Mindfulness voor ondernemers

Mindfulness gaat over de kunst aanwezig te zijn in het hier en nu. Je stuurt je aandacht, waardoor je afstand neemt van de gedachten in je hoofd. Je kunt je beter concentreren en je ontspant makkelijker. Mindfulness is ontstaan vanuit een combinatie van het gedachtengoed vanuit het Boeddhisme van 2500 jaar geleden en inzichten vanuit de recentere Westerse psychologie. 

Wil je met minder stress en meer plezier ondernemen? Ervaar dan zelf wat het nut is van mindful werken en mindfulness beoefenen. Onderaan deze pagina vind je een aantrekkelijk aanbod voor de bundel “mindfulness voor ondernemers”. Een combinatie van sessies, live online meditaties, videos en massages.

Welke positieve effecten heeft mindfulness op ondernemers?

  • Wie mindfulness beoefent, heeft meer energie, slaapt beter, hebt meer rust en leeft gezonder.
  • Mindfulness zorgt dat je meer ontspannen bent, minder last hebt van stress of depressies, je kunt je beter concentreren, je hebt een beter geheugen, bent minder snel geïrriteerd en meer in balans.
  • Het beoefenen van mindfulness maakt je socialer, want je wordt beter in het aangaan van relaties en je communiceert effectiever. Je wordt authentieker, krachtiger en hebt meer zelfcompassie en zelfvertrouwen.

De voordelen van mindfulness voor ondernemers

Mindfulness heeft jou rust, maakt je creatiever en innovatiever. Mindfulness zorgt voor rust in je geest. Rust die je hard nodig hebt in deze tijd van continu nieuwe technologische uitvindingen en een overload aan informatie. Mindfulness creëert ruimte in je hersenen. Die rust kun je benutten voor nieuwe gedachtes, gevoelens en emoties. Die rust zorgt er ook voor dat je creatief kan denken, wat weer zorgt voor innovatieve ideeën en oplossingen.

Mindfulness zorgt dat je effectiever communiceert, ook wanneer je onder stress gebukt gaat. Communicatie met klanten en medewerkers is zeer belangrijk voor ondernemers. Maar vaak sta je onder (tijds-)druk. De combinatie van stress en communicatie is zeer ongelukkig. De stressdelen in het brein worden minder actief worden dankzij mindfulness. Mindfulness zorgt ervoor dat je minder last van stress hebt, wanneer je onder druk staat. Daardoor communiceer je je beter, doeltreffender en effectiever.

Mindfulness zorgt voor meer focus, zodat je meer gedaan krijgt en meer aanwezig bent voor je klanten. De hele dag door wordt er informatie op je afgevuurd. Binnen een week ontvang je nu evenveel prikkels als honderd jaar geleden in een heel leven. Veel ondernemers raken daardoor overspannen of krijgen een burn-out. Continue iets aan je hoofd hebben gaat ten koste van je levenskwaliteit en gezondheid. Mindfulness helpt je om je aandacht te verdelen en meer focus te krijgen.

En last but not least: Iedereen weet dat sporten gezond is. Mindfulness is ook een sport: je traint je hersenen met effectief resultaat. Daarnaast verlaagt het je bloeddruk, werkt het net zo goed als anti-depressiva, helpt het tegen rugpijn en tegen chronische klachten.

Aanbieding: Mindfulness bundel voor ondernemers

Wil jij dit jaar je stijl van ondernemen veranderen? Wil je meer plezier en rust in je werk vinden? Of meer balans tussen werk en privé? Dan is deze aanbieding iets voor jou.

De bundel bestaat uit de volgende producten:

  • 6 x individuele mindfulness sessie (online of face-to-face) – waarde 6 x € 85,00
  • 2 x holistische mindfulness ontspanningsmassage – waarde 2 x € 100,00
  • 12 x bewegingsmeditatie (online deelname) – waarde 12 x €10,00

Totale waarde: €830,00

Af: 10% bundelkorting: €80,00

Totaal: €750,00

Als extra ontvangt je gratis toegang tot alle webpagina’s over meditatie en mindfulness, inclusief diverse meditatie videoopnames.

De kosten zijn volledig fiscaal aftrekbaar voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting. “Volgt u een training, opleiding, cursus, seminar of workshop die aantoonbaar leidt tot verdiepen van uw kennis, dan zijn dit zakelijke kosten die volledig aftrekbaar zijn.”

Koop hieronder je bundel

De bundel “mindfulness voor ondernemers” kost € 750,00 incl. BTW. Na betaling via Stripe ontvang je een e-mail ter bevestiging van je aankoop, met strippenkaart voor de sessies en een link naar de wekelijkse geleide meditaties en een link naar de meditatie-videos. De bundel is 12 maanden geldig.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.