Nieuwjaarsduik en bootcamp

Op zondag 2 januari 2022 duiken de mannen van MeninTouchNL bij de Maarsseveense Plassen weer bloot het nieuwe jaar in! Je bent van harte uitgenodigd de kou te trotseren en naderhand wakker geschud en verkwikt het nieuwe jaar tegemoet te treden. Met een frisse blik! Doe mee! Deelname is gratis (vrije gift).

Vooraf kunnen liefhebbers van actief bewegen zich lekker opwarmen tijdens een bootcamp o.l.v. Tijs Breuer. We wisselen hardlopen, outdoor fitness oefeningen en sportieve uitdagingen met elkaar af. Laat je niet afschrikken: er is geen competitie en iedereen doet op zijn eigen niveau mee. Daarna lonkt de koude duik, wat je warme lichaam dan moeiteloos aankan……

In verband met de huidige lockdownregels zullen we bij de bootcamp in duo’s werken op 1,5 meter. Ook bij de duik bewaren we de nodige afstand.

Praktisch: meer info op MeninTouchNL (Meetup)

Datum: zondag 2 januari 2022
Plaats: Verzamelen bij het gedoogd naaktstrandje aan de Maarsseveense Plassen.
Google maps: https://maps.google.com?ftid=0x47c66f330f95f589:0x5c0cfc58f3904835&hl=nl-NL&gl=nl&entry=gps&lucs=s2se
Parkeren: langs de Westbroekse Binnenweg Tienhoven (Molenpolder), b.v. ter hoogte van Caravanbedrijf Maarsseveen. Van daaruit snelste wandeltoegang tot het strandje.

Tijden:
14:00 uur – start bootcamp
15:00 uur – terugkomst op het naaktstrandje van de Maarsseveense Plassen en aankomst voor de blote nieuwjaarsduik
Na afloop: opwarmen op het strand. Voor dekens en warme drank wordt gezorgd!

Meenemen:
Sportkleding, hardloopschoenen, slippers, makkelijke en warme kleding (b.v. thermo, jogging, (bad)jas) voor op het strand! En vergeet je lekkere grote handdoek niet…!

Leuk als je aan beide activiteiten deelneemt, maar dat hoeft niet. Je kunt ook alleen voor de duik of alleen voor de bootcamp kiezen.

Zin om in de frisse buitenlucht en actief het nieuwe jaar te beginnen? Meld je aan! Samen maken we er een veilige, uitgelaten en fijne middag van. Met een warm groepsgevoel!

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.