Tantra Oase voor mannen

25 t/m 27 juni 2024 in Algarve, Portugal

Wil jij ervaren hoe tantra voor meer intimiteit in jouw leven kan zorgen? Kom dan naar de Tantra-oase in een privé gay-resort in de Algarve, Portugal. Een driedaagse ontdekking van Tantra om op speelse wijze sensualiteit en verbinding met gelijkgestemde mannen te ontdekken.

Voor wie?

Deze Tantra Oase is perfect voor:

 • Iedereen die op zoek is naar stressvermindering, ontspanning en voedende ervaringen.
 • Degenen die geïnteresseerd zijn in het brengen van meer bewustzijn in hun leven.
 • Individuele bi- of homoseksuele mannen die in contact willen komen met gelijkgestemde mannen.

Ervaar wat tantra bij jou los kan maken

Deze tweedaagse tantra-oase is gericht op het verkennen van spel, sensualiteit en verbinding met gelijkgestemde mannen. Het biedt de ideale plek om te delen, te leren en te ontdekken. Wij bieden je graag een veilige ruimte, waar je meer in contact komt met je lichaam en geest en meer verbinding ervaart met andere mannen.

Tijdens, voor en na de workshops hebben we volledig toegang tot gebruik van het zwembad, de sauna en de hot tub. Er is geen eerdere ervaring met tantra of massage nodig om deel te nemen.

Begeleiding

Pinto is een massagetherapeut uit Rio de Janeiro – Brazilië. Hij heeft een natuurlijk evenwicht tussen theoretische kennis en empathische intuïtie bij het benaderen van zijn cliënten. Sinds hij 8 jaar geleden naar Londen verhuisde, is hij zijn technieken op het gebied van aanraking en intimiteit blijven ontwikkelen. Hij heeft een ITEC-diploma van de prestigieuze London School of Massage. Zijn motto is: goede dingen moeten niet overhaast worden gedaan. @studiopwellness.

Tijs is een klassiek geschoolde masseur en life-coach, die ook werkt met diverse moderne vormen van lichaamswerk, waaronder Alchemy of Touch, Myofascial Energetic Release en Deep Muscular Techniques. Hij volgde daarnaast diverse tantra opleidingen, o.nder andere bij de School voor Tantra (Amsterdam) en Gay Tantra van Armin Heining (Berlin). In zijn massage en tantra sessies voel je zijn aanwezigheid, rust en aandacht. Sinds 2015 organiseert hij meditatie-, tantra-, massage- en knuffelworkshops en meerdaagse retraites.

Sensueel en veilig

Hoewel niet seksueel, omvatten sommige workshops naaktheid, massage en zintuiglijke stimulatie. Alles wordt binnen veilige grenzen en toestemming gehouden. Je hoeft alleen deel te nemen aan de workshops en oefeningen waar jij je prettig bij voelt en je wordt alleen aangeraakt op de wijze waarmee jij instemt.

Kom je met je partner? Dan kun je alle oefeningen als tweetal doen of je kunt bieden ervaringen opdoen met andere deelnemers.

Data en tijden

 • dinsdag 25 juni 2024, 8:00 – 9:00 uur en 14:00 – 18:00 uur
 • woensdag 26 juni 2024, 8:00 – 9:00 uur en 14:00 -18:00 uur
 • donderdag 27 juni 2024, 8:00 – 9:00 uur en 14:00 – 18:00 uur

Locatie

CASA RISA, R. da Igreja 1, 8500-132, Portugal

Website: https://casarisa.com/the-resort/

Kosten

 • Volledige driedaagse retreat met workshops en rituelen €220,00
 • Tweedaagse workshop en ritueel € 150,00
 • Losse dag workshop: € 85,00
 • Overnachting in Casa Risa: €135,00 tot €195,00 per kamer

Reservering

Individuele sessies

Voor of na de workshop kun je een massage behandeling met Pinto boeken in de privékamer van Casa Risa. Er geldt een speciale korting voor workshop deelnemers. Reguliere tarieven massage door Pinto in Casa Risa:

 • Therapeutische massage: €100 (2 uur)
 • Groepsmassage: €60 per persoon (minimum 3 gasten, 2,5 uur)
 • Tantrische massage: €290 (2 uur)
 • Tantrische massage voor stellen: €350 (2 uur). Kan ook op de kamer van de gasten worden gegeven. 
 • Massage bij het zwembad: €60 (30 min)

Dag 1: Oriëntatie, nieuwsgierigheid en sensualiteit

4 uur – 14.00 uur tot 18.00 uur

Ontdek de kracht van je zintuigen, stel jezelf open en begrijp hoe tantra je leven kan veranderen.

Op deze introductiedag leer je wat het betekent om te streven naar eenheid met het goddelijke. Tantra kan meer plezier en meer intimiteit in je leven brengen. Je zult zien hoe het beoefenen van bevrijding en sensualiteit een rol kan spelen bij het duiken naar een intensere manier van leven. En je zult ervaren hoe waanzinnig sexy het kan zijn om je partner uit te kleden.

 • Welkom: We maken kennis met andere deelnemers tijdens een speelse en gezellige kennismaking. Je krijgt een overzicht van de agenda en verwachtingen voor de workshop. We zullen intenties opstellen voor de retraite.
 • Smaakritueel: Open je zintuigen van zien, ruiken, proeven en likken in een intieme één-op-één proefsessie, waarbij je elkaar op een langzame, aandachtige, orgastische en sexy manier gaat voeden.
 • Inleiding tot Tantra: leer meer over de Tantra-filosofie en -principes. Krijg een voorproefje van de verschillende tradities en technieken die je zullen helpen meer intimiteit in je leven te creëren.
 • Verkenning van verbinding en intimiteit: Door middel van mindfulness, meditatieve bewegingen en aanraking verkennen we de workshopruimte en het resort. Wij nodigen je uit om je zintuigen te openen, om op een dieper niveau te voelen.
 • Uitkleedritueel: Verbind je en geef je over aan de subtiele en liefdevolle aanraking. Door uw intentie zonder woorden in uw aanraking te brengen, zullen we de vreugde, sensualiteit en nieuwe sensaties verkennen. Elke aanraking zal zowel de ontvanger als de ontdekkingsreiziger veel plezier bezorgen. Wij nodigen je uit om tegelijkertijd te geven en te ontvangen.

Dag 2: Diepe duik in de kleuren van de regenboog

4 uur – 14.00 uur tot 18.00 uur

Ervaar hoeveel plezier en levendigheid je voelt als je ademstroom en aanraking in harmonie zijn met onze energiecentra.

Chakra’s zijn subtiele energiecentra in het menselijk lichaam. Ze worden gesymboliseerd door de kleuren van de regenboog. Tijdens deze dag leer je de werking van je chakra’s beter begrijpen en beïnvloeden. We maken gebruik van ademhalingstechnieken, partneroefeningen en energetische massages. En we slaan de penis niet over, als ons sterkste energievoertuig dat ons zoveel plezier kan bezorgen.

Dit is wat we gaan doen:

 • Geavanceerde ademhalingstechnieken: Pranayama voor energiecontrole en expansie. Terwijl we onze adem activeren, voelen we onze Energiekanalen (Nadi’s) en Chakra’s.
 • Workshop Energetische massage: We leren je hoe je jezelf kunt toestaan je chakra’s op een dieper niveau te voelen en hoe aangenaam aanraking kan zijn. We gebruiken een combinatie van energetische massagestijlen zoals Alchemy of Touch.
 • Aanraking met zes handen: In een kleine en grotere groep zullen we onze zintuigen activeren als we door meerdere mannen tegelijk worden aangeraakt.
 • Workshop Heilige Seksualiteit: Partneroefeningen voor het verdiepen van intimiteit en verbinding. We leren je hoe je een geweldige Lingam-massage kunt geven, waarbij we technieken van Joseph Cramer gebruiken om de energie van de penis wakker te maken. Je kunt seksuele energie cultiveren en benutten voor spirituele groei.
 • Zonsondergangritueel: In deze groepsoefening bij het zwembad eren we de elementen, de windrichtingen en de energieën die we in ons lichaam ontdekken.

Dag 3: Integratiedag en Orgastische cirkel

4 uur – 14.00 uur tot 18.00 uur

Vind innerlijke harmonie terwijl je nieuwe ervaringen integreert met helende aanraking, het delen van cirkels en zelfliefde.

Vanmiddag gaan we onszelf voeden om de eerdere ervaringen te laten resoneren en zijn plaats te vinden. We bieden een mix van activiteiten om je te helpen ervaringen te integreren, innerlijke rust te vinden en een gevoel van verbondenheid op te bouwen. Als u op dag 3 instapt, ervaart u ontspanning, zelfontdekking en diepe zorgzame verbindingen.

Dit is waar je naar uit kunt kijken:

 • Healing Touch Workshop: leer de zachte kunst van Healing Touch, een techniek waarbij lichte aanraking wordt gebruikt om uw energieveld in evenwicht te brengen en het algehele welzijn te bevorderen.
 • Bewegingsmeditatie: stroom door zachte bewegingen die mindfulness combineren met fysieke activiteit. Deze oefening zal je helpen contact te maken met je lichaam en je geest tot rust te brengen.
 • Deelcirkel: in een medelevende en ondersteunende ruimte maken we contact met uw mededeelnemers en delen we uw ervaringen.
 • Orgastische cirkel: we zullen elkaar zien in het liefhebben van onszelf en het eren van de schoonheid van ons lichaam, terwijl we een zelfmassage- en mindful masturbatiesessie verkennen.
 • Sluitingsceremonie: sluit de dag af met een kalmerend ritueel om de positieve energie en verbindingen die je hebt gemaakt te versterken. We geven tips en strategieën om tantrische praktijken in je dagelijkse leven te integreren. We zullen dankbaarheid en afscheidszegeningen vieren in een oprecht ritueel.


Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.