Yoga & Massage Retreat Weekend in Amsterdam

Wil je leren om een goede massage te geven? En ben je op zoek naar een moment om even helemaal tot rust te komen, zonder ver te hoeven reizen? Dan is dit je kans! Je kunt in diepe ontspanning duiken, tijd voor jezelf hebben en je dagelijkse stress loslaten.

Christian en Tijs bieden je een weekend workshop van twee dagen aan de Gaasperplas (Amsterdam Gaasperdam). Een cadeautje aan jezelf, een kans om in contact te komen met jezelf. Voel je lichaam en zintuigen en vind rust en stilte in je hoofd. Je wordt verwend met yogaoefeningen en we geven elkaar rustgevende en ontspannende massages. En we kunnen oefenen om onze gebruikelijke gewoonten en verhalen los te laten.

Je komt meer in contact met jezelf. De combinatie van massage en speelse yoga brengt je meer balans voor lichaam en geest. Je ervaart hoe fijn het is om te bewegen, strekken, zweten en je lichaam warm en vol energie te maken. En je ontdekt hoe prettig aanraking kan zijn, in een sfeer van vertrouwen en verbondenheid.

Naast yoga en massage gaan we contact- en aandachtsoefeningen doen. Ook gaan we ons lichaam reinigen met gezonde voeding. Op verschillende momenten in het weekend is er ruimte voor integratie, door meditatie en het delen van je ervaringen met anderen.

Yoga
Yoga geeft je niet alleen rust, het helpt je ook om los te laten. Sommige yogahoudingen geven je organen een interne massage, terwijl andere werken aan het verlengen van je spieren en pezen. Christian’s speelse, onderzoekende en interdisciplinaire vorm van yoga is geïnspireerd op ashtanga en vinyasa yoga. Door meditatie, ademoefeningen en houdingen gaan we werken aan meer lichaamsbewustzijn, kracht, flexibiliteit en het laten stromen van onze energie. Sommige oefeningen zullen in tweetallen worden gedaan, om verbinding met elkaar te creëren.

Massage
We oefenen een vloeiende vorm van massage, gericht op ontspanning. We werken met Zweedse en Californische massagestijlen en deep tissue technieken. Om los te laten gaan we ook massagetechnieken gebruiken die afvalstoffen uit het spier- en bindweefsel verwijderen en energetische blokkades opheffen. Dit doen we met Alchemy of Touch massage en Myofascial Energetic Release. Alle aanrakingen zijn bewust en gebaseerd op toestemming, in een veilige setting.

Facilitators
Tijs Breuer is als lifecoach en masseur gespecialiseerd in diepgaand lichaamswerk. Hij werkt met mindfulness, lichaamsbewustzijn en de kracht van liefdevolle aandacht. Tijs geeft wekelijkse workshops waarin spelenderwijs ontdekken en verbinding met jezelf en de groep centraal staan.
Christian Wicke werkt als huisarts en yogaleraar, in ashtanga en vinyasa yoga. Zijn inzichten over en uit yoga deelt hij graag met anderen, in groepslessen en 1-op-1 settings. Naast het onderwijzen van de praktische aspecten van yoga, bestudeert en debatteert hij ook graag over de yogafilosofie en de implicaties ervan voor ons dagelijks leven.

Iedereen is welkom
Dit weekend is voor elk lichaam: alle geslachten, mannen, vrouwen, transgenders en niet-binaire mensen. Uw (seksuele) geaardheid en uw lichaamsvorm zijn niet relevant. Ervaring met yoga of massage is welkom maar niet noodzakelijk. Je kunt ervoor kiezen om te overnachten in een Bed & Breakfast in de buurt van de locatie of op zaterdagavond naar huis te gaan. Overdag wordt er voor gezond eten en drinken gezorgd.

Praktische informatie
Tijdschema op beide dagen: Aankomst 9:30 uur. Aanvang 10:00 uur Einde 18:00 uur
Optioneel shared dinner en open space op zaterdagavond tot 23:00 uur.
Kosten: € 225,00 Studenten & vluchtelingen € 175,00
Tickets: https://hipsy.nl/shop/9856-yoga-massage-retreat-weekend

Locatie: Healing Studio Amsterdam Adres: Veenendaalplein 147; Amsterdam (Gaasperdam)

Info: https://www.neptunus-wellbeing.nl/weekend-amsterdam

Overnachting: Amor Guesthouse https://maps.app.goo.gl/VRfmY6EerTb9RNu68

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.