Meetup

Naast het geven van individuele behandelingen organiseert Tijs Breuer samen met anderen regelmatig Meetups, o.a. in Utrecht en Amsterdam en ook online. Er zijn meditatiebijeenkomsten, massagelessen en meetups rond thema’s als tantra, aanraking, mindfulness, love circles.

Aanraking is een onmisbare vorm van contact met een diepgaand positief effect op ons lichaam en geest. Maar misschien zijn we soms wat onzeker over aanraken of aangeraakt worden. De meetups bieden je de gelegenheid om vertrouwd te raken met je eigen lichaam en met allerlei vormen van aanraking in een ontspannen, veilige en speelse omgeving. We doen dit bijvoorbeeld met mindfulness oefeningen, contactimprovisatie, beweging en massage. Jouw seksuele geaardheid, achtergrond en leeftijd speelt geen enkele rol, iedereen is welkom. Het doel is om een diepere verbinding met je eigen gevoelswereld en met anderen te bereiken.

Embodied Meetup

Er is een gemengde meetup groep “embodied” met het accent vooral op meditatie ligt. En er is een mannengroep “MeninTouchNL“, waarbij het accent meer op aanraking ligt.

Tickets

Voor deelname aan de Meetups kun je kiezen voor ter plekke contant betalen, of hier tevoren een los kaartje kopen. Wil je vaker deelnemen aan een Meetup en korting krijgen? Koop dan een strippenkaart voor 7 bijeenkomsten.