Dagworkshop The Rainbow Bridge

Yoga- en massageworkshop in Amsterdam door Christian & Tijs

  • Datum: Zondag 25-02-2024
  • Locatie: De Roos, Amsterdam

Ervaar hoe meditatie, yoga en massage je kunnen helpen om verbinding te maken met je chakra’s en meer balans in je leven te vinden. Tijs en Christian nodigen je uit voor een dag van zelfontdekking en verbinding.

De Regenboogbrug
Indiase tradities hebben verschillende subtiele energiecentra in het menselijk lichaam herkend, chakra’s genoemd, ze worden vaak gesymboliseerd door de kleuren van de regenboog. De chakra’s helpen ons de kloof tussen lichaam en geest te overbruggen en ze beïnvloeden voortdurend hoe we ons gedragen en voelen. Ze worden gevormd door tijdens ons leven en door de ervaringen die we opdoen.

Tijdens deze dagworkshop leer je de werking van je chakra’s begrijpen en beïnvloeden. Zo kun je goed voor jezelf zorgen, en kom je meer in balans.

Als je overweegt om deel te nemen aan The Rainbow Bridge Retreat (18-25 mei, Andalusië), dan is deze dag een kans om te ervaren of het werken met de chakra’s jou aanspreekt. Meer info over de retraite: https://www.rainbow-retreat.eu

Yoga
We beoefenen verschillende aspecten van yoga, waaronder meditatie, ademwerk en yogahoudingen – en hun effect op het functioneren van onze chakra’s. De yoga asana’s zijn gebaseerd op Vinyasa yoga en worden in een vloeiende volgorde gedaan, geleid door de ademhaling. Je zult ervaren hoe fijn het is om oefeningen te doen die je tegelijkertijd meer energie en ontspanning geven.

Massage
Door de energetische massagevormen die wij je leren, voel je op een dieper niveau je chakra’s en hoe prettig aanraking kan zijn. We gebruiken een combinatie van energetische massagestijlen, geïnspireerd door Osho, zoals Rebalancing, Alchemy of Touch Massage, Myofascial Energetic Release en Tantra. De massage opent je zintuigen, maar is niet expliciet erotisch of seksueel.

Inclusief en veilig
Dit is een kleding-optionele lichaamspositieve workshop voor alle genders en voor iedereen die in een goede fysieke conditie verkeert. Ervaring met yoga of massage is welkom, maar niet vereist. Contactoefeningen helpen je om je open te stellen in een sfeer van vertrouwen en verbinding. Er zullen momenten zijn waarop je jouw ervaringen kunt delen. Je wordt nergens toe gedwongen en alle aanraking is gebaseerd op wederzijdse instemming. Je zult je daarna vredig, veilig, verbonden en vredig voelen.

Facilitators
Christian Wicke werkt als huisarts, yogadocent in ashtanga en vinyasa yoga, en masseur. Zijn inzichten over en uit yoga deelt hij graag met anderen, in groepslessen en 1-op-1-settings. Naast het onderwijzen van de praktische aspecten van yoga, bestudeert en spreekt hij ook graag over de filosofie van yoga en de implicaties ervan voor ons dagelijks leven.
Tijs Breuer is life coach, mindfulnessdocent en masseur, gespecialiseerd in verdieping van lichaamswerk. Hij werkt met lichaamsbewustzijn, liefdevolle aandacht, directe ervaring en energiewerk zoals tantra. Hij geeft wekelijks workshops voor speelse ontdekking om verbinding te maken met jezelf en anderen.

Locatie
De Roos, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling
PC Hooftstraat 183
1071 BW Amsterdam
Website

Kosten

  • Standaardticket: € 85
  • Verlaagd tarief (voor studenten en vluchtelingen): €70
  • Koppels: Kortingstarief €160 voor twee personen. Elke vorm van relatie, ook vrienden met of zonder voordelen, elke combinatie van geslachten toegestaan.
  • Eten: Je kunt jouw eigen lunch meenemen. Het is ook mogelijk om à la carte te lunchen in het Theehuis. Het theehuismenu kun je hier bekijken

Opgave

  • Registreer je voor deelname op Meetup
  • Koop je ticket hieronder of hier of op Hipsy.

Wat mee te brengen
Wij adviseren om een eigen yogamat, een sarong/sjaal, korte broek, drinkfles en handdoek mee te nemen.

Meer informatie
Tijs Breuer +31626174884
Christian Wicke +31610314713

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.