Doe mee met de meditatie-uitdaging

Dit jaar organiseer ik in januari een meditatie-uitdaging. Je wordt uitgedaagd om drie keer per week een korte meditatie te beoefenen. Je kunt elk moment instappen, meedoen en weer afhaken wanneer je wilt. Er zit geen enkele verplichting aan vast. De Meditatie-Uitdaging.

Het is een reis van een maand, georganiseerd door Tijs Breuer, die je zal helpen een betekenisvolle en duurzame mindfulness-oefening te cultiveren die je gemakkelijk kunt integreren in je dagelijkse leven en je werkdag. Drie keer per week, steeds 15-20 minuten, kun je deelnemen aan korte meditaties, gericht op innerlijke stilte, ontspanning, het loslaten van stress en essentiële oefeningen op het gebied van mindfulness en mededogen.

De meditaties worden uitgezonden via Zoom. Je ontvangt steeds een link voor deelname aan de Zoom-bijeenkomst.

Je kunt de meditaties ook streamen op een moment dat beter in jouw dagelijkse schema past. Verder kun je na afloop jouw ervaringen delen in een bericht op deze website.

Kosten

De meditaties worden aangeboden op basis van vrijwillige bijdrage, volgens het principe van Daña. Een gemiddelde bijdrage van € 10,00 per keer wordt zeer gewaardeerd. Daarmee zorg je ervoor dat ik deze mindfulness-activiteiten kan aanbieden.

Deelname

Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar: Neptunus Wellbeing of een sms / appje naar: +31626174884.

Sangha

Heb je behoefte aan verbinding met gelijkgestemden? Wil je vaker op vaste regelmaat mediteren en je ervaringen met anderen delen? Dan is een Sangha ofwel meditatie-cirkel wellicht iets voor jou. Zelf ben ik ook deelgenoot van een mannen-Sangha met 10-12 deelnemers.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.