Aanbieding: bundel coaching voor ondernemers

Wil jij dit jaar je stijl van ondernemen veranderen? Wil je meer plezier en rust in je werk vinden? Of meer balans tussen werk en privé? Dan is deze aanbieding iets voor jou.

Als bedrijfscoach voor ondernemers help ik jou om jouw bedrijf authentiek vorm te geven, passend bij wie jij bent en wat jij anderen te bieden hebt. Lees hier meer over coaching voor ondernemers.

De bundel bestaat uit de volgende producten:

  • 6 x individuele ondernemerscoaching sessie van 90 min – waarde 6 x € 110,00
  • 2 x ontspanningsmassage – waarde 2 x € 100,00
  • wekelijks bewegingsmeditatie om de week mee te starten – waarde 40 x €10,00
  • dagelijks toegang tot alle online meditatie videos – waarde 12 x € 10,00

Totale waarde: € 1.380,00

Jij betaalt € 980,00 incl BTW voor de complete bundel. Je bespaart € 400,00.

Je kunt ook kiezen voor een bundel “mindfulness voor ondernemers“.  Je betaalt dan €750,00 voor 6 mindfulness sessies en 2 ontspanningsmassages. Verder is het aanbod gelijk.

De kosten zijn volledig fiscaal aftrekbaar voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting. “Volgt u een training, opleiding, cursus, seminar of workshop die aantoonbaar leidt tot verdiepen van uw kennis, dan zijn dit zakelijke kosten die volledig aftrekbaar zijn.”

Koop hieronder je bundel

De bundel “coaching voor ondernemers” kost € 980,00 incl. BTW. Na betaling via Stripe ontvang je een e-mail ter bevestiging van je aankoop, met strippenkaart voor de sessies en een link naar de wekelijkse geleide meditaties en een link naar de meditatie-videos. De bundel is 12 maanden geldig.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.