Massage

Bij Tijs Breuer van Neptunus Well-being kun je voor diverse vormen van massage terecht.

“Als masseur ben ik klassiek geschoold, maar ik werk ook met diverse moderne massage- vormen. Geen behandeling is hetzelfde. Ik stem me af op wat jij nodig hebt. Mijn belangrijkste uitgangspunt daarbij is aanwezigheid, rust en aandacht. De juiste mix van stevigheid, sensualiteit, zachtheid en intimiteit zorgt dat je dichter bij jezelf komt.”

 

Elke vorm van massage kent zijn eigen ontstaansgeschiedenis. Ze zijn ontstaan op verschillende continenten met verschillende doelen en werking.

Zo kan massage je verlichting brengen bij fysieke of emotionele pijn. Bij spierpijn worden al je spieren weer soepel gemaakt. Bij stress wordt de spanning afgevoerd. Ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je bloedvaten zich openen, waardoor je bloed beter gaat circuleren. Giftige afvalstoffen verlaten het lichaam.

Een dynamische massage als Alchemy of Touch lijkt op Rebalancing, de wiegende, vloeiende bewegingen zorgen voor meer harmonie en flexibiliteit van lichaam en geest. Polariteitsmassage breng je energiehuishouding weer in balans. Bij tantra-massage worden energetische blokkades opgeruimd, waardoor je (seksuele) energie vrijer gaat stromen.

Welke vorm van massage je ook kiest, na afloop voel je je herboren en lekker in je lijf.

 

6 gedachtes over “Massage”

 1. Bedankt voor de fijne massage! Ik was behoorlijk onder stress, maar voelde me na afloop als herboren. Ik laat niet snel aanraking door andere mannen toe, maar met Tijs heb ik kunnen ervaren hoe weldadig dat kan zijn. Nu 2 dagen later ervaar ik nog de nawerking van zijn magnetische handen. Ik verheug me op een volgende afspraak.

 2. Bedankt voor de heerlijke massage, Tijs!
  Ik ben in lange tijd niet zo goed en prettig gemasseerd.
  Tijs zijn stevige handen weten precies hoe je een man moet masseren.
  Het was echt top! Ik kom zeker bij hem terug.

 3. Vorige week heb ik een top massage van Tijs gehad. Uiterst professioneel, integer, vol aandacht en bovenal ontspannend. Ik kan er weer een paar weken tegenaan en kijk nu al uit naar de volgende keer!

 4. Tijs je hebt me geweldig gemasseerd!
  Zo professioneel, met hoofd hart en handen.

  Een bijzondere ervaring: niet alleen mijn lichamelijke stress en vastzittende lijf zijn behandeld, ik voel me herboren.
  M’n geest stroomt weer
  Dank je hartelijk !

  Tot een volgende keer
  Jos

 5. Gisteren heb ik een esalen massage gehad van Tijs. Het was een bijzonder fijne en ontspannen ervaring . Een zeer prettige afwisseling van een stevige en sensuele massage. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Tijs , hij straalt vertrouwen en integriteit uit . De massage heeft een grote indruk achter gelaten en ik kom graag terug . Dank je wel Tijs.

 6. Dat ik ooit nog eens zou huilen (zonder pet), dat had ik niet verwacht. Zeker niet tijdens een massage. Tjinge wat ging ik door een diepe gevoelslaag. Ik voelde me helemaal open, bloot en kwetsbaar. Dat kom ik toelaten door de zachtheid van Tijs. Echt hartstikke fijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.