Afspraak in Utrecht

Bijna dagelijks houdt Tijs Breuer praktijk in Utrecht: in de praktijkruimte aan huis in het Zwaluwpark (Tienhoven). Het chalet in het Zwaluwpark ligt niet ver van de Noordring (Zuilense Ring N230) van Utrecht en je kunt gratis langs de weg parkeren.

Adres: Chalet nummer 69; Westbroekse Binnenweg 56a; 3612 AJ Tienhoven (Ut).

Gratis parkeren: langs de weg ter hoogte van nr 56. Daarna langs de slagboom het Zwaluwpark in lopen tot het einde, waar het pad naar links afbuigt en dan ben je er, bij de blauwe voordeur.

Openbaar vervoer: Vanaf de stations Utrecht Overvecht, Utrecht Zuilen en Maarssen rijdt elk half uur de U-flexbus naar bushalte Gravingen. Je moet de bus minimaal een half uur tevoren reserveren. Bel: 0900 525 2241. Meer info over reservering en de opstaphaltes: https://www.u-ov.info/reizen/maarssen-utrecht-noordwest.

Afspraak: Het maken van een afspraak met Tijs Breuer in Utrecht kan eenvoudig op deze pagina. Je bent wekelijks van harte welkom op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag (check hieronder de openingstijden).

Zo werkt de afsprakenmodule:

  • Selecteer de behandeling die je wilt boeken.
  • Kies of je vooraf wilt betalen (online via Ideal en andere betaalmethoden) of dat je later betaalt (na de behandeling).
  • Daarna vul je jouw gegevens in.
  • Heb je al eerder weleens een afspraak gemaakt? Klik dan op “remind password” en je ontvangt een mailtje, zodat je een (nieuw) wachtwoord kunt aanmaken.
  • Na het maken van de reservering ontvang je direct een bevestiging via e-mail. 

Hieronder vindt je een uitgebreide uitleg, waarin je stap-voor-stap kunt zien hoe het werkt.

Tijden en locaties

Vaste tijden
UTRECHT DI 8:00 – 22:00 uur WO 8:00 – 22:00 uur DO 8:00 – 22:00 uur ZO 8:00 – 12:00 uur en ZO 16:00 – 22:00 uur
NIJMEGEN MA 8:00 – 22:00 uur
DEN HAAG WO 8:00 – 22:00 uur
AMSTERDAM VR 8:00 – 20:30 uur

De praktijk in Nijmegen is de oneven weken op maandag. In Den Haag in de even weken op woensdag. In Amsterdam op elke vrijdag en in Utrecht op de overige dagen.

Flexibele tijden op aanvraag – Wil je liever een behandeling bij jou thuis of een coaching sessie op kantoor? Of wil je buiten de vaste tijden een afspraak? Kijk in de agenda en stuur dan een mailtje of bericht naar: +31626174884. Voorbeelden van mogelijkheden buiten de vaste tijden: op zondagavond in Nijmegen of Den Haag; op donderdagavond of vrijdagavond in Amsterdam of op maandagochtend of zaterdag overdag in Utrecht.

Gesloten: De praktijk is gesloten op de volgende dagen:

Liever een berichtje sturen?

Misschien lukt het niet om een afspraak te maken via de afsprakenmodule. Geen probleem. Je kunt ook gewoon een afspraak maken via SMS, WhatsApp, Signal of Telegram. Kijk hieronder in de agenda of er al afspraken staan op het door jou gewenste tijdstip. Stuur daarna een berichtje naar Tijs Breuer: +31626174884. 

Agenda in Tienhoven (Utrecht)

Stuur een bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.