Afspraak in Utrecht

Bijna dagelijks houdt Tijs Breuer praktijk in Utrecht: in de praktijkruimte aan huis in het Zwaluwpark (Tienhoven). Het chalet in het Zwaluwpark ligt niet ver van de Noordring (Zuilense Ring N230) van Utrecht en je kunt gratis langs de weg parkeren. Kom je met openbaar vervoer? Reserveer dan de U-flex-bus, die elk half uur bij de ingang van het park stopt.  Het maken van een afspraak met Tijs Breuer in Utrecht kan eenvoudig op deze pagina. Je bent van harte welkom (check de openingstijden).

Hoe werkt de afsprakenmodule?

  • Selecteer de behandeling die je wilt boeken.
  • Kies of je vooraf wilt betalen (online via Ideal en andere betaalmethoden) of dat je later betaalt (na de behandeling).
  • Daarna vul je jouw gegevens in.
  • Heb je al eerder weleens een afspraak gemaakt? Klik dan op “remind password” en je ontvangt een mailtje, zodat je een (nieuw) wachtwoord kunt aanmaken.
  • Na het maken van de reservering ontvang je direct een bevestiging via e-mail. 

Liever een berichtje sturen?

Misschien lukt het niet om een afspraak te maken via de afsprakenmodule. Geen probleem. Je kunt ook gewoon een afspraak maken via SMS, WhatsApp, Signal of Telegram. Kijk hieronder in de agenda of er al afspraken staan op het door jou gewenste tijdstip. Stuur daarna een berichtje naar Tijs Breuer: +31626174884. 

Agenda in Tienhoven (Utrecht)

Stuur een bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.