Bedankt!

Hartelijk dank voor het aanmelden voor de e-mail lijst of voor het geven van feedback!

Hieronder vind je een voucher voor een eenmalige korting .

Print deze uit en neem mee. Of toon de pagina op je mobiele telefoon.

3 gedachtes over “Bedankt!”

  1. Vandaag heb ik van van Tijs voor het eerst een eerste klassieke ontspanningsmassage ontvangen. Ik ben vaak gemasseerd maar deze massage was echt bijzonder. Tijs heeft gouden handen, hij is professioneel, toegewijd, zorgvuldig en afgestemd. Tijs is ‘Value for money’. Echt een aanrader!

  2. Tijs heeft mij kennis laten maken met een ervaring die ik nog niet kende. Ik had in het begin moeite om mij helemaal over te geven maar je hebt mij perfect op mijn gemak gesteld en de juiste aanwijzingen gegeven voor een heerlijke, ontspannende sessie. Je neemt de tijd om het allemaal uit te leggen. En daarbij nog:
    de juiste ambiance d.m.v. muziek, zalige olie en jouw magische handen zorgen voor een geweldig resultaat. Ik kan je dan ook van harte aanbevelen en weet zeker dat ik weer bij je terug kom.
    Bedankt en tot ziens Tijs!

  3. Tijs heeft me een massage met passie gegeven. Ik geniet na een paar dagen mog na van de bijzondere en liefdevolle aanraking, waarbij ik alles in mijn lijf voelde tintelen. Het was zeker voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.