Crazy Cozy Cuddle Pyjama Party in Amsterdam

Omarm de regenboog van verbinding op dit knuffelpyjamafeest voor alle geslachten en alle geaardheden.

Komende data:

  • 31 Mei 2024
  • 5 juli 2024
  • 1 November 2024

Neem je pyjama mee!
Welkom bij onze gezellige, gekke knuffelworkshop in je nachtkleding! Het wordt leuk, een oase van acceptatie en warmte waar individuen van alle genderidentiteiten en alle seksuele voorkeuren samenkomen om de kracht van platonische aanraking te verkennen. Doe met ons mee om diversiteit te vieren, echte verbindingen te bevorderen en een ruimte te creëren waar iedereen zich gewaardeerd en omarmd voelt.

Goed om te weten:
Knuffelen is gezond. Knuffelhormonen zoals oxytocine verlagen je stressniveau en zijn goed voor je lichaam en geest. Door regelmatig te knuffelen krijg je meer vertrouwen in jezelf en in anderen. Je kunt je batterij opladen aan het einde van je werkweek.

Veilige en inclusieve vibes:
Onze workshop creëert een oordeelvrije zone waar deelnemers hun authentieke zelf kunnen zijn. We vieren diversiteit en omarmen elke unieke identiteit, en creëren een omgeving waarin iedereen zich gezien en geaccepteerd voelt. Ongeacht je genderidentiteit, geaardheid of achtergrond, is deze workshop ontworpen om het rijke tapijt van menselijke verbinding te vieren. Ontdek de vreugde van platonische aanraking in een open-minded en ondersteunende community.

Empowerment oefeningen:
Je kunt naar een knuffelfeestje komen om nieuwe mensen te ontmoeten, te genieten van geweldige gesprekken, aan te raken, aangeraakt te worden, plezier te hebben, te oefenen met vragen om wat je wilt, te oefenen met ‘nee’ zeggen tegen wat je niet wilt – allemaal in een omgeving die is gestructureerd als een plek voor ontspanning, verkenning en plezier. Je kunt zelfs naar een knuffelpyjamafeestje komen om alleen maar te knuffelen! We doen een reeks begeleide activiteiten en oefeningen die vertrouwen, communicatie en begrip bevorderen. Daarna gaan we open voor ‘free-style’ knuffelen. Je hebt genoeg tijd om te ontspannen, te kletsen, een rugmassage of andere welkome aanraking te delen, te knuffelen, een hapje te eten of gewoon rond te hangen.

Rustgevende ambiance:
Dompel jezelf onder in een rustige sfeer met kalmerende muziek, zachte verlichting en gezellige dekens. Het is de perfecte setting om te ontspannen, tot rust te komen en op een dieper niveau contact te maken met anderen. Neem waardevolle inzichten mee over communicatie, toestemming en de schoonheid van diverse verbindingen. Onze workshop gaat niet alleen over knuffelen; het is een kans voor persoonlijke groei en zelfontdekking.Beperkt aantal plekken beschikbaar
Ga met ons mee op een reis van zelfontdekking, verbinding en warmte. Breek los van maatschappelijke normen en ontdek de schoonheid van gemengd-gender queer knuffelen. Reserveer vandaag nog je plek en ga op een hartverwarmend avontuur! Koop je ticket op Hipsy.nl. Ticketprijs: € 30,00. Kortingsticket (voor studenten, vluchtelingen en jonger dan 29 jaar) € 15,00.

Ervaren facilitator: De workshop wordt begeleid door Tijs Breuer, een ervaren knuffelcoach, masseur, bodyworker. Tijs is gecertificeerd tantratrainer en opgeleid tot “knuffelworkshopdocent” door Wilrieke Sophia.
https://www.neptunus-wellbeing.nl/nl

Vergeet niet om je pyjama, nachthemd of onesie mee te nemen! Laten we samen een wandtapijt van zorg, acceptatie en verbinding creëren!

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.