Diepgaande behandeling

Wil je de diepte in? Als je op zoek bent naar ondersteuning in jouw proces van zelfontdekking, via een diepgaander contact met je lichaam, met je zintuigen, met jouw sensualiteit, dan is een diepgaande behandeling iets voor jouw. Er wordt de tijd uitgetrokken, er is intimiteit en er is alle ruimte voor jouw verhaal en jouw gevoelens.

Dit kan met traumaverwerking, bekkenbodem massage, lichaamsgerichte mindfulness, pelvic fascia release, inwendige behandeling (anus of vulva gebied), de-armoring, knuffelbehandeling, of een combinatie van behandelingen. Mogelijk worden er ook technieken uit de tantra en yoga gebruikt. 

Tijdsduur: 100 tot 120 minuten.

Alle tijd

Kies je voor een half uur of een uur extra, dan is er alle tijd om elkaar echt te leren kennen en in een sfeer van intimiteit jouw transformatieproces aan te gaan. Zo’n sessie wordt ook wel “heilige intimiteit” genoemd.

Je kunt denken aan een interactieve gecombineerde behandeling mogelijk waarbij je kunt ervaren dat je lichaam en geest onafscheidelijk en heilig zijn, dat intimiteit en de uitwisseling van levensenergie helend kunnen werken, wat zorgt voor vitaliteit en gezondheid. Samen ontdekken we waarin jij plezier, speelsheid en verbinding kunt ervaren als voedende kwaliteiten van je leven. Er is een grote overlap tussen therapie en emotioneel lichaamswerk

Tijdsduur: 130 tot 180 min

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.