Tarieven 2022

Per 1 januari 2022 gelden er nieuwe, geharmoniseerde tarieven. De prijzen zijn met € 1,00 tot €5,00 omhoog gegaan en langere sessies zijn juist iets goedkoper geworden. Als je vóór 1 januari 2022 een afspraak hebt geboekt geldt voor die afspraak nog het oude tarief van 2021.

Korting: Voor studenten en minima blijft 20% korting gelden. Gebruik daarvoor de kortingscode STUDENT20.

Tarievenlijst behandelingenMinutenTarief
Intake en proefbehandeling 45-60€ 60
Rug- of deelmassage50-60€ 70
Online sessie50-60€ 70
Korte coaching- of mindfulness sessie50-60€ 90
Ontspanningsmassage75-90€ 90
Coaching-sessie75-90€ 120
Lichaamswerk75-90€ 120
Tantra massage75-90€ 120
Diepgaande behandeling100-120€ 150
Extra services
Verlenging intake/proefbehandeling, rugmassage of mindfulness (voor een half uur extra)toeslag€ 20
Half uur extra tijd (voor complete lichaamsmassage of gecombineerde behandeling)toeslag€ 30
Vierhanden- of duomassage (met twee masseurs) per 90 mintoeslag€ 90
Partner-sessie (partner-tantra of relatie-coaching, 1 uur extra)toeslag€ 60
Ophalen van en/of brengen naar stationtoeslag€ 15
Huisbezoek (max 30 km / 30 autominuten)toeslag€ 30
Huisbezoek grotere reisafstand (meer dan 30 km)toeslag€ 60
Mindfulness activiteit met lunch (retraites)toeslag€ 45
Overnachting met ontbijt (retraites)toeslag€ 45

Toelichting

Proefmassage en intake: Kom je voor het eerst bij Tijs Breuer voor massage, lichaamswerk of coaching? Een proefmassage met intake is een voordelige kennismaking. Jouw behoeften worden besproken en een deel van het lichaam wordt gemasseerd. Kies uit de volgende massagevormen: klassieke ontspanningsmassage, sportmassage, deep-tissue massage, Esalen massage of Alchemy of Touch. Tijdsduur: 45 tot 60 minuten.

Online sessie: Ben je genoodzaakt om thuis te blijven, maar heb je toch behoefte aan wat ondersteuning op afstand? Dan kun je kiezen voor een online coachingsessie, via Skype, Zoom, Wire of een andere videoconferencing app. Ook een online tantra- of mindfulness-sessie is mogelijk. Het gaat daarbij om zelfonderzoek, lijfelijk en spiritueel of om meer rust in jezelf te vinden. Tijdsduur: 50-60 minuten. 

Korte coaching- of mindfulness sessie: Een coachinggesprek van een uur. Alle vormen van coaching zijn mogelijk, van leiderschaps- of wandelcoaching tot burn-out-, loopbaanbegeleiding of relatiecoaching. De sessie kan zich ook richten op het beoefenen van mindfulness, een geleide meditatie of fysieke / energetische oefeningen. Tijdsduur: 50-60 min.

Rug- of deelmassage: Dit is een ontspannende of stevige massage van de achterkant, bijv. een sportmassage, deep tissue massage, polariteitsmassage. Daarbij kan de massage zich concentreren op de rug, schouders, nek, billen en benen. Maar je kunt ook kiezen voor een hoofd, gezichts-, borst- en voetmassage. Tijdsduur: 45 tot 60 minuten.

Ontspanningsmassage: Een ontspanningsmassage van zowel de achter- als de voorkant van je lichaam. Je hebt keuze uit Klassieke Zweedse ontspanningsmassage, Californische Esalen massage of vloeiende Alchemy of Touch massage. Door de massage worden jouw spieren, pezen, zenuwen en je hersenen uitgenodigd om te ontspannen. Je krijgt een algeheel gevoel van welbevinden. Hierdoor verdwijnt de stress, laat je alle gedachten even achter je en krijg je weer nieuwe energie. Kies evt. voor een combinatie met polariteitsmassage. Tijdsduur: 75 tot 90 minuten.

Coaching: Bij een coaching sessie is er alle aandacht voor jouw leven en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je maakt bewust keuzes en zet stappen die er toe doen. Zo vind je nieuwe zingeving en motivatie, je komt dichter bij jezelf, bij je gevoel en in je lichaam. Samen bepalen we de meest passende coachingvorm, zoals Essentiecoaching, wandelcoaching, life-coaching, lichaamsgerichte coaching, mindfulness coaching of werkgerelateerde coaching. Tijdsduur: 75 tot 90 minuten.

Lichaamswerk: Lichaamswerk is een verzamelnaam voor een aantal therapeutische technieken die met het lichaam werken om dichter bij jezelf te komen. Een vorm van lichaamswerk is Myafascia Energetic Release (MER). Het helpt om de oorzaak van pijn, bewegingsbeperking en blokkades in het lichaam aan te pakken, door chronische contracties in het bindweefsel te verzachten. Ook Deep Muscular Techniques is een vorm van lichaamswerk, gericht op de spieren. Of kies voor een knuffelbehandeling. Knuffelen is ont-moeten: er hoeft even niets, je hoeft alleen maar de aanraking te ontvangen en daarin te ontspannen. Tijdsduur: 75 tot 90 minuten.

Tantra massage: Tantra is een methode om via je lichaamssensatie in contact te komen met jezelf en blokkades los te laten, zodat je meer gaat genieten. Bij tantra komt seksuele energie vrij, maar het is geen seks. Het is een energetische, erotische en /of sensuele massage, waarbij ook je erogene zônes worden gemasseerd. Bijv. een sensuele tantra massage, tantra energie massage, gay tantra massage, Kum-Nye tantra massage of prostaatmassage. Tijdsduur: 75 tot 90 minuten.

Diepgaande behandeling: Je gaat een proces van zelfontdekking in. Er wordt ruim de tijd uitgetrokken, er is intimiteit en er is alle ruimte voor jouw verhaal en jouw gevoelens. Dit kan met een tantra ritueel, traumabehandeling, bekkenbodem massage, lichaamsegerichte coaching, knuffelbehandeling, sacred intimate ritual, energiecirkels met kamasutra houdingen of een combinatie van behandelingen. Tijdsduur: 100 tot 120 minuten.

Extra: half uur voor complete lichaamsmassage of gecombineerde behandeling: Een uitgebreide full body massage waarbij alle tijd voor jou wordt uitgetrokken. De massage richt zich vooral op diepe ontspanning en rust, minder op sensualiteit. Je kunt kiezen voor een combinatie van ontspannende massagevormen (geen tantra), o.a. sportmassage, deep tissue massage, klassieke ontspanningsmassage, Esalen massage en Alchemy of Touch. Tijdsduur: 100 tot 120 minuten.

Extra: tweede masseur voor vierhanden-massage: een massage met twee masseurs. Een duo-massage is met twee cliënten en twee masseurs, bijv. een koppel.

Annuleren

Het kan voorkomen dat je een afspraak hebt gemaakt voor een behandeling maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kun je de afspraak annuleren. Dit kan via het boekingssysteem, via e-mail, via whatsapp of telefonisch.

Voor annulering gelden de algemene voorwaarden. Annuleer je  minimaal 24 uur van tevoren, dan zijn er geen kosten aan het annuleren verbonden. Voor afspraken die later worden afgezegd wordt 50% annuleringskosten in rekening gebracht. Dit in verband met de gereserveerde ruimte en tijd. Indien je niet komt opdagen zonder tevoren af te zeggen (no-show), wordt het volledig bedrag (100%) in rekening gebracht.  Je ontvangt dan via e-mail een factuur voor de annulerings- of no-show kosten. Voor meetups en workshops geldt een afwijkende regeling.