Tarieven 2022

De huidige tarieven gelden van 1 januari 2022 t/m 31 december 2022. Daarna worden de tarieven verhoogd i.v.m. toegenomen reiskosten en kosten voor de huur van praktijkruimtes Als je vóór 1 januari 2023 een afspraak hebt geboekt voor 2023, geldt voor die afspraak het tarief van 2022.

Korting: Voor studenten, vluchtelingen en minima geldt een korting van 20%. Gebruik daarvoor de kortingscode STUDENT20.

Tarievenlijst behandelingenMinutenTarief
Intakegesprek coaching50-60€ 60
Proefbehandeling massage of lichaamswerk50-60€ 60
Rug- of deelmassage50-60€ 70
Online sessie50-60€ 70
Korte coaching- of mindfulness sessie50-60€ 90
Ontspanningsmassage70-90€ 90
Coaching-sessie70-90€ 120
Lichaamswerk70-90€ 120
Tantra massage70-90€ 120
Diepgaande behandeling100-120€ 150
Heilige Intimiteit130-150€ 180
Extra services
Verlenging intake/proefbehandeling, rugmassage of mindfulness (voor een half uur extra)toeslag€ 20
Half uur extra tijd (voor complete lichaamsmassage of gecombineerde behandeling)toeslag€ 30
Vierhanden- of duomassage (met twee masseurs) per 90 mintoeslag€ 90
Partner-sessie (partner-tantra of relatie-coaching, 90 min extra)toeslag€ 90
Ophalen van en/of brengen naar stationtoeslag€ 15
Huisbezoek (max 30 km / 30 autominuten)toeslag€ 30
Huisbezoek grotere reisafstand (meer dan 30 km)toeslag€ 60
Mindfulness activiteit met lunch (retraites)toeslag€ 45
Overnachting met ontbijt (retraites)toeslag€ 45

Toelichting

Intakegesprek coaching: Kom je voor het eerst bij Tijs Breuer voor coaching? Een intakegesprek is een voordelige kennismaking, waarbij je kunt ervaren of coaching iets voor jou is. We bespreken eerst jouw aanleiding, het thema waar je mee aan de slag wilt gaan en de aanleiding. Daarna kijken we wat een passend doel of intentie kan zijn en welke werk- en behandelvormen daarbij passen. Tijdsduur: 50 tot 60 minuten.

Proefbehandeling: Kom je voor het eerst bij Tijs Breuer voor massag of lichaamswerk? Een proefbehandeling is een voordelige kennismaking. We bespreken eerst jouw aanleiding, jouw eventuele behoefte of intentie. Afhankelijk van je klachten of wensen ontvang je daarna een korte ontspanningsmassage, wat lichaamswerk of gerichte (mindfulness) oefeningen. Tijdsduur: 50 tot 60 minuten.

Online sessie: Ben je genoodzaakt om thuis te blijven, of heb je behoefte aan wat ondersteuning op afstand? Dan kun je kiezen voor een online coachingsessie, via Skype, Zoom, Wire of een andere videoconferencing app. Ook een online tantra- of mindfulness-sessie is mogelijk. Het gaat daarbij om zelfonderzoek, lijfelijk en spiritueel of om meer rust in jezelf te vinden. Tijdsduur: 50-60 minuten. 

Korte coaching- of mindfulness sessie: Een coachinggesprek van een uur. Alle vormen van coaching zijn mogelijk, van leiderschaps- of wandelcoaching tot burn-out-, loopbaanbegeleiding of relatiecoaching. De sessie kan zich ook richten op het beoefenen van mindfulness, een geleide meditatie of fysieke / energetische oefeningen. Tijdsduur: 50-60 min.

Rug- of deelmassage: Dit is een ontspannende of stevige massage van de achterkant, bijv. een sportmassage, deep tissue massage, polariteitsmassage. Daarbij kan de massage zich concentreren op de rug, schouders, nek, billen en benen. Maar je kunt ook kiezen voor een hoofd, gezichts-, borst- en voetmassage. Tijdsduur: 50 tot 60 minuten.

Ontspanningsmassage: Een ontspanningsmassage van zowel de achter- als de voorkant van je lichaam. Je hebt keuze uit Klassieke Zweedse ontspanningsmassage, Californische Esalen massage of vloeiende Alchemy of Touch massage. Door de massage worden jouw spieren, pezen, zenuwen en je hersenen uitgenodigd om te ontspannen. Je krijgt een algeheel gevoel van welbevinden. Hierdoor verdwijnt de stress, laat je alle gedachten even achter je en krijg je weer nieuwe energie. Kies evt. voor een combinatie met polariteitsmassage. Tijdsduur: 70 tot 90 minuten.

Coaching: Bij een coaching sessie is er alle aandacht voor jouw leven en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je maakt bewust keuzes en zet stappen die er toe doen. Zo vind je nieuwe zingeving en motivatie, je komt dichter bij jezelf, bij je gevoel en in je lichaam. Samen bepalen we de meest passende coachingvorm, zoals Essentiecoaching, wandelcoaching, life-coaching, lichaamsgerichte coaching, mindfulness coaching of werkgerelateerde coaching. Tijdsduur: 70 tot 90 minuten.

Lichaamswerk: Lichaamswerk is een verzamelnaam voor een aantal therapeutische technieken die met het lichaam werken om dichter bij jezelf te komen. Een vorm van lichaamswerk is Myafascia Energetic Release (MER). Het helpt om de oorzaak van pijn, bewegingsbeperking en blokkades in het lichaam aan te pakken, door chronische contracties in het bindweefsel te verzachten. Lichaamsgerichte mindfulness brengt je aandacht naar binnen en leert je om beter te luisteren naar je lichaam. Ook Deep Muscular Techniques is een vorm van lichaamswerk, gericht op de spieren. Of kies voor een knuffelbehandeling. Knuffelen is ont-moeten: er hoeft even niets, je hoeft alleen maar de aanraking te ontvangen en daarin te ontspannen. Tijdsduur: 70 tot 90 minuten.

Tantra massage: Tantra is een methode om via je lichaamssensatie in contact te komen met jezelf en blokkades los te laten, zodat je meer gaat genieten. Bij tantra komt seksuele energie vrij, maar het is geen seks. Het is een energetische, erotische en /of sensuele massage, waarbij ook je erogene zônes worden gemasseerd. Bijv. een sensuele tantra massage, tantra energie massage, gay tantra massage, Kum-Nye tantra massage of prostaatmassage. Tijdsduur: 70 tot 90 minuten.

Diepgaande behandeling: Je gaat een proces van zelfontdekking in. Er wordt ruim de tijd uitgetrokken, er is intimiteit en er is alle ruimte voor jouw verhaal en jouw gevoelens. Dit kan met een tantra ritueel, traumabehandeling, bekkenbodem massage, lichaamsegerichte mindfulness, knuffelbehandeling, ademwerk met energiecirkels of een combinatie van behandelingen zijn. Tijdsduur: 100 tot 120 minuten.

Heilige intimiteit: Ervaar in een interactieve, uitgebreide sessie dat je lichaam iets heiligs is, dat intimiteit helend kan werken en dat erotische energie een onderdeel is van je levensenergie, wat zorgt voor vitaliteit en gezondheid. Samen ontdekken we waarin jij plezier, speelsheid en verbinding kunt ervaren als voedende kwaliteiten van je leven. Er is een grote overlap tussen therapie, emotioneel en seksuologisch en erotisch lichaamswerk. Tijdsduur: 130 tot 150 minuten.

Evaluatiegesprek: Of je nu komt voor coaching, lichaamswerk of massage, na een serie behandelingen kan er de behoefte zijn om samen te evalueren. We kijken terug naar het vertrekpunt en het oorspronkelijke doel of de intentie. We reflecteren op het verloop van de behandelingen en de integratie ervan in het dagelijks leven. En we kijken voorruit naar eventuele mogelijkheden voor het vervolg. Tijdsduur: 30-60 minuten.

Extra: half uur voor complete lichaamsmassage of gecombineerde behandeling: Een uitgebreide full body massage waarbij alle tijd voor jou wordt uitgetrokken. De massage richt zich vooral op diepe ontspanning en rust, minder op sensualiteit. Je kunt kiezen voor een combinatie van ontspannende massagevormen (geen tantra), o.a. sportmassage, deep tissue massage, klassieke ontspanningsmassage, Esalen massage en Alchemy of Touch. Tijdsduur: 100 tot 120 minuten.

Extra: tweede masseur voor vierhanden-massage: een massage met twee masseurs. Een duo-massage is met twee cliënten en twee masseurs, bijv. een koppel.

Betaling

Nadat je een afspraak gemaakt, kun je gebruik maken van deze betaallink om tevoren de sessie / behandeling te betalen.

Annuleren

Het kan voorkomen dat je een afspraak hebt gemaakt voor een behandeling maar onverhoopt toch niet kunt komen. In dat geval kun je de afspraak annuleren. Dit kan via het boekingssysteem, via e-mail, via whatsapp of sms. Voor annulering gelden de algemene voorwaarden. Lees meer over betaling van de annuleringskosten.