Maatregelen vierde coronagolf

26 november 2021 UPDATE COVID-19

Op 28 november 2021 gaan aangescherpte maatregelen in om de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen. 

Vanaf 17:00 uur geldt een avond lockdown. Na dat tijdstip zijn contactberoepen gesloten. Coachinggesprekken en mindfulness sessies zijn nog wel toegestaan.

COVID-19

Tijs Breuer is volledig gevaccineerd. Momenteel is – vanwege de avondlockdown – de praktijk ’s avonds verplicht gesloten voor massages en lichaamswerk. De huidige voorzorgsmaatregelen: vooraf een gezondheids-check; mondkapje bij binnenkomst; corona check met QR-code (niet wettelijk verplicht), handen wassen, extra ventilatie en hygiène. Samen zorgen we voor een veilige setting, waarbij jij je comfortabel voelt. Je kunt ook kiezen voor thuisbezoek of een online sessie.

13 november 2021 – UPDATE COVID-19

Sinds 6 november geldt er weer een mondkapjesplicht voor publieke ruimten en contactberoepen.

Het kabinet heeft op 12 november 2021 opnieuw strenge maatregelen genomen om de sterke stijging van het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen. 

  • Mondkapjes zijn weer verplicht in publieke ruimten en bij contactberoepen. Dit geldt zowel voor de masseur als voor de cliënt. Dus bij binnenkomst in de praktijk ontvang je van mij een mondkapje.
  • Niet-essentiële winkels en -dienstverlening zoals kledingwinkels, contactberoepen zoals masseurs en kappers zijn open tot 18.00 uur. Dus de avonduren zijn alleen coaching- en mindfulness sessies mogelijk. Massage, lichaamswerk en tantra wordt komende weken alleen overdag gegeven.

Download hier of lees hier alle maatregelen die nu van toepassing zijn.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 49 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.