Eén-dags-evenement voor mannen

Vanuit het jaarlijkse ManToManifestation Festival wordt op zaterdag 17 december 2022 een ééndaags festivalevenement voor mannen georganiseerd, in hartje Amsterdam.

Het wordt een dag vol workshops en gezelligheid. Elk workshops die gedurende de dag worden aangeboden, worden gegeven door twee van de facilitators van het jaarlijkse festival. De facilitators hebben de handen ineen geslaan om duo-gefaciliteerde workshops aan te bieden. Zo Tijs Breuer en Franscis Trepels geven hier een workshop.

De avond wordt afgesloten met een (optioneel) Potluck community dinner. Eten, muziek en fijn gezelschap. Het is dus een mooie gelegenheid om uit te proberen waar het jaarlijkse ManToManifestation festival van een volledig weekend om draait. De locatie is kleiner dan de jaarlijkse festivallocatie, dus er is gedurende de dag slechts één workshopruimte beschikbaar en er kunnen maximaal 35 deelnemers aanwezig zijn.

Programma

09:00-09:30 Aankomst op de locatie
09:30-10:00 Opening
10:00-12:30 Eerste gezamenlijke workshop
12:30-14:00 Lunchpauze
14:00-16:30 Tweede workshop
16:30-17:00 Pauze
17:00-19:30 Derde workshop
19:30-21:30 Potluck gemeenschapsdiner

Workshop “Together Feeling”

verkennen van consensuele beweging & aanraking door Tijs Breuer en Franscis Trepels

Geïnspireerd door het Wheel of Consent (Betty Martin), gaan we onderzoeken waar ons lichaam en onze geest het meest van genieten. De meesten van ons weten zelfs niet wat ze echt leuk vinden, als het gaat om het bewegen van ons lichaam of aangeraakt worden. Tijd om dat in interactie met andere mannen te ontdekken. We combineren verschillende yogahoudingen en massageslagen om te onderzoeken wat voor jou goed voelt. Bij de zogenaamde Bossy massage ben je helemaal in de hoofdrol terwijl je wordt aangeraakt door een andere man. We wisselen van partner en we raken elkaar aan met onze handen, armen of andere lichaamsdelen, met en zonder massageolie. Je voelt je veilig, verbonden en vredig.

Meer informatie: https://empowerment-through-eros.org/event/mantomanifestation-festival-1-day-event/

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 51 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.