Nieuwsbrief december 2022

Vrede in mij, in jou en in de wereld

Terwijl de kerstboom in huis rijk versierd is, woedt niet ver van ons een bloedige oorlog. Afgelopen jaar heb ik daar vaak bij stilgestaan. Ik herinnerde de overweldigende natuur en de openhartige gastvrijheid tijdens mijn reizen naar Oekraïne. 

Ik zocht naar manieren om bij te dragen aan vrede. Door oude vriendschappen nieuw leven in te blazen, mijn huisje open te stellen voor tijdelijk onderdak en door bij te dragen aan inzamelingsacties.
Ik merkte dat innerlijke vrede een positief effect heeft op mijn eigen well-being, mijn relaties met anderen en op mijn omgeving. Sri Chinmoyis voor mij een inspiratiebron in het bereiken van innerlijke vrede.
Vrede bereiken we, wanneer we niets verwachten van de wereld. Alleen door te geven, geven, geven. Onvoorwaardelijk geven wat we hebben en wie we zijn. – Sri Chinmoy
Maandelijks verzorg ik op zondagavond een Inner Peace & World Peace Meditation via Meetup. Wekelijks begeleid ik meditaties met beweging, ademhaling of zelfaanraking. Doe gerust een keertje mee, elke zondagavond om 20:00 uur. Of kijk en luister gratis één van de meditatie die ik heb opgenomen. 
Ik wens jou fijne feestdagen. Gelukkig nieuwjaar en …. vrede op aarde!
Schrijf een review
Het is heel fijn als je een review achter laat op Google, op de boekingspaginaof mijn website (dat kan onderaan elke pagina). Maak een screenshot van de review en mail die aan info@neptunus-wellbeing.nl, dan ontvang je een kortingsbon voor 10% korting.Schrijf review op Google
Nieuwe tarievenVanaf 1 januari 2023 gelden nieuwe tarieven voor alle behandelingen. Een deel van de prijzen ligt wat hoger dan afgelopen jaar, i.v.m. toegenomen kosten voor vervoer, parkeren, verwarming, massageolie en huur van praktijkruimtes. Als je vóór 1 januari 2023 een afspraak maakt voor 2023, geldt voor die afspraak het tarief van 2022. De
Aanbieding en kortingIn de maand januari 2023 ontvang jij als lezer van deze nieuwsbrief €10,00 korting op de nieuwe tarieven. Vaak is dit bedrag gelijk aan het tarief voor 2022 of nog lager. Gebruik hiervoor de kortingscode JANUARI23.Voor studenten, vluchtelingen en minima geldt altijd een korting van 20%. Gebruik daarvoor de kortingscode STUDENT20. Beide kortingen kunnen niet gecombineerd worden. 
Yoga en massage, een fijne combinatie
Sinds begin dit jaar heb ik maandelijks een yoga- en massage avond in Amsterdam georganiseerd. 
De Yoga & Massage Explorations is een combinatie yoga – waarbij je jouw eigen lichaam in beweging verkent – en massage – waarbij je uiting geeft aan het contact met de ander door aanraking. In deze avonden staat niet de techniek, maar het ontdekken van jouw lichaam centraal. Daarmee brengen we intimiteit en creativiteit samen, waarbij we onderzoekende, dynamische vormen van massage toepassen. 

Weekends
In november organiseerde ik samen met Christian Wicke een yoga en massageweekend in de natuur, waarbij er alle gelegenheid was om contact te maken met jezelf in een natuurlijke omgeving. De deelnemers werden verwend met yogaoefeningen, met gezond eten en met het geven en ontvangen van ontspannende massages. 
Enkele reacties: “Een mooi weekend van begin tot eind, mede dankzij de oefeningen om aan elkaar te wennen.” “Het was fijn om samen te zijn, contact te ervaren, op deze prachtige plek, de vijver, de rust, het huis, het evenwicht tussen yoga, meditatie en massage.” “Jullie hebben beiden een fijne en zachte energie, grote dank daarvoor”.
Met Christian Wicke bied ik in 2023 opnieuw twee yoga- en massageweekends aan:za 11 t/m zo 12 maart 2023 (gemengd weekend in Amsterdam)do 18 t/m zo 21 mei 2023 (mannen hemelvaartweekend in Olst)
In 2023 worden de Yoga- & Massage Explorations avonden voortgezet. De maandelijkse Massage Learn & Exchange avonden worden (deels) opengesteld voor alle genders, om de maand zijn vrouwen ook van harte welkom. Dat geldt ook voor de knuffelavonden in Amsterdam, die binnenkort van start gaan. En houd de aankondigingen bij in de Meetupgroepen Embodied (gemengd) en MeninTouchNL (voor mannen).
Cadeaukaart
Wil je een vriend, collega of geliefde een kado geven? Dan is een massage of andere behandeling bijzonder orgineel en fijn om te krijgen.
Schaf je een cadeaukaart aan, dan krijg je direct € 10,00 tot € 30,00 korting, je betaalt namelijk een lager bedrag voor de cadeaukaart dan de waarde. Zo kun je voor € 80,00 een cadeaukaart met een waarde van € 100,00 kopen.
Koop een cadeaukaart

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Een gedachte over “Nieuwsbrief december 2022”

  1. Mijn nieuwe e-mail is levaros@kpnmail .nl ben verhuisd naar een mooi huisje dichtbij de wadden zee in Holwerd radiostrjitte 3 9151JJ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.