Actieve Yoga & Massage dag voor mannen (Amsterdam)

Laten we actief worden, ons lichaam bewegen, onze gewrichten, spieren en fascia weer soepel en sappig maken! Het strandseizoen is tenslotte begonnen, toch? Deze dag is een kans om weer in contact te komen met je lichaam door middel van beweging, aanraking en ontspanning. Christian en Tijs bieden je een eendaags stadsretraite, om je dagelijkse stress los te laten, je systeem te activeren en al je zintuigen te voelen.

Actieve yoga
‘S Ochtends zal Christian ons lichaam wakker maken door een sterke en multidisciplinaire Ashtanga- en Vinyasa-yogabeoefening. We gaan werken aan lichaamsbewustzijn, kracht, lenigheid en mobiliteit. Sommige yogahoudingen geven je organen een interne massage, terwijl andere werken aan het verlengen van je spieren en pezen. We doen niet alleen asana’s (houdingen) maar werken ook met meditatie, adem- en partneroefeningen. Een basisconditie wordt aanbevolen voor deze yogabeoefening.

Er wordt een heerlijke veganistische lunch geserveerd en eventueel spring je de Gaasperplas in of maak je een kleine wandeling.

Sportmassage
In de middag leert Tijs ons een stevige sportmassage om spanning en giftige stoffen uit je spieren te halen. We gebruiken traditionele sportmassagetechnieken zoals petrissage, een knijptechniek die wordt toegepast op weefsel en onderliggende spieren. Dit combineren we met meer onderzoekende, dynamische en deep tissue strokes. Voor sommige technieken gebruiken we massageolie, voor andere niet.

We creëren altijd een veilige bak waar je helemaal jezelf kunt zijn, zonder oordelen en nergens toe gedwongen wordt. Alle aanrakingen zijn gebaseerd op wederzijdse toestemming. Je zult je daarna energiek, belichaamd en vredig voelen.

Na de workshop is er de mogelijkheid om samen de avond door te brengen in een gezellige en ongedwongen, ontspannen setting. We kunnen samen eten en rondhangen, knuffelen en jullie ervaringen met elkaar delen.

Facilitators
Tijs Breuer is als lifecoach en masseur gespecialiseerd in diepgaand lichaamswerk. Hij werkt met mindfulness, lichaamsbewustzijn en de kracht van liefdevolle aandacht. Tijs geeft wekelijkse workshops waarin spelenderwijs ontdekken en verbinding met jezelf en de groep centraal staan.
Christian Wicke werkt als huisarts, yogaleraar in ashtanga en vinyasa yoga, en masseur. Zijn inzichten over en uit yoga deelt hij graag met anderen, in groepslessen en 1-op-1 settings. Naast het onderwijzen van de praktische aspecten van yoga, bestudeert en debatteert hij ook graag over de yogafilosofie en de implicaties ervan voor ons dagelijks leven.

Voor wie?
Iedereen die zich identificeert als man (inclusief non-binaire en transgender mannen) en alle seksuele geaardheden zijn welkom. Zowel de actieve yogabeoefening als de sportmassage vereisen een goede conditie.
Voor deze workshop willen we een evenwichtige mix creëren van verschillende leeftijdsgroepen. Daarom gaan we 3 soorten tickets verkopen: Y) voor mannen onder de 35 jaar, M) voor mannen 35-54 jaar en S) voor mannen van 55 jaar en ouder. Per leeftijdscategorie zijn er 5 kaarten beschikbaar.

Praktisch
Deur open, koffie/thee: 9:30 uur (AM)
Start workshop: 10:00 uur (AM)
Lunch: 12:30 uur (PM)
Eindtijd: 18:00 uur (18:00 uur)
Locatie: Healing Studio Amsterdam
Adres: Veenendaalplein 147; Amsterdam (Gaasperdam)
Kosten: € 100. Leeftijd onder de 35 jaar: 20% korting. Studenten / vluchtelingen 50% korting.
We hebben een NOTAFLOF-beleid (niemand afgewezen wegens geldgebrek). Neem contact met ons op als uw financiële situatie deelname in de weg staat.
Tickets: https://www.neptunus-wellbeing.nl/meetup-tickets/
Paypal: https://www.paypal.me/neptunus
Alle meetups van MeninTouchNL hebben een annuleringsvoorwaarden, dus laat het ons op tijd weten als je er niet bij kunt zijn.

Vragen? Tijs Breuer: +31626174884.
Meer info: https://www.neptunus-wellbeing.nl

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

2 gedachtes over “Actieve Yoga & Massage dag voor mannen (Amsterdam)”

  1. Ik heb me aangemeld voor 15 juli voor de active yoga en massage dag voor mannen. Ik zie alleen niet waar ik kan betalen. En moet ik bepaalde zaken meenemen of aan denken? Verheug me er op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.