Nieuwsbrief februari 2023

Het volle leven… 

Geniet van je levenslust in de lente.

Het laatste nieuws over workshops en behandelingen bij Tijs Breuer

Logo
Het volle leven… Geniet van je levenslust in de lente.
Het laatste nieuws over workshops en behandelingen bij Tijs Breuer


Voel jij ook de lentekriebels bruisen in je lijf? Dat blije, verwachtings-volle gevoel als de eerste bloemen uit de grond komen en de zachte voorjaarswind langs je haren strijkt, een verademing na de koude, donkere wintermaanden. Of zit jij nog lekker in de winterslaap, in je warme knusse cocon en neem je alle tijd om naar binnen te keren en de stilte te ervaren? Wat helpt jou om je levenslust vol te laten stromen? 

Als jij je wilt laten inspireren door bloesemende bomen, dartelende lammetjes en blije mensen, dan is er weer volop aanbod van fijne workshops. En twee aantrekkelijke aanbiedingen voor als je (weer eens) behoefte hebt aan wat individuele aandacht of aanraking. 

Yoga en massage met Christian en Tijs

Samen met Christian Wicke begeleid ik Yoga & Massage Explorations. Tijdens deze workshops combineren we yoga – waarbij je jouw eigen lichaam in beweging verkent – en massage – waarbij je uiting geeft aan het contact met de ander door aanraking. Het zijn fijne sfeervolle avonden waarin je jouw lichaamstaal beter leert kennen. 

Schrijf je nu in voor een weekend

Naast de avonden in Amsterdam geven we binnenkort ook twee weekend, waarbij er alle gelegenheid is om contact te maken met jezelf in een natuurlijke omgeving. Je wordt verwend met yogaoefeningen, met gezond eten en je leert ontspannende massages te geven. 
Je kunt nu via hipsy.nl een ticket kopen voor beide voorjaarsweekends:
ZA 11 t/m ZO 12 maart (gemengd weekend in Amsterdam)
DO 18 t/m ZO 21 mei (mannen hemelvaartweekend in Olst)Knuffelavonden – Cozy cuddles and Healing Hugs

Knuffelen is gezond, daarom organiseer ik knuffelavonden met een rustige opbouw in meditatieve sfeer. Knuffelhormonen zoals oxytocine verlagen je stressniveau en zijn gezond voor je lichaam en geest. Door regelmatig te knuffelen krijg je meer vertrouwen in anderen. Samen creëren we een een rustpunt van diepe ontspanning en lichaamswarmte. 

Kom het zelf eens ervaren. “Het voelt als een bad van liefde, waarin je elkaar heel puur ontmoet”. Ieder lijf is welkom, man, vrouw, jong of oud, dik of dun, lang of kort, in alle huidtinten en seksuele voorkeuren. Na afloop voel je je wellicht rozig, maar ook energiek en lekker in je vel en verbonden met anderen. 
Workshops in Amsterdam, Utrecht, Nijmegen en Zoetermeer.
Geef je op via Meetup of Hipsy.Stiltedagen

Tijdens een stiltedag bij mij thuis vind je innerlijke rust in de natuur. Aan de Maarsseveense Plassen, tussen de velden en bomen, gaan we samen de stilte in. We openen onze zintuigen, voelen de wind die over het meer waait, luisteren naar de boomtakken die in de wind bewegen, kijken naar de golven op het water en we vinden onze stilte in onszelf. Die innerlijke rust wil ik graag met je delen.
We zijn de hele dag stil, bewust zijn van onze adem, we nemen momenten voor onszelf, afgewisseld met geleide meditaties (stiltemeditatie, ademmeditatie, bewegingsmeditatie en yoga). Een gezonde lunch wordt verzorgd. Tussendoor kun je een healing met handoplegging ontvangen. 

Komende data:
ZA 25 februari – Stilte en Yoga Zaterdag
ZO 26 februari – Stilte Zondag
ZA 17 juni – Stilte Zaterdag
ZO 18 juni – Stilte en Yoga Zondag

Overnachting is mogelijk. Je kunt ook op andere dagen bij me langskomen voor een individuele stilte retraite.

 

Bewegingsmeditatie

Elk zondagavond kun je om 19:30 uur meedoen met een bewegingsmeditatie.

Neem voordat je aan je drukke week begint even de tijd om samen te bewegen en te mediteren. We maken een innerlijke reis door een afwisseling van intensieve en subtiele beweging, muziek en stilte. Je kunt zowel online als bij mij thuis deelnemen.

Stilzitten is voor de meeste mensen best lastig omdat we gewend zijn de hele dag blootgesteld te worden aan prikkels, terwijl je lichaam juist beweging nodig heeft. Bewegingsmeditatie zorgt ervoor dat je snel innerlijke rust vindt en weer met je aandacht naar jezelf gaat. De langzame bewegingen zorgen voor een rustige geest. De perceptie van je lichaam brengt je naar een staat van oordeelloosheid en gelukzaligheid.

En verder:

Om de maand Yoga- & Massage Explorations (avonden in Amsterdam. Jongeren massage les in Amsterdam en massage oefen-lounge in Tienhoven (Utrecht). 

Massagedans avond, de ene maand in Elst (Nijmegen) de andere keer in Tienhoven / Utrecht. Kijk hier voor alle data.

De maandelijkse Massage Learn & Exchange is nu (deels) opengesteld voor alle genders, om de maand zijn vrouwen ook van harte welkom. 

Taoïstische tantra massage workshop tijdens MantoManifestation en op 7 mei 2023.

Houd de aankondigingen bij in de Meetup groepen Embodied(gemengd) en MeninTouchNL (voor mannen).
Tip: Yoga met Eva – Maanflow

Eva verwelkomt je graag in haar wekelijkse yoga lessen, elke woensdagochtend, van 7.30 tot 8.30 uur. Kun je niet op dat moment? Geen probleem, je kunt ook de opname van de les krijgen en de yoga op het tijdstip doen wanneer het jou uitkomt.

Hier vindt je een overzicht: https://hipsy.nl/eva-helena-heartfelt-alive.

In mijn yogalessen volg ik de cyclus van de maan. Want net als de aarde, kent ook ons lichaam seizoenen. Door elke maand de ruimte te geven aan zowel rust als actie, verstilling en expressie, ontstaat er balans.De lessen zijn dus soms meer dynamisch en gericht op het versterken van je kracht, rond de volle maan. En rond de nieuwe maan meer gericht op het zakken in je innerlijke stilte, en je lichaam, geest en wezen de ruimte te geven voor integratie. Ervaring met yoga niet vereist.

Voorjaarsaanbiedingen

Heb je behoefte aan meer tijd om te vertragen, te voelen, te genieten? Als lezer van deze nieuwsbrief geef ik je dit voorjaar een half uur extra tijd voor halve prijs (dus € 15,00 in plaats van € 30,00) bij je volgende individuele sessie. Gebruik hiervoor de kortingscode LENTEZON2023. Ook op thuisbezoek ontvang je dezelfde korting. Deze aanbieding is geldig tot 21 juni 2023.

Heb je meer behoefte aan een stevige sportmassage? Gebruik dan de kortingscode SPORTLENTE2023 voor € 10,00 korting (€ 55,00 in plaats van € 65,00). Een soepel lichaam met losgemaakte spieren zorgt niet alleen voor betere sportprestaties, maar ook voor een sneller herstel na het sporten en je voorkomt blessures. 

Voor studenten, vluchtelingen en minima geldt nog steeds een korting op alle behandelingen van 20%. Gebruik daarvoor de kortingscode STUDENT20. Kortingen kunnen niet gecombineerd worden

.

Schrijf een review
Het is heel fijn als je een review achter laat op Google, op de boekingspagina of mijn website(dat kan onderaan elke pagina). Maak een screenshot van de review en mail die aan info@neptunus-wellbeing.nl, dan ontvang je een kortingsbon voor 10% korting.Schrijf review op GoogleCadeaukaart

Wil je een vriend, collega of geliefde een kado geven? Dan is een massage of andere behandeling bijzonder orgineel en fijn om te krijgen.

Schaf je een cadeaukaart aan, dan krijg je direct € 10,00 tot € 30,00 korting, je betaalt namelijk een lager bedrag voor de cadeaukaart dan de waarde. Zo kun je voor € 80,00 een cadeaukaart met een waarde van € 100,00 kopen.
Koop een cadeaukaart

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

2 gedachtes over “Nieuwsbrief februari 2023”

  1. Bedankt voor het fijne intakegesprek vorige week. Toen ik op je site keek om een vervolgafspraak in te plannen kwam ik je nieuwsbrief tegen. Interessant en leuke activiteiten organiseer je!
    Hoe kan ik me hierop abonneren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.