Overnachting en massage combineren

Wil je er even helemaal tussenuit? Lijkt het je fijn om een massage of lichaamsgerichte coaching / behandeling te ontvangen en daarna op een stille, rustige plek te overnachten? Dat kan in Tienhoven. Net buiten Utrecht, aan de Maarsseveense Plassen, vind je niet alleen de praktijkruimte van Neptunus Well-being. Je vindt er ook verschillende accommodaties, zoals bed and breakfast en vakantiehuisjes. Hieronder staan een paar suggesties.

Bed and Breakfast in Molenpolder De heerlijkheid van Maarsseveen

Vakantiewoning in Molenpolder http://www.vakantiemolenpolder.nl

Maarsseveen (aan de overkant van de plas): Bed and Breakfast Maarsseveen

Bed and Breakfast Tienhoven http://benb-tienhoven.nl

Wil je na de behandeling nog wat tijd besteden in de omgeving? De praktijkruimte bevindt zich in het natuurgebied De Polenpolder, aan de rand van het Groene Hart. In de omgeving zijn volop wandel- en fietsmogelijkheden. Ook zijn er leuke plekken om te bezichtigen. Op de volgende pagina vind je wat tips.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 49 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Een gedachte over “Overnachting en massage combineren”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.