van mannenhanden zonder gelijk het label “homo” opgespeld te krijgen.

 4. Onlangs een hele mooie massage ontvangen van Tijs. Stevig waar het nodig was, zacht op de plekken waar je tintelingen krijgt. Tijs legt uit wat hij doet, voelt goed aan wat ik wil en is een vriendelijk en toegewijd professional. Mocht je nog twijfelen: gaan!

 5. Hola! I always received massages from women, but this time I thought: let’s give it a try. The massage that Tijs gives is much more intense than what I was used to. Not just some gentle soft strokes, but really deep into my muscle tissue, pressing all the toxic waste and pain out of it. After some minutes I was getting used to the stronger, more masculine touch and I started to enjoy it. I must admit that, when he approached my butt, I was getting aroused as I felt little vibrations and sensations all over my pelvis. Which was strange for me to experience that with another man, being a heterosexual man. But I could allow myself just to enjoy it as I knew this was not going to be a sexual interaction. My whole week in The Netherlands became joyful after such a nice experience. I will definitely come back on my next business trip.

 6. hallo ik heb ook belangstelling voor een heerlijke massage van tijs zo te horen doet hij het goed hoe kan ik met hem in contact komen?
  groet jan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.