Samen geven we kinderen in oorlogsgebieden een veilige plek

UPDATE – 4 januari 2024 – In de maand december 2023 hebben we met elkaar ruim € 400,00 gedoneerd aan War-CHILD. De opbrengst van de workshops die ik die maand heb gegeven is – na aftrek van de huurkosten van de ruimte) – overgemaakt aan dit goede doel. Daarnaast hebben enkele cliënten via deze website een bedrag gedoneerd. Daarvoor ontvingen zij een kadobon voor een behandeling als dank. Ook mijn dierbare vriend en collega Christian Wicke heeft een deel van de opbrengst van zijn yoga-workshops aan War-CHILD gedoneerd. Inmiddels is bij War-CHILD bijna het gestelde doel van €100.000,00 binnen gekomen.

Dankzij deze hulp kan War-CHILD kinderen in oorlog een veilige plek bieden. Hier leren kinderen door creatieve spellen en oefeningen omgaan met hun woede of stress. Waardoor ze hun angsten verwerken, kunnen spelen en leren.

Zo zorgen zij ervoor dat kinderen zich weer veilig voelen – en niet langer in hun grootste nachtmerrie leven. Want elk kind verdient een veilige plek. Dank voor je steun!

Je kunt nog steeds aan WARchild doneren, maar de betalings-link en de december- aanbieding zijn uit dit artikel verwijderd. Doneren aan WARchild kan via deze link.

Oorspronkelijke bericht (december 2023)

1 december 2023 Tijs Breuer doneert de opbrengst van alle workshops die hij in december 2023 geeft aan Warchild. Want we leven in donkere tijden. Voor kinderen in Gaza, Oekraïne of Soedan is iedere dag opnieuw een harde confrontatie met de werkelijkheid.

WARchild biedt kinderen een veilige plek. Fysiek, maar ook in hun hoofd. Op veilige plekken leren kinderen door creatieve spellen en oefeningen omgaan met hun woede of stress. Waar ze hun angsten verwerken, kunnen spelen en leren. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen niet langer in hun grootste nachtmerrie leven. #WARCHILD

Kerstaanbieding (is verlopen): Als je via mijn website min € 50,00 aan WARchild doneerde, ontving je een kortingsbon van € 50,00 voor de volgende behandeling.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.