Bewegingsmeditatie videos

Welkom op de pagina voor bewegingsmeditaties. Ondernemers en individuen die ik begeleid met mindfulness krijgen toegang tot deze pagina. Als je regelmatig mindfulness beoefent, kan het fijn zijn om inspiratie op te doen met behulp van geleide meditaties. Je vindt hier de video- of geluidsopnames van een specifieke vorm van mindfulness: bewegingsmeditaties.

De meditaties zijn in 2022 en 2023 opgenomen tijdens wekelijkse online Zoom-bijeenkomsten (meditatie meetups) die ik begeleid heb. De deelnemers van de bijeenkomsten zijn niet in beeld, je ziet alleen mij als begeleider.

Meditatie door stil te zitten is best lastig voor de meeste mensen, omdat we gewend zijn om de hele dag blootgesteld te worden aan prikkels. En als je veel achter het bureau of in de auto zit, heeft je lichaam juist behoefte aan beweging. Tijdens of na het sporten kun je soms ook de stilte en de rust in jezelf ervaren. Bewegingsmeditatie zorgt ervoor dat je veel sneller rust vindt en meer met je aandacht naar binnen gaat.

Zitmeditatie met chi-gong beweging

01-08-2022

Bewegingsmeditatie met muziek en self-touch

08-08-2022

Bewegingsmeditatie chigong en selftouch

16-08-2022

Liggende bekkenbeweging meditatie

22-10-2022

Actieve bewegingsmeditatie met springen en schudden

05-02-2023

Actieve bewegingsmeditatie met hart-bekken activering

12-02-2023

Zittende bewegingsmeditatie met kleine bewegingen

19-02-2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.