Afspraak in Den Haag

Om de week op donderdagen houdt Tijs Breuer praktijk in Den Haag: in Vleugels. Adres: Elandstraat 77A, 2513 GM Den Haag. Vleugels is goed bereikbaar met tram 16 en randstadrail 3. Betaald parkeren (of gratis bij de Albert Heijn XL). Soms is de ruimte in Vleugels niet beschikbaar. Dan wordt de behandeling gegeven in Wajid (Prins Hendrikplein 1, Den Haag). Het maken van een afspraak met Tijs Breuer in Den Haag kan eenvoudig op deze pagina. Om de week op donderdag ben je van harte welkom (check de openingstijden).

Hoe werkt de afsprakenmodule?

  • Selecteer de behandeling die je wilt boeken.
  • Kies of je vooraf wilt betalen (online via Ideal en andere betaalmethoden) of dat je later betaalt (na de behandeling).
  • Daarna vul je jouw gegevens in.
  • Heb je al eerder weleens een afspraak gemaakt? Klik dan op “remind password” en je ontvangt een mailtje, zodat je een (nieuw) wachtwoord kunt aanmaken.
  • Na het maken van de reservering ontvang je direct een bevestiging via e-mail. 

Liever een berichtje sturen?

Misschien lukt het niet om een afspraak te maken via de afsprakenmodule. Geen probleem. Je kunt ook gewoon een afspraak maken via SMS, WhatsApp, Signal of Telegram. Kijk hieronder in de agenda of er al afspraken staan op het door jou gewenste tijdstip. Stuur daarna een berichtje naar Tijs Breuer: +31626174884. 

Stuur een bericht