Mindfulness

Mindfulness helpt je om bewustzijn te ontwikkelen van het moment, van onszelf en van onze omgeving. Dit zorgt ervoor dat je beter kunt omgaan met de moeilijke gedachten en gevoelens die ons in het dagelijks leven stress en angst bezorgen.

Door regelmatig mindfulness te beoefenen leven we minder op de automatische piloot. Daardoor laat je je minder leiden door emoties die worden beïnvloed door negatieve ervaringen uit het verleden en angsten voor toekomstige gebeurtenissen.
Je ontwikkelt we een volledig bewuste denkwijze die ons bevrijdt van de gevangenschap van nutteloze, zelfbeperkende denkpatronen. Daarmee stel je jezelf in staat om volledig aanwezig te zijn en je te concentreren op positieve emoties. Je vergoot je vermogen tot mededogen en begrip voor jezelf en voor anderen, waardoor de relatie met jezelf en met je vrienden en collega’s verbetert.

Je kunt mindfulness op allerlei manieren beoefenen. Bijvoorbeeld door te mediteren, bewuster te sporten, tijdens het wandelen alles op je in te laten werken. Tijs Breuer is naast life-coach en masseur ook mindfulness-leraar. Hij kan je erin begeleiden, om mindfulness te integreren in je dagelijks leven.

Kennismaking

Maak gerust een afspraak voor een intakegesprek waarin je kunt delen wat er speelt in jouw leven en waarin we samen kunnen verkennen hoe mindfulness voor jou een betekenisvolle en zinvolle bezigheid kan zijn, die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Meditatie

Wil je leren mediteren of samen met anderen mediteren? Of wil je meer te weten komen over meditatie? Wil je met geleide meditaties oefenen in het mediteren? Lees dan meer en maak gebruik van de uitgebreide collectie meditatie-videos.