Reviews voor gay tantra massages

Geeft Tijs ook tantramassages aan homo- en bimannen?

Ja, Tijs werkt met alle genders, dus zowel met vrouwen, mannen als transgenders of genderneutrale personen. Hij maakt geen onderscheid in geaardheid en beschouwd zichzelf als biseksuele man. Op de homemannen website Planetromeo is een pagina voor masseurs en Escorts, Hunqz. Daarop vermeldt Tijs het volgende:

Tijs is een bekwame en hartelijke bodyworker, life coach en gediplomeerd (gay-) tantra masseur. Hij is gevestigd in Utrecht en wekelijks beschikbaar in Amsterdam, Nijmegen en Den Haag.

Bij Tijs kun je jouw seksuele en spirituele zelf verkennen door intimiteit en het activeren van je levensenergie. Tantra is een zelfonderzoek, zowel fysiek, sensueel als emotioneel. Je ervaart de stroom door je lichaam en laat je stress en gedachten los.

Of je nu houdt van body-to-body of anale aanraking, multi-orgastische lingam (penis) massage of warme knuffels, je bent van harte welkom om jezelf opnieuw te ontdekken bij mij. Naast tantra geef ik ook andere soorten massage: Zweeds (ontspanning), Californisch (Esalen), deep tissue, sportmassage en Alchemy of Touch. Ook doe ik energetisch en emotioneel lichaamswerk zoals MER (Myofascia Energetic Release), heilige intieme rituelen, vierhandenmassages en duosessies.

Hoe ervaren homo- en bimannen de tantramassage van Tijs?

Hieronder lees je reviews (via Hunqz) van mannen die bij Tijs Breuer een gay tantra massage hebben ontvangen.

July 11, 2022

Het is een geweldige en heerlijke massage die zowel erotisch en opwindend is. Tijs is een aardige vent die vol overgave je laat genieten Je kunt zelf aangeven wat je fijn en prettig vindt en wat niet al met al zou hem zeker aanbevelen

July 8, 2022

Vorige week heb ik last minute een heerlijke massage gehad van Tijs. Ik vond het best spannend, zeker omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Maar bij binnenkomst zorge Tijs al voor een heerlijke sfeer en die werd nog veel heerlijker toen ik eenmaal op de mat lag. Elk stukje van m’n lichaam is heerlijk behandeld. Stevig op de plekken waar nodig en zacht en sensueel op de plekken die dat weer nodig hadden. Nog nooit zo’n heerlijke massage gehad. Ik kom terug!

July 4, 2022

Vandaag een tantra massage van Tijs gehad. Meteen van het begin was er een prettig contact, waardoor ik me in de massage helemaal veilig voelde om me aan hem over te geven. De massage was intiem en vloeiend. Adem, lichaam op lichaam, warmte en aandacht. Grenzen aftastend, gevend. Super prettig. Resoneert de hele dag nog door.

May 2, 2022

De massage van Tijs was onverwacht opwindend en erotisch Een fijne en plezierige verrassing

February 23, 2022

You look like my dream lover 🥰 and the massage you gave me was amazing, better than anything I’ve experienced before.

December 30, 2021

Highly recommended. I could sense that Tijs is very experienced as a tantra masseur. It was a very special and very pleasurable experience with him. He seems also like a genuinely nice person.

November 17, 2021

Tijs is just about the best masseur I have ever found on this site. Over the years, I have have met him in Holland and Germany, and I have always had a great experience.

October 23, 2021

Tijs est un type très gentil, qui fait son massage avec beaucoup de cœur. On ne voit pas le temps passer. Je me sentais bien détendu après. Merci!

July 7, 2021

Magic hands (that Tijs really has) would be underestimating. Probably my best experience, a big value both for body and mind. Talking, relaxing, caring, sharing his love for all the mankind. Something that goes over the wonderful massage you can get! Thanks again Tijs, you are a light for persone getting in touch with you.

June 8, 2021

Een tantra massage van Tantra Tijs is een en al liefdevolle aanraking: magische handen, adem, streling, omarming, koestering, warmte, rust en zachtheid. Een feest van intiem lichamelijk contact, sensueel en erotisch. Alles met grote eerbied voor wie je bent. Dat zorgt voor overgave en zuiver genot. Je wordt vloeiend, je gaat stromen en wordt meegenomen op een reis naar de betoverende wereld van je eigen ik. Tijs geeft je terug aan jezelf! Dat gelukzalige gevoel kan zomaar dagen blijven hangen….. Je realiseert je dan dat je Tovenaar Tijs hebt ontmoet! English: A tantra massage from Tantra Tijs is all loving touch: magical hands, breath, caress, embrace, nurturing, warmth, tranquility and softness. A feast of intimate physical contact, sensual and erotic. All with great respect for who you are. That ensures surrender and pure pleasure. You become fluent, you start to flow and you are taken on a journey to the enchanting world of your own self. Tijs gives you back to yourself! That blissful feeling can just linger for days….. You then realize that you have met Wizard Tijs!

April 6, 2021

Tijs’ Massage ist ein außergewöhnliches Erlebnis. Mit kraftvollen und energetischen Griffen geht er intensiv auf sein Gegenüber ein, ermöglicht Korrespondenz und schafft wunderbare Harmonie. Das ist Energiefluss pur, eine einzigartige Atmosphäre. Muss man erlebt haben. Großartig.

March 14, 2021Afgelopen vrijdag de 12e heb ik een geweldige ervaring bij Tijs gehad. Tijs heeft helende handen. De connectie die ik heb ervaren was magisch. Ik kon er geheel “zijn”.. Tijs dank.

March 3, 2021

What a beautiful and warm experience! Tijs knows how to touch your body, to make the right moves and he is so kind and gentle. The oil is very pleasant. I felt so good, so lucky, so relaxed. Definitely worth it. Thank you Tijs. Much ❤️ XP

March 2, 2021

Tijs stelt je echt op gemak, vertel wat hij gaat doen en wat jij verwacht tijdens een sessie. De ervaring is om niet te vergeten, net als of je zweeft, licht tintelend. De tijd vloog voorbij, ik kom graag vaker.

February 28, 2021

Heerlijke massage gehad. Body 2 body. Ik heb mij helemaal overgegeven aan hem en het was voor herhaling vatbaar..

February 28, 2021

Heerlijke ontspannen massage, tijd vloog voorbij. Ik kom op korte termijn zeker bij deze professionele man terug. Voelt goed aan wat je lichaam nodig heeft. Goede communicatie.

February 24, 2021

Was een hele aardige man die je goed behandelde en masseerde!

February 21, 2021

Geweldige ervaring. Hele stevige aanpak en tegelijkertijd erg sensueel. Tijs vindt de juiste plekken op heel het lichaam en laat je met een zalig lijf achter dat uren daarna nog steeds zindert van genot. Doe jezelf een cadeau!

January 24, 2021

Tijs is an expert in many treatments and he combines his skills with a high level of sensuality and empathy. Highly recommended, be it just for enjoying the sensation of his touch, or for an exploration of your deeper layers…and besides all that, he is also a beautiful man 🙂

October 16, 2020

Heerlijk ontspannen, goed overleg, Tijs neemt de tijd voor een persoonlijke gesprek en behandeling. Als je je eraan overgeeft best intens maar daarna voel je je geweldig en rustig.

May 25, 2019

Not knowing what to expect is impossible, Tijs has a clear website and gives everything he shares in clear information. Well job, Tijs! More then I expected, in the best way!

April 30, 2019

Heerlijke massage gehad van Tijs, zacht en soms stevig…spannend en ontspannend. een aanrader.

January 25, 2019

Fantastische ervaring! Eerste keer best spannend maar ik werd direct op mijn gemak gesteld! Ondertussen al een keer of 3 geweest, elke keer is anders maar steeds weer geweldig! Een echte aanrader.

January 25, 2019

Words can’t describe how wonderful the massage experience was with Thijs. Such an amazing man and such a deep and thoughtful experience. Highly recommended.

December 16, 2018

Vond het toch wel spannend en zenuwachtig voor een massage. Tijs straalt rust uit en professionaliteit en weet je op je gemak te stellen. Heb genoten van de massage.

November 5, 2018

Tijs hat es auf wunderbare Weise verstanden mit seinen Händen meine Energie wieder in die richtigen Bahnen zu lenken und mit seinen Anleitungen hat er genau meine Defizite aufgespürt und mir geholfen sie zu beheben. Darüberhinaus ist er liebenswerter und angenehmer Mensch mit dem man jeden Augenblick genießen kann und immer wieder auf‘s neue möchte. Von ganzem Herzen ein lieber Gruß von M.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 910a1d34977af86dcf642b55d10744cc.svg

October 1, 2018

Gisteren een heerlijke massage gehad van Tijs. Mijn eerste ervaring met tantra en beslist niet mijn laatste. In alle rust en zonder op de klok te kijken heb ik deze ervaring mogen ondergaan. Ik kom zeker terug.

September 21, 2018

Een heel bijzondere massage van een erg bedreven, aantrekkelijke en leuke man. Tijs vraagt eerst naar wensen en probleemgebieden, en heeft alle aandacht om hier gehoor aan te geven tijdens de massage. Heerlijk stevig waar nodig, zacht, subtiel maar ook intens waar het erg prettig voelt… Ik heb genoten van de spanning en ontspanning!

September 15, 2018

Really nice person and great massage.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 910a1d34977af86dcf642b55d10744cc.svg

September 6, 2018

Tijs has a caring and sensitive soul. You can feel it the moment his hands touch your skin. His massage is firm but sensual. But the most important is that he connects with you in a more emotional level. I enjoyed our session and hope to have more soon.

August 28, 2018

Under his hands Tijs offered me an amazing intimate and relaxing journey. With him I’ve been floating for more than one hour between dream and ecstasy. He discovered one by one the most sensitive spots of my body letting them vibrate to their highest. I already experienced a lot of massages but this one is definitely a special one … because given by a special man, a skilful and talented masseur whose kindness, sensuality and empathy are so precious. Thank you 🙂

August 8, 2018

Amazing masseur ! Thank you Tijs for this special moment ! Make me feel relax, safe and open up to sensual and erotic discovery ! I will come back to you again

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 910a1d34977af86dcf642b55d10744cc.svg

August 2, 2018

A very skilled masseur who is focused on what he does. A totally Zen place where you can let yourself perfectly indulge in touch and erotic energy!wetdan

July 19, 2018

A wonderful masseur for ultimate sensual and erotic touch!!! I will come back to him!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.