Meetups

Regelmatig worden er door Tijs Breuer van Neptunus Well-being organiseer bijeenkomsten georganiseerd rond thema’s als contact, aanraking, mindfulness en massage.

Wekelijks zijn er buurtmeditatie bijeenkomsten georganiseerd in het Zwaluwpark, Tienhoven (Utrecht). Tijdens deze buurtbijeenkomsten wordt een geleide meditatie gegeven. De bijeenkomsten zijn gratis en vinden in een huiselijke sfeer plaats.

Massage-meetup

Maandelijks worden er massage-meetups georganiseerd in Utrecht, Nijmegen en Amsterdam. De massage meetups zijn bijeenkomsten met een workshop-achtig karakter. Je leert bepaalde massage stijlen en -technieken en er is gelegenheid om massages uit te wisselen. De avonden hebben iedere keer een ander thema. Doorgaans zijn er 4 massagerondes. deels met voordoen en oefenen, deels wat vrijer en meer intuïtief.
In Tienhoven is zowel een mannengroep als een gemengde groep. In Amsterdam en Nijmegen zijn er mannengroepen.
  • De mannengroep in Tienhoven is op de eerste dinsdag van maand;
  • De gemengde groep op de derde dinsdag van de maand;
  • De mannengroep in Nijmegen is op de tweede zondag van de maand.  
Daarnaast zijn er iets andere workshops, beide voor mannen, waarbij de nadruk minder op massage en meer op contact en mindfulness ligt. In Amsterdam (op vrijdagavonden met een wat speelsere opzet) en Utrecht (ook maandelijks op vrijdagavond, gericht op tantra).

Kosten

De kosten van deze meetups zijn 20 euro per avond. Dit kan tevoren worden overgemaakt of ter plaatse contant worden betaald. Je hoeft verder niets mee te nemen. Massage-olie, textiel, drinken en versnaperingen zijn  inbegrepen.

Aanmelding

Aanmelding verloopt via de site van Meetup. Je moet je dus even registreren voor dit platform. Vervolgens kun je je gemakkelijk aanmelden voor de aangekondigde evenementen. Heb je je eenmaal aangemeld op Meetup.com, dan ontvang je updates van de eerstvolgende massage-avonden in je mailbox. Je kunt zelf de instellingen wijzigen zodat je geen of minder e-mails ontvangt.

Hieronder zie je de link naar de meetup groepen.

Buurtmeditaties:

At home – buurtmeditatie

Utrecht, NL
162 Members

Meditatie is een makkelijke manier om je je te ontspannen en rustiger te voelen. Het ervaren van vrede en rust in jezelf en om je heen helpt je om een gelukkiger mens te worde…

Check out this Meetup Group →

De gemengde groep voor vrouwen en mannen:

Massage Contact Meetup

Utrecht, NL
151 Members

Aanraking is een waardevolle vorm van contact. Aanraking en contact heeft een heel positief effect op onze lichaam en geest. Zeker wanneer die aanraking met aandacht en de jui…

Check out this Meetup Group →

De mannengroep:

Men in Touch NL

Utrecht, NL
488 Mannen

Massage, contact, touch, mindfulness meetups for men / voor mannen. Meetups in Utrecht, Amsterdam, Nijmegen.Nederlands:Aanraking is een onmisbare vorm van contact met een di…

Check out this Meetup Group →

Een gedachte over “Meetups”

  1. Nooit zo een heerlijke massage gehad van Tijs tijdens een van zijn meetup bijeenkomsten!
    Verstilling, vertraging met deskundige aandacht en betrokkenheid. De ziel kan vrij stromen – meditatief en helend.
    Dank je voor de wijze waarop je de avonden begeleidt en zorgt voor een vertrouwde sfeer met diepgang.
    Sebastian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.