Energetische massage

Bij een energetische massage kan de focus liggen op jouw levensenergie. Dit versterkt je contact met je zintuigen, je sensualiteit. en daardoor ervaar je ook meer nabijheid, intimiteit, liefdevolle warmte. Ook voel je een dieper contact met jezelf, sommigen ervaren dit als een spirituele ervaring. Ik geef meestal geen standaard massage maar creëer samen met jou een unieke en bijzondere ervaring, passend bij jou. Daarom vraag ik altijd naar je behoefte, je wensen / verlangens, zodat ik een massage kan geven die daarop aansluit.

Sensuele energie massage

Ben je nieuwsgierig naar de tantrische traditie van sensualiteit? Dan kun je kiezen voor een sensuele energie massage. Dat is een energetische massage met de focus op sensualiteit. Het woord sensualiteit verwijst naar onze “senses”, de zintuigen. Verschillende zachte, kietelende, sensuele en gevoelige aanrakingen brengen je naar de zintuigelijke ervaring van je huid, je haren, je erogene zones en van je intieme delen. Je wordt je bewust van je lichaamssensaties. Dit brengt je uit je hoofd en in je lijf.

Daardoor word je je ook gewaar van de zachte tintelingen in en rondom je erogene zones. Natuurlijk wordt daarbij ook levensenergie opgewekt, maar dit staat minder centraal. Ook ligt er minder focus op ademwerk, omdat dit qua techniek veel van je kan vragen, terwijl je nu je helemaal mag richten op het ontvangen en ervaren.

Praktisch

Een energetische massage duurt meestal 90 of 120 minuten, soms langer (bij een diepgaande behandeling) maar nooit korter. Tijdens, voor en na de behandeling bied ik een veilige, accepterende en liefdevolle, accepterende sfeer waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Consent en vertrouwelijkheid

Uitgangspunt bij elke energetische massage is het principe van consent. Dit houdt in dat elke aanraking gebaseerd is op wederzijdse toestemming. Ik vraag daarom vooraf welke aanrakingen jij wel en niet fijn vindt. En op welke plekken of op welke wijze jij niet aangeraakt wilt worden. Ook tijdens de massage kun je elk moment aangeven als je iets niet prettig vind of weerstand ervaart. Ik check regelmatig tijdens de behandeling hoe jij je voelt, of je je kunt ontspannen en goed in contact bent met jezelf.

Ik hecht veel belang aan integriteit en discretie. Ik ga dan ook strikt en professioneel om met vertrouwelijkheid en geheimhouding. Alles wat je met mij deelt blijft tussen ons. Oordelen, schaamte of schuldgevoelens blijven buiten de deur. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.