Rainbow Retreat – Yoga en Massage week rondom de chakra’s in Spanje

The Rainbow Bridge

18-25 Mei 2024
Vejer de la Frontera, Andaloesië, Spanje

Een week om jezelf verder te ontdekken en tot rust te komen.
Door meditatie, yoga en massage brengen we je in verbinding met je subtiele energiecentra, je chakras.

Tijs en Christian nodigen je uit voor een retraite op een prachtige plek in Zuid-Andalusië. De meimaand is daarvoor een ideale tijd: Alles groeit en bloeit, terwijl jij je kunt laten inspireren door de schoonheid, stilte en rust om je heen.

The Rainbow Bridge
Indiase tradities hebben verschillende subtiele energiecentra in het menselijk lichaam erkend, genaamd chakra’s en gesymboliseerd door de kleuren van de regenboog. De chakra’s helpen ons om een brug te maken tussen lichaam en geest en beïnvloeden continu hoe wij ons gedragen en voelen. Ze worden gevormd door onze levensloop en onze ervaringen. Tijdens deze week leer je de werking van jouw chakra’s beter te begrijpen en te beïnvloeden. Zo zorg je goed voor jezelf en kom je meer in balans.

Yoga en massage
We beoefenen verschillende aspecten van yoga, waaronder meditatie, ademwerk en yogahoudingen – en hun effect op de werking van onze chakra’s. Je ervaart hoe fijn het is om oefeningen te doen, die jou meer energie geven of je juist tot rust brengen.
De energetische massagevormen die we je leren, laten je op een dieper niveau je chakra’s voelen en hoe prettig aanraking kan zijn. Contactoefeningen helpen hierbij, om je in een sfeer van vertrouwen en verbondenheid open te stellen.

**La Casa **
La Cuartilla ligt op een zonnige helling met uitzicht op zee in de verte, omringd door inheemse bossen, tuinen en boomgaarden. Op loopafstand van het sfeervolle stadje Vejer de la Frontera, een half uurtje rijden naar de prachtige baaien van de Costa de la Luz, wordt met Permacultuur volop de natuur tot leven gebracht. Er zijn zowel binnen als buiten mooie plekken gecreëerd om als groep oefeningen te doen of om met jezelf te zijn. De met natuurlijke materialen gerenoveerde boerderij is heerlijk licht, ruimtelijk en gezellig. Biologische groenten uit de eigen tuin en de directe omgeving reinigen ons lichaam. We eten vegetarisch en gebruiken geen alcohol of andere stimulerende middelen.

Begeleiding
Christian Wicke werkt als huisarts, yogaleraar in ashtanga en vinyasa yoga, en masseur. Zijn inzichten over en uit yoga deelt hij graag met anderen, in groepslessen en 1-op-1 setting. Naast het onderwijzen van de praktische aspecten van yoga, bestudeert en spreekt hij ook graag over de yogafilosofie en de implicaties ervan voor ons dagelijks leven.

Tijs Breuer is life-coach, mindfulness-docent en masseur, gespecialiseerd in verdiepend lichaamswerk. Hij werkt met lichaamsbewustzijn, liefdevolle aandacht, directe beleving en energiewerk zoals tantra. Hij geeft wekelijks workshops voor spelenderwijs ontdekken om verbinding te maken met jezelf en anderen.

Op deze retraite zijn alle genders welkom. Ervaring in yoga of massage is welkom, maar niet vereist.

Programma

  • Zaterdag 18 mei 2024
  • Aankomst, kennismaking, diner en avondprogramma
  • Zondag t/m vrijdag
  • Elke ochtend: meditatie, ademwerk en yoga-asanas. Na de lunch: tijd voor jezelf. ’S Middags massage-clinic. Diner en afwisselend avondprogramma.
  • Zaterdag 25 mei 2024
  • Ontbijt, afrondend programma en afscheid

Kosten

  • Standaardtarief: €980
  • Kortingstarief voor studenten en vluchtelingen: €800
  • All in: overnachting, eten en programma.
  • Aanreis: Eigen vervoer.

Locatie
Casa la Cuartilla, Vejer de la Frontera, Spanje

Tickets
Je kunt hieronder het volledige bedrag betalen of je kunt een aanbetaling doen. Het restant betaal je dan uiterlijk 14 dagen tevoren.

Je kunt je ticket / aanbetaling ook kopen op Hipsy.

Of ga naar: https://www.neptunus-wellbeing.nl/en/meetup-tickets/

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.