Essentiecoaching

Coaching helpt je om meer welbevinden in je leven te brengen. Bij coaching sta je stil in het hier en nu en kijk je vooruit. Tijs Breuer is gecertificeerd life-coach bij ICM, maar ook geschoold in Essentiecoaching en Transformatiewerk. 

Wat is essentiecoaching?

Essentiecoaching helpt je tijdens een coaching sessie om bewuster keuzes te maken die er toe doen. Zo vind je nieuwe zingeving en motivatie om dichter bij jezelf te komen.  Je wordt uitgenodigd om stil te staan bij dat wat er is, hier en nu. Dit ‘direct ervaren’ zorgt ervoor dat je anders tegen je eigen leven aan gaat kijken. Door je gevoel en je lichaam serieus te nemen, kom je tot de kern van wat echt belangrijk voor je is. Dan gebeuren er mooie dingen. 

De belangrijkste waarden bij Essentiecoaching zijn ooghoogte, aanwezigheid, omgaan met meerdere bewustzijnslagen, bestuurskracht en direct ervaren.

Het opleidingsinstituut voor Essentiecoaching is in 2020 omgedoopt tot Essentiehuis. Tijs Breuer volgde bij Essentiehuis de opleiding Essentiecoaching en heeft daarna twee jaar geassisteerd als co-trainer. Ook volgde hij bij Essentiehuis de Jaartraining Leiderschap voor managers “LIFE“, mede gericht op leiderschapscoaching.